reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

heh no z jednej strony jak sie ma dziecko to jest to wygodne ale mam znajoma co ma wspolny domek z rodzicami tylko ze jedno wejscie oni na gorze rodzice na dole to jest masakra poprostu non stop klotnie ..
a w pracy ja mam taka sytuacje ze nie ma kto mnie zastapic a zamknac nie wolno bo by byly niemilosierne kary wiec musze przezyc i poszukac kogos kto by szukal dorywczej pracy jak ja nie bede mogla..najlepiej chyba matke z dzieckiem co czasami maluszka bedzie mogla gdzies zostawic a sobie by przyrobila;-)

reklama
ale fajnie! ale to musiałaś dostać skierowanie od gin czy jak?? bo jak moja gin mi daje skierowanie na badanie krwi np na toksoplazmozę to i tak muszę płacić:-(

Bo kochana jak prywatnie chodzisz do gina to i za badania płacisz. Dostałam skierowanie od gina na takiej fajnej karcie gdzie się kwadraciki zaznacza i ....;)

Bo kochana jak prywatnie chodzisz do gina to i za badania płacisz. Dostałam skierowanie od gina na takiej fajnej karcie gdzie się kwadraciki zaznacza i ....;)
kule no to te chodzenie prywatnie się w ogóle nie opłaca!!! nie dość że bulisz kasę za każdą wizytę to potem jeszcze za każde badanie. Muszę poszukać jakiegoś fajnego na kasę chorych;-)
karolciak faktycznie fajna praca takie zastępstwo dla mamuśki z dzieckiem:-) taką bym właśnie chciała siedząc z maluchem w domu:-) kłotni się troche boje, ale moi to dość ugodowi ludzie, pożyjemy zobaczymy:-)

Moim pierwszym objawem był ból w okolicach jajnika przy wstawaniu. Ból był na tyle silny, że zginałam się w pół i powoli się prostowałam, aby delikatnie minął. Za każdym razem jak wstawałam a następnie jak kichałam albo kaszlałam również strasznie bolało.

Poziomki, niestety myślę, że to nie hormony a znowu jakaś groźniejsza infekcja.. potwornie się boję.. zaczęłam mocniej plamić i ból krzyża oraz jajników robi się coraz mocniejszy. Dodatkowo te brązowe plamienia [ w zasadzie same się nie wylewają, tylko jak ide do wc lub przy badaniu szyjki ] nieładnie pachną.. nie mają jakiegoś rybiego zapachu, ale ewidentnie to dziwny, nieprzyjemny zapach.. są w nich jakieś skrzepy ;/ szyja od okresu ciągle na górze i miękka.. jest mi niedobrze nadal a temp. stała od 7 dni 36,8. Martwie się, czy to zapalenie przydatków nie wróciło, choć wtedy ból byl o wiele, wiele większy..
Tak więc to jakiś syf a nie hormony na moje oko, no ale cóż, może się mylę.
Lekarza mam dopiero w poniedziałek :(

Poziomki, niestety myślę, że to nie hormony a znowu jakaś groźniejsza infekcja.. potwornie się boję.. zaczęłam mocniej plamić i ból krzyża oraz jajników robi się coraz mocniejszy. Dodatkowo te brązowe plamienia [ w zasadzie same się nie wylewają, tylko jak ide do wc lub przy badaniu szyjki ] nieładnie pachną.. nie mają jakiegoś rybiego zapachu, ale ewidentnie to dziwny, nieprzyjemny zapach.. są w nich jakieś skrzepy ;/ szyja od okresu ciągle na górze i miękka.. jest mi niedobrze nadal a temp. stała od 7 dni 36,8. Martwie się, czy to zapalenie przydatków nie wróciło, choć wtedy ból byl o wiele, wiele większy..
Tak więc to jakiś syf a nie hormony na moje oko, no ale cóż, może się mylę.
Lekarza mam dopiero w poniedziałek :(

Mam nadzieje że się wszystko wyjaśni:) I nie będzie to aż tak poważne jak się spodziewasz

reklama
koniecznie do lekarza!!!! ja tez mam lekkie zapalenie jakaś bakteria ale juz mam stosować z uwagi o ciąze jak lekarz mówił jedno przed @ a inne po @ czekam teraz na @ ciekawe kiedy sie pojawi. Ale to krawanienie to ochyba nie przelewki koniecznie moze do przychodni idz na kase chorych powiedz ze nagly przypadek i musza cie przyjać albo do szpitala na nocny dyzur bo to nie przelewki a tym bardziej jak cierpisz...

Do góry