reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobitki :) mnie dziś mniej będzie na forum bo musze zobaczyć jak sie dostać do hurtowni - bo zmienili siedzibe i przygotować spis co mi jest potrzebne :)
dziś mi sie śniło że byłam na bachama i zaspałam:(

reklama
MAGGY- czesc;-)
no tak to wazne ,ze dziecko chce chodzic do przedszkola i robi to chetnie-Zuza czasem potrafi walnac focha jak po Nia przyjade ...ze za wczesnie:szok:nawet jak przyjechalam o 16.55 a przedszkole do 17:tak::-D:-Dtak lubi-babka jedna;-)ciekawe jak bedzie z Domiiem-cycusiem mamusi:-p zreszta co do Zuzy to pani sama mowi ,ze zadko ktore sa takie dziecie-chetne,zawsze usmiechniete i biegna do przedszkola-Ona uwielbia swoja pania i wogole jest git:tak:a wiesz ,ze Ona jako jedna z niewielu dzieci chodzila caly rok do przedszkola-wogole nie chorowala:tak:p.dyrektor mowi ,ze jak dzieci ida chetnie,nie tesknia za rodzicami az tak bardzo to tak jakby mialy wieksza odporonsc:sorry2:moze cos w tym jest;-)ale jak wracam po Nia a jest wybawiona to tylko otworze drzwi to leci do mnie z otwartymi ramionami i wskakuje na rece-przylepka moja:-D:-D:-D
fajnie,ze dostalas tyle ksiazek:tak:ja tez mam i tez czytalam i duzo sie dowiedzialam:tak::tak:lektora na lot do nas jak znalazl:tak:teraz ma byc znowu cieplo wiec nie bierz za duzo cieplych ubrań;-)

MARYLKA- czesc no gdyby mi sie tak snilo to pewnie tez bym zaspala:):):):)))))milego dnia!

witajcie kochane!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak Wy nadrukujecie to chocbym miala caly dzien wolny to ciezko was nadrobic :)

Co tam u Was?? U mnie pogoda kiepska! znowy leje jak z cebra a ja musze maszerowac z mloda do przedszkola a pózniej do pracy. Na to wszystko jeszcze sie pokłóciłam z mamą i wogóle jakis dół mam. Odebrałam wczoraj wyniki. WKONCU!!!! Nie sa za ciekawe.

mama- no wlasnie sprawdzalam teraz pogode :D chyba czytasz w moich myslach :D w krakowie ma niby padac poniedzialek - sroda ale jednak ok. 30 stopni to cieplo..
jesli chodzi o Twoja Zuze, to naprawde szczescie, ze tak chetnie chodzi.. ja tez lubilam ale moj mlodszy brat o matko! ilez on sie naplakal i najeczal i mama jeszcze do pracy chodzila...a ja go odbieralam po szkole :D mialam specjalne pozwolenie ale mnie juz tam znali w przedszkolu, a akurat mielismy zaraz kolo bloku, doslownie 10m i nie przechodzilismy przez ulice :)

renna- jakie to wyniki masz???

marylka- Agnieszka- hello :) jak tam dzionek mija ?
ja jeszcze w pracy
ale chyba wczesniej wyjde... mam problemy z gardlem- chrypka mnie w koncu dorwala.... to pewnie przez klime i zimne napoje, bo u nas caly czas upaly i duchota.. wiec sie musze wyleczyc przez te 2 dni...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie kochane!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak Wy nadrukujecie to chocbym miala caly dzien wolny to ciezko was nadrobic :)

Co tam u Was?? U mnie pogoda kiepska! znowy leje jak z cebra a ja musze maszerowac z mloda do przedszkola a pózniej do pracy. Na to wszystko jeszcze sie pokłóciłam z mamą i wogóle jakis dół mam. Odebrałam wczoraj wyniki. WKONCU!!!! Nie sa za ciekawe.
RENNA- hej-doskonale Cie rozumiem co czujesz bo ja ostatnio tez powiedzialam mamie dosadnie pare zdan( w zwiazku z rocznica slubu i tego ze ich nie bedzie) i wiem jaki to dolek...wspolczuje ...a co tam z tymi badaniami:sorry2:u mnie dzis nie pada-slonko od samego rana!

MAGGY- ale deszczyk nawet jak bedzie to tylko przelotny a 30 stopni to upal takze wiesz-krotkie spodenki-ladna bluzeczka i brzuszek do przodu-rodzice sie poplacza jak zobaczą swoje wnuczątko!!!!!!

AGNIESZKA- witaj:tak:
EWCIA- hejka :):))
EWELINKA- jak tam Twoje samopoczucie???

ja ide z Domisiem do sklepu-musze kupic rybke i inne rzeczy ,ale nie jadziemy autem tylko spacerem koro nie pada;-)papa,bede gdzies za godzine:-)

Maggy to zdrówka życzę i jak masz możliwość wyjść wcześniej z pracy to pewnie urwij się:)
mama udanych zakupów:)
Ewcia hej:)
Ja także uciekam zająć się trochę domem i jak przestanie padać do idziemy z synkiem na zakupy:)
Miłego dnia życzę wam!!

mama- moja mama na pewno sie poplacze jak nas zobaczy :) tymbardziej, ze nic nie podejrzewa, a ostatni raz sie widzielismy jak moi rodzice byli tutaj na wakacjach dokladnie rok temu ...

no i wlasnie nie wiem jakie ubrania mam wziac... jeansy i swetry mam w PL juz czekaja na mnie w domu bo kupilam na Allegro, podkoszulki i bluzki tez mam... w klapkach polece...a moze faktycznie jakies spodenki albo spodnice sobie wezme, na wszelki wypadek.. tak, chyba tak lepiej... dzieki za rade, bo mialam tylko cieple rzeczy brac + .... kurtke :D

reklama
MAM wyniki hormonów. Ogólnie jednych jest za duzo innych za malo. Kompletna huśtawka!!!! I chyba wszystkie objawy tej hustawki mam.
Musze teraz sie spiac i pojechac do ginka bo tu podejrzewam bez leków sie nie obejdzie. A mama jak mama podejrzewam ze zmieni zdanie . poszlo o to ze nie chce przyjechac do polski na poczatku pazdziernika bo rodzice maja 40 rocznice slubu. A ja chce ale nie moge!!!!!!!!!!!!!
Mam prace gdzie nie dostane urlopu a do tego bilety na samolot wcale nie sa tanie. Musialabym zabrac Amelke ze sobą a dwa bilety to juz naprawde kosmiczna cena. Nic mi nie idzie. Ja nie wiem czy to ja taka pechowa czy to dzionek taki. Mam dosc a to dopiero rano jest.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry