reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kami nie zgadadzam sie, ze lepiej chodzic do ginka na kase chorych. Moj przypadek potwierdzil juz wielokrotnie, ze to po prostu zabojstwo ;) Zreszta leczac sie prywatnie w jeden dzien ide do ginka i mam usg od razu lub inne badanie (cytologie mi zrobil od razu i jeszcze cos innego, tylko na wyniki dlugo czekalam) i to w cenie wizyty (50zl) i od razu pomaga, a nie w jeden tydzien do ginka w drugi na usg, na trzeci tydzien znowu do ginka, na czwarty znowu na jakies badanie, na piaty do ginka....
Mimo, ze badania hormonow nie sa tanie to i tak uwazam, ze lepiej jest chodzic prywatnie i prywatnie je robic.
Uwierz mi, ten sam lekarz w przychodni jest kompletnie inny prywatnie, i to znalazlo potwierdzenie juz w wielu przypadkach :)

ale mi niedobrze........... nazarlam sie wczoraj na kolacje wszystkim co widzialam na stole.... bleeee....

a teraz cos weselszego: LILITH WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SZYBKIEGO ZAFASOLKOWANIA!
Nie martw sie kochana, mam nadzieje, ze bol bedzie mniejszy i wytrzymasz jakos do poniedzialku i wszystko bedzie ok:)

reklama
Kami nie zgadadzam sie, ze lepiej chodzic do ginka na kase chorych. Moj przypadek potwierdzil juz wielokrotnie, ze to po prostu zabojstwo ;) Zreszta leczac sie prywatnie w jeden dzien ide do ginka i mam usg od razu lub inne badanie (cytologie mi zrobil od razu i jeszcze cos innego, tylko na wyniki dlugo czekalam) i to w cenie wizyty (50zl) i od razu pomaga, a nie w jeden tydzien do ginka w drugi na usg, na trzeci tydzien znowu do ginka, na czwarty znowu na jakies badanie, na piaty do ginka....
Mimo, ze badania hormonow nie sa tanie to i tak uwazam, ze lepiej jest chodzic prywatnie i prywatnie je robic.
Uwierz mi, ten sam lekarz w przychodni jest kompletnie inny prywatnie, i to znalazlo potwierdzenie juz w wielu przypadkach :)

ale mi niedobrze........... nazarlam sie wczoraj na kolacje wszystkim co widzialam na stole.... bleeee....

a teraz cos weselszego: LILITH WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SZYBKIEGO ZAFASOLKOWANIA!
Nie martw sie kochana, mam nadzieje, ze bol bedzie mniejszy i wytrzymasz jakos do poniedzialku i wszystko bedzie ok:)

Masz racje jamojemu ginowi na nfz mówie jakie badania musze zrobić a coś co leczy się jednym lekiem przez 2 m-ce chce po naradzie z kolegami przeprowadzić zabieg!!!
K...a załamka!!

Cze laski!! Wykrwawiłam sie w lab i jutro będą wyniki a usg dopiero we wt bo gin ma urlop

Dziękuję Mononoke :)
Wczoraj poleżałam jak mówiłam pod kołderką, spałam tylko na pleckach i dziś czuję się na prawdę lepiej. Co prawda bóle nie minęły ani plamienia, ale psychicznie jest dużo lepiej. No i czuję, że łapie mnie jakieś przeziębienie, więc to może od tego :)

Dziękuję Mononoke :)
Wczoraj poleżałam jak mówiłam pod kołderką, spałam tylko na pleckach i dziś czuję się na prawdę lepiej. Co prawda bóle nie minęły ani plamienia, ale psychicznie jest dużo lepiej. No i czuję, że łapie mnie jakieś przeziębienie, więc to może od tego :)

Może tak być:) Planujesz coś na dzisiaj czy dalej kołderka???

i powiem Ci, ze właśnie z tych powodów co opisałaś chodzę do gin prywatnie i bulę 8 dych za wizytę, ale po prostu denerwuje mnie to, ze niby składki zus płacisz a i tak jak chcesz podleczyć to wszędzie musisz płacić bo inaczej nikt nawet palcem nie kiwnie:wściekła/y:
poziomki to penie słabiutka jesteś jak ci tyle krwi wypompowali co??

i powiem Ci, ze właśnie z tych powodów co opisałaś chodzę do gin prywatnie i bulę 8 dych za wizytę, ale po prostu denerwuje mnie to, ze niby składki zus płacisz a i tak jak chcesz podleczyć to wszędzie musisz płacić bo inaczej nikt nawet palcem nie kiwnie:wściekła/y:
poziomki to penie słabiutka jesteś jak ci tyle krwi wypompowali co??
Eeee tylko 1 fiolke;) Ale czje się podle już od jakiegoś czasu wogóle nie mam siły i jestem słaba:(

Dziewczyny chciałam się pochwalić że mi sie nie udało ale ale nasza kurka zniosła nam 3 piekne jajeczka i jesteśmy z niej bardzo dumni:))

Jedna z marcóweczek straciła fasolcie w 10 tyg:(( jakie to niesprawiedliwe że dziewczyny które się starają i dbają o siebie (nie p,p itd) a takie ..... zachodzą na potęge:(

reklama
Poziomko, gratulacje dla kurki :D

A z tymi stratami to niestety tak jest.. też często o tym myślę i musze przyznać czasem nawet źle myśle o matkach angielskich, te to bez obrazy się chyba dla kasy produkują a dzieci takie brudne chodzą.. tu 3 jest standardem, jedno po drugim.. a inne dziewczyny się starają tyle.. takie sytuację są naprawę przykre :( a jeszcze gorsze właśnie u kobiet zaniedbanych, które później nie dbają i nie myślą w ogóle o swoich dzieciątkach.

Do góry