reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej ewcia, widzę, że leń cie opuścił dzisiaj ?

renna, ważne, że wyniki w ręku, teraz tylko dobry gin i mam nadzieję, że się uda.

maggy, no to będzie niespodzianka, rodzice padną z wrażenia.

monisia, czekamy razem z Tobą, przydałoby się trochę tych majowych mam.

reklama
hahaha no :D krotka bluzka z brzuchem na wierzchu- moja mama tego akurat nie rozumie jak mozna brzuch pokazywac, ze to nei ladnie.. a fakt faktem, niektore moje bluzki sa na mnie za krotkie bo sie opinaja na brzuchu :D wiec.. faktycznie w nich nie chodze :D

ale jak sa dluzsze, to lubie takie opiete, bo sie ciesze ciaza... dla mnie to dalej jest cud.. chociaz juz powoli sie do tego przyzwyczajam.. tzn. do bycia w ciazy..

renna- no to niefajnie z ich strony.. a mowilas ile bilety kosztuja? ja jak mojej mamie mowie, ze bilety sa po 300 euro albo i 600 to od razu mowi, ze szkoda kasy...chociaz nie wiem jakby zareagowala jakby to byla ich rocznica... hmm... ale pewnie by zrozumiala
a Ty na razie odpusc, zrozumieja pewnego dnia :)

Marta- opuścił:tak: piję kawkę i biorę się za mieszkanko:-)
dzisiaj porobię część i jutro będzie mniej:tak:

Maggy- za bardzo się nie przyzwyczajaj do ciąży, bo to tylko 9 miesięcy;-)

Maggy- za bardzo się nie przyzwyczajaj do ciąży, bo to tylko 9 miesięcy;-)

haaha tylko? dla mnie to wieki :D dobrze, ze juz za poltora tygodnia skonczy sie 3 m-c, moze sie poczuje lepiej... chociaz mdlosci juz nie mam ponad tydzien, to jednak jestem tak okrutnie zmeczona codziennie, ze kawke pije :( ale slaba.. ;)

Hej dziewczyny!

Jak Wam leci dzionek?

Mama - dobrze, że u dentystki wsio OK. :-):-)
Maggy - miłej podróży do PL. :tak: Niech się przyszli dziadkowie nacieszą Twoim brzuszkiem! :-)
Misia - kochana, już jutro wychodzisz za mąż! :-):-):-):-):happy::happy::happy::happy: Nie stresuj się, zafunduj sobie relax! ;-)
Renna - przykro mi, że nie możesz być z rodzicami w dniu ich święta. Ale faktycznie, wytłumacz im jaki to koszt i że potem bedziesz miała problem z zakupem rzeczy codziennego użytku itp. - mam nadzieję, ze zrozumieją! :tak:

Hej Sol, Monisia, Wisieńka, Agnieszka, Ewcia, Zapmarta! :-)

ewcia, widzę po postach, że tryskasz energią. Jak się rozpędzisz to na jutro nic nie zostanie do sprzątania.

Maggy, ja też lubię podkreślać brzuszek i szczerze to ładniej wygląda w bluzeczce nić jak wystaje kawałek gołego brzucha.

a moje młodsze dziecię zaczyna mnie już regularnie smyrać.

hej Mary, no ciekawe jak małż zareaguje na niespodziankę.

wpadam się dziś przywitać i uciekam tworzyć obiad-> postanowiłam dziś zrobić rolady, więc przede mną trochę roboty.

ale spoko- będę zagladać.
jak narazie to tak mi się chce spać, że nie wyrabiam sypiam ostatnio po 9 godzin i ciągle mi mało. nie wiem co jest grane. ale jeśli dostanę tą pracę, to aż się boję jak te spanie będzie mnie tak trzymało.

uciekam walić mięsem i sobie przygotować do smażenia. no i wstawię zupkę, bo stwierdziłam, że rosołek mile widziany

hej ewcia, widzę, że leń cie opuścił dzisiaj ?

renna, ważne, że wyniki w ręku, teraz tylko dobry gin i mam nadzieję, że się uda.

maggy, no to będzie niespodzianka, rodzice padną z wrażenia.

monisia, czekamy razem z Tobą, przydałoby się trochę tych majowych mam.

No tak, termin miałabym na 2 maja:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
BUNIUŚ- witaj Kochana!!!!

Maggy- w porównaniu do całego życia, to tylko 9 miesięcy;-):-D
Żartuję;-)

Mary- witam :**

Bunia- hhhhhhhhhheeeeeeeelllllllllllllllllllllooooooooooooołłłłłłłłł

Marta- lenia nie ma dobry humorek jest więc luzik:tak:
oj, jak ja bym chciała już takie smyranie:-D:-D

Kiedyś sobie myślałam, że mogłoby być tak, że kobiety po przejściach
( czyt.poronieniach, wczesnych porodach) mogły by chodzić krócej, tak z 6 miesięcy w ciąży:sorry2::sorry2: a Dzidzia rodziła by się wielkością normalnie jak w 9:sorry2::sorry2:
wiem, odwala mi:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Maggy77 a który to tydzien?? I przepraszam za pytanie:zawstydzona/y: ile cykli sie staraliscie o dzidzie??

Kochane ja zaraz lece do Arkadii kupic torebki na prezenty dla Rodzicow i za pare godzinek jade odebrac suknie:happy2::happy2:

Dzisiaj czeka mnie jeszcze ostatnia spowiedz i kosmetyczka:happy2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry