W
wyjatkowaonaa
Gość
Mój tez próbował winogron,czereśnie i wczoraj nektarynkę. Wszystko było ok.;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to sa obiadki z serem plesniowym???A we francji są? Moze ktoras pochodzi z tamtą i by cos poleciła? Tylko obiadki bez sera pleśniowego (które wprowadza sie tam juz od 10 miesiąca!)
moj tez nie zje wszystkiego hehe...dzieki za info:-)te wieksze, chyba 200g albo cos kolo tegp to okolo £0.77, zalezy jaki obiadek. czesto sa promocje, np w tesco.ja szczegolnie zachwalam tunczyka,a inne to roznie. tylko wez pod uwage,ze moja bardzo wybredna.
dziewczyny a winogron zielony i brzoskwinie juz dajecie swoim dzieciakom??
To był bardziej taki żart, ale nigdy nic nie wiadomo. W indiach pewnie chilli juz takim szkrabom podają!to sa obiadki z serem plesniowym???![]()
Nie wiem czy zauważyłyście ale "sok z winogron" występuja jeko składnik w bardzo dużej części obiadków/ zupek.Ja daje brzoskwinie ze sloiczka, a winogron nie dawalam (ale sok winogronowy tak![]()
zawsze jak gotuję zupkę dodaję sok winogronowy albo jablkowyTo był bardziej taki żart, ale nigdy nic nie wiadomo. W indiach pewnie chilli juz takim szkrabom podają!
Nie wiem czy zauważyłyście ale "sok z winogron" występuja jeko składnik w bardzo dużej części obiadków/ zupek.
Ja winogrona planuje podac, ale poczekam na sezon winogronowy! Staram się podawać sezonowe owoce, chociaz np świezych śliwek nie probowałam.
U mnie poświerzej śliwce mały ulał ją w takiej postaci jak podałam, pomimo, ze po niej za jakiś czas pił mleczko i tak ulał śliwką, więc jej nie podaję.
U nas dziś szpinakowa ;D tyle jej narobiłam, ze została na jutro![]()