reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
Ja też daję brzoskwinki i nektarynki, kupuję na targu u jednego faceta i są mega słodkie i soczyste, obieram ze skórki i podaję małemu do gryzienia, mały zasysa się w nich po sam nosio, potem jak już widzę, że zaczyna gryźć kawały nie chce mi się skrobać tylko na tareczce przecieram i podaję łyżeczką, pycha. Winogron nie udaje mi sie kupic słodkich ale tez jadł. Po brzoskwini i nektarynce nic mu nie jest a jest wrazliwy ten nasz brzus ;p

A we francji są? Moze ktoras pochodzi z tamtą i by cos poleciła? Tylko obiadki bez sera pleśniowego (które wprowadza sie tam juz od 10 miesiąca!)
to sa obiadki z serem plesniowym???:-D
te wieksze, chyba 200g albo cos kolo tegp to okolo £0.77, zalezy jaki obiadek. czesto sa promocje, np w tesco.ja szczegolnie zachwalam tunczyka,a inne to roznie. tylko wez pod uwage,ze moja bardzo wybredna.
moj tez nie zje wszystkiego hehe...dzieki za info:-)

to sa obiadki z serem plesniowym???:-D
To był bardziej taki żart, ale nigdy nic nie wiadomo. W indiach pewnie chilli juz takim szkrabom podają!

Ja daje brzoskwinie ze sloiczka, a winogron nie dawalam (ale sok winogronowy tak:)
Nie wiem czy zauważyłyście ale "sok z winogron" występuja jeko składnik w bardzo dużej części obiadków/ zupek.
Ja winogrona planuje podac, ale poczekam na sezon winogronowy! Staram się podawać sezonowe owoce, chociaz np świezych śliwek nie probowałam.

To był bardziej taki żart, ale nigdy nic nie wiadomo. W indiach pewnie chilli juz takim szkrabom podają!

Nie wiem czy zauważyłyście ale "sok z winogron" występuja jeko składnik w bardzo dużej części obiadków/ zupek.
Ja winogrona planuje podac, ale poczekam na sezon winogronowy! Staram się podawać sezonowe owoce, chociaz np świezych śliwek nie probowałam.
zawsze jak gotuję zupkę dodaję sok winogronowy albo jablkowy

U mnie poświerzej śliwce mały ulał ją w takiej postaci jak podałam, pomimo, ze po niej za jakiś czas pił mleczko i tak ulał śliwką, więc jej nie podaję.
U nas dziś szpinakowa ;D tyle jej narobiłam, ze została na jutro :(

Niejadek dziś zjadł spoooro zupki...niestety albo i stety słoikowej Bobovity ....ale się cieszę :-) w krzesełku nie lubi jeść za to u mnie na kolankach lub na stojąco trzymając się np łożka :-) taki to łobuzial ale buzkę otwierał achhhhh....

reklama
musze Wam napisac jak gotowałam małemu zupki specjalnie dla niego to nie każdą zjadał a jak dałam mu kilka razy do spróbowania taka nasza z obiadu to zajadał sie straszliwie wiec od jakiegos czasu podaje normalna zupke wiadomo nie mocno doprawiona ale jednak..

Do góry