Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nawet jak przyjechalam o 16.55 a przedszkole do 17

tak lubi-babka jedna;-)ciekawe jak bedzie z Domiiem-cycusiem mamusi
zreszta co do Zuzy to pani sama mowi ,ze zadko ktore sa takie dziecie-chetne,zawsze usmiechniete i biegna do przedszkola-Ona uwielbia swoja pania i wogole jest git
a wiesz ,ze Ona jako jedna z niewielu dzieci chodzila caly rok do przedszkola-wogole nie chorowala
p.dyrektor mowi ,ze jak dzieci ida chetnie,nie tesknia za rodzicami az tak bardzo to tak jakby mialy wieksza odporonsc
moze cos w tym jest;-)ale jak wracam po Nia a jest wybawiona to tylko otworze drzwi to leci do mnie z otwartymi ramionami i wskakuje na rece-przylepka moja

ja tez mam i tez czytalam i duzo sie dowiedzialam
lektora na lot do nas jak znalazl
teraz ma byc znowu cieplo wiec nie bierz za duzo cieplych ubrań;-)RENNA- hej-doskonale Cie rozumiem co czujesz bo ja ostatnio tez powiedzialam mamie dosadnie pare zdan( w zwiazku z rocznica slubu i tego ze ich nie bedzie) i wiem jaki to dolek...wspolczuje ...a co tam z tymi badaniamiwitajcie kochane!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak Wy nadrukujecie to chocbym miala caly dzien wolny to ciezko was nadrobic
Co tam u Was?? U mnie pogoda kiepska! znowy leje jak z cebra a ja musze maszerowac z mloda do przedszkola a pózniej do pracy. Na to wszystko jeszcze sie pokłóciłam z mamą i wogóle jakis dół mam. Odebrałam wczoraj wyniki. WKONCU!!!! Nie sa za ciekawe.
u mnie dzis nie pada-slonko od samego rana!