reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dzięki za dodawanie otuchy, dziewczyny :) Marzę po cichutku, że mi się uda za pierwszym razem zdać i będę prawie od początku jeździć do pracy autem, a nie busem... Bo nie wiem, jak będę przy Kubie wstawać o 5 rano, żeby się nie obudził (a on wyczuwa, że już nie śpię, nawet jak chodzę na paluszkach) i wracać nie wiadomo o której:baffled:

Witam sie dopiero.Dzisiaj bylismy u kardiologa.Bartus był wazony mierzyli cisnienie i serduszko_Operacja bedzie 20 wrzesnia,ale predzej do nas zadzwonią zeby szybcij sie wstawic i przygotowac synka.Bartus wazy 7045.Beda go tym razem otwierac przez klatke piersiwa bardzo sie boje o mojego synusia i mam nadzieje ze to ostatnia operacja.Tyle jezdzenia było ze Bartus taki jakis nie spokojny był,teraz sobie rozmawia na łózku,ale powinien juz spac.
Biedny ten Bartuś:no: Ale na pewno wszystko będzie po operacji dobrze, a maluszki na szczęście nie pamiętają takich rzeczy. Bądź dzielna dla niego, Madziu:tak:

Dronka, mam podobny problem do CIEBIE Z TYM USYPIANIEM, zasypianie samodzielne w łóżeczku jest cudem, mała dostaje ataków strasznego płaczu, do tej pory tez ja bujałam na rękach, ale że waży 7,500 to juz mi powoli kregosłup wysiada, teraz usypia na kolanach, nawet juz bez płaczu kłade ja na poduszke na kolanach , przytulam i zasypia, odkładam do łózeczka.
Od kilku dni daje małej zupki i deserki i diametralnie zmieniła jej sie kupa u Was tez tak było

Wiolonczela kupa jest inna po jedzonku to fakt a baki jaki smród...

MADZIA- kurcze biedny Bartuś ale tak jak piszą to dla jego dobra kupe nerwów Cię kosztuje to wszystko ale oby to był ostatni raz!!!

dzisiaj jakiś nudny dzien poł dnia mlody przespał, ja też potem padłam, pojechalim na spacer do Poznania i mały wrócił i spi juz...
ale jutro idę do fryzjera farbnąc się i podciąć :D

Tak to dla jego zdrowia i jestem pełna nadzieji ze bedzie po tym slinym chłopczykiem.Teraz jeszcze sie nie denerwuje ale lekarz przestraszył mnie ze takie operacje przeprowadza sie na otwartym serduszku i czasem trzeba zatrzymac akcje serca tego najbardziej sie boje to takie chwilowe,ale mówił ze to w ostatecznosci i nie mam sie martwic.Bartus juz miał problemy z odychaniem sam niemodychał i tego najbardziej sie boje.Niech juz bedzie po.Dziekuje Kochane za kciuki tego teraz nam najbardziej potrzeba.Musiałam sobie piwo wypic.Ach same problemy z Bartusiem od urodzenia.

reklama
Do góry