anian
Fanka BB :)
Te mleka mod JUNIOR powyżej roku są obrzydliwe.
Patula je uwielbiała:-)
a Arek pije mleko (Nan 3R) przez smoczek TT 3 taki do herbatki i mu leci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te mleka mod JUNIOR powyżej roku są obrzydliwe.
Patula je uwielbiała:-)
A ja chyba ze smoczka 1 zrobię większą dziurkę do kaszy gęstej. Ja i Oliwier lubimy pić z butli a mogłabym trochę gęściejszą dawać bo jak mu daję na 150 ml wody 3 miarki kaszki to czasami wydaje mi się ze jest przy gęsta, ssiemy na trójprzepływowej III , czasami wyjdzie ok (wiem to po świszczącym smoczku przy zsaniu i po ilości pociągnięć i połykaniu). Czasami wydaje mi się, ze Oliwier się więcej nassie niż najje ;/ Kiedyś się robiło wiekszą dziurkę nagrzaną np. igłą albo nożyczkami jakoś?
Moja Maja tez je uwielbiala:-)Patula je uwielbiała:-)
a Arek pije mleko (Nan 3R) przez smoczek TT 3 taki do herbatki i mu leci
ja tez malemu igla porobilam dziurki w smokach ale latwo nie bylo...Ula ja próbowałam robić większą dziurkę nagrzana igłą i mi nie wyszło kiedyś były te smoki kauczukowe i w nich nie było problemu a w tych z aventu i TT jakoś nie wychodzi
moja koleżanka wycięła nożyczkami taką wielką dziurę i tak podaje swojemu synkowi żeby coś wypił bo on cyckowy był do 1,5 roku i z niczego pic nie chciał zresztą teraz ma 1,9 i też nie chce więc ona tak mu podaje bo coś pociągnie
ja zrobiłam w końcu nożem i ta dziurka taka fajna ale Igor i tak butli nie chce
co do mleka to ja ostatnio kupiłam nan 3 o smaku waniliowym i jest o niebo lepsze od całej reszty
ja jeszcze nie daje Kubusiow..nie wiem czy to nie zawczesnie..Maja zaczela pic takie soki dopiero jak rok skonczyla..Dajecie swoim maluchom Kubusie? czy tylko Bobofruty? thx![]()
może ja się mylę, ale te soczki jak Kubusie to są dopiero dla przedszkolaków. Ja co prawda zaczęłam podawac Kubie jak miał nieco ponad 2 lata ale raz, ze rozcieńcczone, a dwa, że nie chcial mi potem nic jeść, bo tak sie Kubusiami sycił. Odstawilam i teraz dopiero do nich wróciłam. A takk to zawsze dawąłm soczki hippa albo bobovity, potem jak starszy bobofruta (bo najsłodsze) są w róznych przedziałach wiekowych, nawet 1-3 lataTo moze sprecyzujeTomi na codzien pije tylko wode, no ale z tego co wiem, mozna zamiast owoca podawac dziecku soczki. Zazwyczaj mu kupuje bobofruty, ale z kolei zawsze w lodowce mam kubusie(ja je czesto popijam) no i tak sie zastanawialam, czy mozna mu podac tez tego "mojego" kubusia czy lepiej zeby mial tylko swoje bobofrutki
![]()