Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewcia. to trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za IIWiecie co, chyba nam się udało
hahahahahahaha
ale szczerze, to mój ulubiony rożek nie podszedł mi do kawki
wiem, wiem nakręcam się, ale co tam
Przecież to takie fajne wynajdować objawy, których nie ma![]()
Mary- ja zawsze śluz miałam kilka dni, a w tym cyklu coś dostrzegłam, ale tyle co kot napłakał. Przykro mi, ale nie pomogę
Do później :***
Bunia- to masz wesoło
Wiecie co, chyba nam się udało
hahahahahahaha
ale szczerze, to mój ulubiony rożek nie podszedł mi do kawki
wiem, wiem nakręcam się, ale co tam
Przecież to takie fajne wynajdować objawy, których nie ma![]()
;-)

Maggy- super by było
to ja się nadal ponakręcam tak jak w tamtym miesiącu,
żeby nie było rozczarowania
Monisia- prędzej czy później się uda, oczywiście lepiej gdyby było prędzej
Marylka gdzie jesteś??
Lecę wziąć się za coś, będę z doskoku :**

Jednak przytulanki mają uzdrawiające moce 

nawet gardło mnie nie boli - jupiiiiiiii!!! Ale do szefa zadzwoniłam rano, że dziś pracuję w domu, czy mu się to podoba, czy nie. I wiecie co? Nawet nie jęknął!! 

Więc poszalałam z kumpelą na zakupach - kupiłam kilka drobiazgów już na wyjazd oraz kilka takich tam...gadżecików 

Wróciłyśmy z zakupów, wypiłyśmy mega koktajl owocowy na ogrodzie i poplotkowałyśmy. Potem wzięłam się za sprzątanie - kuchnia, 2 łazienki , korytarz dół, korytarz góra - błyszczą!!!!!! Mucha nie siada!!! Pokoje poodkurzane, pranko wstawione, poprasowane....obiad nastawiony - sosik pieczarkowy + ogórasek małosolny. Teraz skończyłam robić szarlotkę z dużą ilością cynamonu - mnaimmmmmmmmmmmmmm...ależ pachnie....zrobiłam pazurki u nóżek
włosy wyprałam...teraz mogę zasiąść wygodnie na kawkę w Waszym towarzystwie!!!! (A papiery na biurku czekają ha ha ha ha )