reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia - mnie moja ciotka zaraziła haftem krzyżykowym. jestem na etapie BARDZO początkującym, ale niestety nie mam na to czesu :-( zrobiłam dwa obrazki - na urodziny mojej bratanicy i córki kuzyna, a jestem w trakcie robienia "pełnowymiarowego" obrazka 60x60 krzyżyków - myślałam że skończę na urodziny babci, ale nie dałam rady :-(
Wymyśliłam że na 30 rocznicę ślubu moich teściów zrobiłabym cudny obrazek, bo mam już wzór, ale nie dam rady - biorąc pod uwagę że rocznicę mają w czerwcu przyszłego roku, a ja mam ostatni rok szkoły i pisanie pracy mgr, a do tego mój brzydal chce mnie wysłać na kurs prawka. Ale jak nie na 30, to na 35 mam nadzieję, że się wyrobię ;-)

reklama
MAMUŚ - widzę ze nowe okazy przybyły - wklejaj foty - uwielbiam kaktusy.....:tak:
EWELINKA - ty szalona kobieto:szok: jak mozna zrobic tyle rzeczy w tak krótkim czasie???hihihi:szok::-D:szok:

szczęśliwa, mama witajcie po zakupach,

ewelina, hm... gardło cię nie boli powiadasz ..., może "nektar Bogów" zadziałał ?:rofl2:;-):-)

EWELINKA- no nie ma jak to praca w domu [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT]
KATH- witaj,moja droga-przepisy sa super i moja waga leci w dol-dziekowac raz jeszcze:tak:

MAMA, dokładnie :-D, papiery zdążę zrobić, nie mam zbyt wiele, więc dziś wieczorkiem przysiądę przy piwku i luzik ;-)

Monisia, a dziekować :-D

reklama
ewelina28 - podziwiam Cię, naprawdę. będziesz moim guru ;-)
Ja nigdy nie potrafię się ogarnąć z porządkiem. Bałagan nigdy mi nie przeszkadzał, aż do niedawna. A nie potrafię się ogarnąć żeby utrzymać porządek dłużej jak 2 dni :-(
Kupiłam sobie nawet książkę Anthei Turner i będę próbować dojść do ładu z moim mieszkaniem ;-)

mama - nie ma sprawy :-) polecam się na przyszłość ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry