reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Poziomko, gratulacje dla kurki :D

A z tymi stratami to niestety tak jest.. też często o tym myślę i musze przyznać czasem nawet źle myśle o matkach angielskich, te to bez obrazy się chyba dla kasy produkują a dzieci takie brudne chodzą.. tu 3 jest standardem, jedno po drugim.. a inne dziewczyny się starają tyle.. takie sytuację są naprawę przykre :( a jeszcze gorsze właśnie u kobiet zaniedbanych, które później nie dbają i nie myślą w ogóle o swoich dzieciątkach.

W Angli jest rewelacyjny socjal,ludzie mają po ośmioro dzieci nie pracują mają dom,samochód kase na prezenty pod choinke ,ubrania szkołe itd.

reklama
Czesc dziewczynki :)
Nie mam sil nic pisac wiec tylko sie znowu witam, zmeczona jak diabli ide cos jesc i do spaaaaaaaaaaaaaaaaaania bo jutro znowu harowka.... aaaa mam nadzieje, ze u was wszystko ok, my z mezem przespalismy moje plodne dni, tzn tak sobie o nich dzisiaj pomyslalam i stwierdzilam ze juz po nich, wiec postaramy sie (moze) w nastepnym cyklu.... narazie mamy takie codzienne gonitwy, ze wieczorem nie mamy sil nawet zjesc i poscielac lozka a co dopiero przytulac sie :)
Trzymam za was kciukasy dziewczynki, informujcie na biezaco co u was, ja czytam czasem (bo komp to caly dzien jest wlaczony) ale sil brak na odpisywanie.
Buziaczkiiiiiiiiiiii:*

Czesc dziewczynki :)
Nie mam sil nic pisac wiec tylko sie znowu witam, zmeczona jak diabli ide cos jesc i do spaaaaaaaaaaaaaaaaaania bo jutro znowu harowka.... aaaa mam nadzieje, ze u was wszystko ok, my z mezem przespalismy moje plodne dni, tzn tak sobie o nich dzisiaj pomyslalam i stwierdzilam ze juz po nich, wiec postaramy sie (moze) w nastepnym cyklu.... narazie mamy takie codzienne gonitwy, ze wieczorem nie mamy sil nawet zjesc i poscielac lozka a co dopiero przytulac sie :)
Trzymam za was kciukasy dziewczynki, informujcie na biezaco co u was, ja czytam czasem (bo komp to caly dzien jest wlaczony) ale sil brak na odpisywanie.
Buziaczkiiiiiiiiiiii:*

Jeszcze masz duużo czasu do @ więc działajcie tak jak my z rańca żadna kawa tak nie budzi;))
A potem jaki nastrój przez cały dzień...
My przy dzieciakach, budowie,kurach itd wieczorem nie mamy siły(szczególnie małż bo jest stworzeniem porannym)

Jeszcze masz duużo czasu do @ więc działajcie tak jak my z rańca żadna kawa tak nie budzi;))
A potem jaki nastrój przez cały dzień...
My przy dzieciakach, budowie,kurach itd wieczorem nie mamy siły(szczególnie małż bo jest stworzeniem porannym)

Moj wstaje codziennie o 5 rano :D gdybysmy chcieli sie poprzytulac musielibysmy sie budzic conajmniej pol godziny wczesniej czyli o 4:30 :D NIE MA MOWY ! ja o tej godzinie nie wiem jak sie nazywam i kontaktuje na tyle zeby powiedziec: Kocham Cie, Buzi, wez kanapki, jedz ostroznie. To mam juz wycwiczone :D Tak wiec przytulanie zostawiam na wieczor, bedzziemy musieli odlozyc staranka na zime, wtedy jest mniej pracy i szybciej robi sie ciemno ;p

ps. mnie nawet kawa nie budzi (kawa jest ogolnie zlaaaaa... smierdzi i jest niesmaczna w kazdej postaci, a pilam juz chyba wszystkie przyzadzane na milion sposobow)

Jak sie dzisiaj czujecie dziewczynki? poziomki kiedy masz to usg bo juz mi sie wszystko pokrecilo.

Z ostatniej chwili:
Zapomnialam wam powiedziec, ze wczoraj nam sie jednak udalo przytulanko.... taki spontan jak juz lezelismy w pół śniący w nocy. A dzisiaj co widze? Śluzu tyle ze moglabym obdarowac wszystkie staraczki, takie jakby bialo z jajka, wiec wchodzimy do gry :D Musze mojego dzisiaj jeszcze zmolestowac.

Ostatnia edycja:
Moj wstaje codziennie o 5 rano :D gdybysmy chcieli sie poprzytulac musielibysmy sie budzic conajmniej pol godziny wczesniej czyli o 4:30 :D NIE MA MOWY ! ja o tej godzinie nie wiem jak sie nazywam i kontaktuje na tyle zeby powiedziec: Kocham Cie, Buzi, wez kanapki, jedz ostroznie. To mam juz wycwiczone :D Tak wiec przytulanie zostawiam na wieczor, bedzziemy musieli odlozyc staranka na zime, wtedy jest mniej pracy i szybciej robi sie ciemno ;p

ps. mnie nawet kawa nie budzi (kawa jest ogolnie zlaaaaa... smierdzi i jest niesmaczna w kazdej postaci, a pilam juz chyba wszystkie przyzadzane na milion sposobow)

Jak sie dzisiaj czujecie dziewczynki? poziomki kiedy masz to usg bo juz mi sie
wszystko pokrecilo.

Z ostatniej chwili:
Zapomnialam wam powiedziec, ze wczoraj nam sie jednak udalo przytulanko.... taki spontan jak juz lezelismy w pół śniący w nocy. A dzisiaj co widze? Śluzu tyle ze moglabym obdarowac wszystkie staraczki, takie jakby bialo z jajka, wiec wchodzimy do gry :D Musze mojego dzisiaj jeszcze zmolestowac.

no to koniecznie molestuj eheheh i zycze powodzonka!!!!

A u mnie kochane nadal nie mam @ dzis 32dc niby ten pasekpokazał owu 27dc czyli ok 6 dni temu juz sama nie wiem co mam myslec przed robieniem betki strasznie mnie bolały sutki... nie piersi ale dzis tak dotykam i sutki juz nie bolą a piersi sa powiększone... głupieje z cykli po odstawnieniu tabsów po krawanieniu z odstawniena mialam cykle ok 33 dni wiec zobaczymy co z tego wyjdzie ale juz nie myśle nie chce nararzie trzeba jechać odpoczać a to już jutro ech,... morze morze morze ach to ty!! troszku jodu i czlowiek nowo narodzony
A Wam zyczę owocnych starań! pozdrawiam!

U nas dokładnie to samo z przytulankiem z rana, czego bardzo ale to bardzo m brakuję :( Gdybym jeszcze ja musiała rano wstawać to co innego, jakoś by to było ale gdy ja śpię jak mój wstaję to odpada :( Nawet jak bardzo chce, nie mogę się na tyle rozbudzić..
A co do śluziku, to widzisz, jednak nie wszystko stracone. Najlepszy spontan a później jeszcze taka niespodzianka w postaci pięknego śluziku, oj będzie się działo u Ciebie :D

Ranne przytulanki są najlepsze w niedziele - to jedyny dzień w który możemy się wyspać (bo co jak co ale w niedziele nie bedę robić jak szalona). Niestety ta niedziela odpada bo jedziemy z moimi rodzicami do Zakopanego więc trzeba będzie wcześnie wstać i nici z przytulanka...
OOOOOOoooo LILITH u Ciebie to chyba też płodne się zbliżają???
ZAZU zrób wreszcie tego suwaczka! ;)

reklama
Naciskamy Twój profil (na górze po prawej na zielonym tle), następnie, po zaladowaniu strony, w tym samym miejscu naciskamy PANEL KONTROLNY i w menu po LEWEJ stronie wybieramy EDYTUJ SYGNATURĘ (klikamy) następnie na środku okna pojawi się takie okienko podobne do tego w którym piszesz posta :) tam wklejasz linka do suwaczka, naciskasz ZAPISZ SYGNATURĘ i gotowe :D

Do góry