Witajcie ale moje dziecie sie popsulo
nie mam przez to czasu na nic - tylko ręce i jeszcze raz ręce
Normalnie zasypia tylko i wyłacznia na moich raczkach i jak jej nie biore na rece to dosłownie takich spazów dostaje a ślepia ma malutkie ze spać sie chce:-( Tak płacze ze az dusi sie ale to jest jej terroryzm bo biore na rece to tylko głeboki wdech bierze i od razu spokój i idzie psac a ja odkładam to od nowa histeria
a ja taka wytrwała nie jestem bo po 10 min biore i usypiam ja na rekach
i tak od weekndu
teraz juz płącze ok 15 min ja tylko jej daje smoczka, przytulanka i wychodze ale serce mi sie kraje!!! pllakac mi sie samej chce:-(
Boje sie co bedzie na chrzcinach bo jak tak zacznie płakac to armagedon dosłownie
apropo chrzcin czy prałyście ubranka do chrztu?? bo moja sukieneczka jest mega falbanista i boje jej sie uprac
a ile płaciliscie za torcik??
nie mam przez to czasu na nic - tylko ręce i jeszcze raz ręce
Normalnie zasypia tylko i wyłacznia na moich raczkach i jak jej nie biore na rece to dosłownie takich spazów dostaje a ślepia ma malutkie ze spać sie chce:-( Tak płacze ze az dusi sie ale to jest jej terroryzm bo biore na rece to tylko głeboki wdech bierze i od razu spokój i idzie psac a ja odkładam to od nowa histeria
a ja taka wytrwała nie jestem bo po 10 min biore i usypiam ja na rekach
i tak od weekndu
teraz juz płącze ok 15 min ja tylko jej daje smoczka, przytulanka i wychodze ale serce mi sie kraje!!! pllakac mi sie samej chce:-(Boje sie co bedzie na chrzcinach bo jak tak zacznie płakac to armagedon dosłownie
apropo chrzcin czy prałyście ubranka do chrztu?? bo moja sukieneczka jest mega falbanista i boje jej sie uprac
a ile płaciliscie za torcik??
Ostatnia edycja:

wrrrrr