Joanna73
uzależniona od BB
iwcik gratulacje :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewczyny;-) wiem, wiem dziwna pora jak na mnie, ale jakos dzisiaj zupełnie nie chce mi się spać więc zamiast leżeć bez sensu zajrzałąm na bb i nadrobiłam zaległosci
gratulacje dla Iwcikniech się mała zdrowo chowa i szybciutko wracajcie obie do domku do swoich chłopaków kochanych
As szczczęśliwej drogi i wracaj do nas cała i zdrowa
Lunka ale się facet zdziwił jak dostał w środku miasta w biały dzień w dziób od kobiety z dzieckiemto musiał być nieziemnski widok
Agunia2020 ja bym się bała takiej operacji zmniejszenia żołądka, już nie ma innej możliwości?? u mnie w mieście jest np taki klub gdzie ludzie naprawdę super chudną i przechodzą taką metamorfozę, ze szok, mają plan ćwiczeń, dietę i jakieś suplementy do tego, może u Ciebie też jest coś takiego? wrzuć w google "chudniesz-wygrywasz, lublin" to Ci wyskoczy i sobie poczytaj
Joanna, Madziula, Agnes trzymam kciuki za pracę, ja też jestem na etapie poszukiwania ale jest ciężko, zwłaszcza, ze mam znów długą przerwę
a ja od dwóch dni grzebałam się w ziemi, robiłam sobie kawałek ogródka, jak ja go nazywam "kamienny ogród" , fajnie wyszło, teraz tylko dosadzić trochę iglaków i skalnych roślin i będzie super:-):-):-):-):-)normalnie jestem z siebie dumna ale muszę się pochwalić, ze m dzielnie mi pomagał mimo padającego deszczu
dzisiaj wreszcie poszłam do fryzjera, juz odrosty miałam na pół głowy i mnóstwo siwych, ale co się dziwić siedziałam z gipsem tyle czasu to nie myślałam o włosach, teraz mam na brązie mnóstwo rudych pasemek i z włosów do łopatek zmnieniłam na sięgające ledwo do brody, ale jestem zadowolona z efektu:-)
chyba spróbuję się położyć bo jakoś późno się zrobiło i m za godzinę wstaje do pracy a ja siedzę przed kompema tak wogóle to nie wiedziałam, ze u mnie w nocy jeździ tyle pociągów i że tak bardzo je słychać
miłego weekendu wszystkim gdyby nie udało mi się zajrzeć w najbliższym czasie![]()
hej mamuski!!!
o matkoa co tu takie pustki:-(!!!!!!!!!
u mnie nareszcie sie pogoda zrobila i jestem bardzo szczesliwa z tego powodu.
m w pracy ja już posprzatałam dzieci spia wiec z kawka zasiadłam na bb.
wczoraj weczorem dalej cwiczylam i biegalam i dzis nie moge sie ruszycnogi mnie tak bola a miesie brzucha jeszcze bardziej-ale sie nie poddaje.kurcze cieżko z ta moja dieta mam kryzys a myslalam ze nie bedzie tak zle.
milego dnia.:-)
agunia-in-poprosumy fotke-pochwal sie nowa fryzurka
anabuda-kochana czy ty czasem odpoczywasz?????????????
Witam i ja
Wlasnie zjedlismy sniadanko i dzieciaki jakos mi sie kloca
Mi sie nic nie chcepewnie ta pogoda tak na mnie dziala
Wczoraj tak se myslalam i bylam w szoku ile czasu juz nie paleKusilo mnie kilka razy ale bylam twarda
![]()
to ile kochana juz nie palisz????
ja od czasu do czasu jak jestem na imprezce albo jak sie wkurze to zapale.