reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześc Mamuś:)
Jak tam po dentyście?? Ja nienawidzę! Fajnie że Zuzia znalazla sobie koleżankę:) Takie znajomości sa bardzo trwałe:)
Ja zaraz spadam do mojej piwnicy:((
Ale na pocieszenie znalazłam sobie gabinety masażu w tych moich górach i wieczorem obdzwonię i porezerwuję sobie i męzusiowi przynajmniej po 1 relaksacyjnym:))
Po tych książkach wszystko mnie boli:((

reklama
[FONT=&quot]
043.gif
[/FONT]

ja wczoraj jak przed dentysta wylaczylam komp.to juz nie odpalalam...u nas wczoraj pogoda zwariowala ....
dzis jakby nigdy nic slonko Zuza poszla do przedszkola w spodniczce i skarpetkach i na krotki rekaw a po przedszkolu jedzie do kolezanki bo wcz.dostalam tel.czy dziewczynki moga sie jeszcze pobawic razem a ze mamy do siebie niedaleko to niech idzie tak wiec Zuza bedzie w domu kolo 18.00
pewnie beda
[FONT=&quot]
n040.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c060.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k030.gif
[/FONT] [FONT=&quot] I
n080.gif
[/FONT] a kiedys pewnie razem pojada pod [FONT=&quot]
h060.gif
[/FONT]

witam wszystkie babeczki ktore juz sa-SOL MONISIA,SAWI...
witaj :) no i jak po dentyście??
u mnie też dziś ładnie za oknem słoneczko świeci ale wiaterek jest spory a temperatura poniżej 20 st. więc ani zimno ani ciepło dla mnie tak w sam raz :)córeczka teraz śpi ,ja sobie kawkuje jak wstanie to biore się za porządki i później na trochę do ogrodu :)
dziś wieczorem jedziemy do moich rodziców wiec nei będzie mnie do soboty wieczór,no góra do niedzieli (ahhh ileż to pewnie będzie nadrabiania) a w sobote jeszcze jedziemy do "wujka" na popijawe (Emilka u dziadków zostanie) ten wuj ma 63 lata żone 33 lata,spora różnica wiekowa i spore różnice charakterów,zawsze jak jesteśmy u nich to po godzinie powstaje między nimi awanti,wogóle się nie dogadują,ale zaprosili więc jedziemy w sumei to lubimy tam jeździć i poplotkować ;)
majga1 jak udało ci się zgubić 7kg,jaką diete stosujesz??czy dopiero zaczynasz

Ostatnia edycja:
mama - fajne takie znajomości z przedszkola :-D A i ty sobie odpoczniesz :-)

Spadam na spacer - miłego dnia życzę :-D

MONISIA- cześć slonko-jak sie dzis czujesz psychicznie??troche juz lepiej??@ sie rozkrecila??boli Cie jeszcze brzuch??

ja po dentyscie si-mam super babke-zagada zawsze ,ze nie wiadomo kiedy i juz schodze z fotela-wczoraj bylam 20 min-wyjela plombe z dolnej 6 a ze byla plyta to szybko poszlo i zrobila nową swiatlutwardzalna-80 zl zaplacilam i gra.
a wogole jak weszlam to Ona i p.Mariolka od razu ucieszone i powiedziala tak-no to teraz sobie pogadamy jak kobiety bo przy mnie mozna bo ja taka rowna babka [FONT=&quot]
e050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e050.gif
[/FONT]
i sie zaczelo-jak to Ona dopadla męża w gorach na urlopie ,ale musza uwazac bo odstawila tabletki a maja juz 2 corki i starczy i jak to jej sie terazch chce po tym odstawieniu a wczesniej taka zgaszona byla i P.Mariolka tez zaczela swje opowiesci:-D:-D:szok::-D:-D:-D takze ja mam u dentysty wesolo-to takie babskie spotkanie tylko jakos ja malo mowie:sorry2::-D:-D:-D

MAJQA- czesc fajnie,ze prasowanie szybko poszlo...ja tez z kawka wlasnie:tak:

SAWI- jak bylo u dentysty to juz opisalam,ale dzieki ze pytasz;-)ja tam nie narzekam i jak trzeba to ide-jeszcze ide w poniedzialek na zdjecie kamienia:tak:mialam pytac-ile masz lat???ja mam 31 .acha i odpisalam Ci na watku o Clo;-);-)

SOL- Zuza spotyka sie w roku szkolnym z kolezankami ale w waacje pierwszy raz dzis idzie "na kawe";-)i tez sie ciesze bo to jest mile ze sie dobrze czuje z dzieciakami z ktorymi chodzi i chce sie jeszcze po przedszkolu spotykac:tak:mileg spacerku!

Ostatnia edycja:
majga1 jak udało ci się zgubić 7kg,jaką diete stosujesz??czy dopiero zaczynasz[/FONT][/QUOTE]

Stosuję dietę MŻ i w ciągu 6 m-cy ubyło mi 7 kg z tym, że teraz waga stoi i nie chce spadać :( ale i nie mam jojo z czego bardzo się cieszę.

mama - ja też mam fajną dentystkę i asystenta - ubaw po pachy jak tam zajdę a to ważne bo wizyty u stomatologa nie należą do najprzyjemniejszych

MAJQA- a wiesz czemu nie naleza do przyjemnych???moja pani Dagmara mowi tak(ma 38lat wiec taka swojska babka:tak:) ze ludzie sobie zaniedbuja zeby a potem przychodza do dentysty zeby cos z tym zrobil i zeby nie bolalo i wogole szyko a tak sie nie da i potem cierpimy,ale ja sie nie zastanawiam -jak czasem bylo potrzebne znieczulenie to bralam i mialam luuuuz:tak:ja ogolnie dbam o zeby i jestem kilka razy w roku na wizytach i u mnie tragedii nie ma;-)powim Wam,ze nawet moj Tomi sie do Niej przekonal i SAM chodzi-nie trzeba Go ciągnąć:-p

MAJQA- a wiesz czemu nie naleza do przyjemnych???moja pani Dagmara mowi tak(ma 38lat wiec taka swojska babka:tak:) ze ludzie sobie zaniedbuja zeby a potem przychodza do dentysty zeby cos z tym zrobil i zeby nie bolalo i wogole szyko a tak sie nie da i potem cierpimy,ale ja sie nie zastanawiam -jak czasem bylo potrzebne znieczulenie to bralam i mialam luuuuz:tak:ja ogolnie dbam o zeby i jestem kilka razy w roku na wizytach i u mnie tragedii nie ma;-)powim Wam,ze nawet moj Tomi sie do Niej przekonal i SAM chodzi-nie trzeba Go ciągnąć:-p

co racja to racja

reklama
Dzien dobry

Wczoraj juz nie wchodzilam wieczorem bo sie szykowalam na urodziny malej 3- letniej krolewny :) Kupilismy Jej taka sliczniutka torebke z Hello Kitty :) ale sie cieszyla.. ach! Jakie te dzieci sa kochane :) jej siostrzyczka ma pol roczku, wiec malenstwo takie, ze tylko przytulac :) fajnie bylo, ale po 3h zmylismy sie z K. Do domu bo padalam na twarz.. standardowo J
Ale dostalam od kuzynek K. Mnostwo ksiazek o ciazy :D oszalaly :D wyszlismy z takimi tobolami, ze hej :D to teraz zamiast netu i przegladania co i jak bede sobie ksiazki czytac... lepiej dla oczu i kregoslupa ;) bo siedzenie przed kompem wcale dobrze mi nie robi...

Dziewczyny! Jeszcze tylko jutro i niedziela, czyli wyjazd do PL :D tak sie ciesze :D moi rodzice nic nie wiedza :D ahahaa moj brat powiedzial, ze przyjezdza Jego klient z wawy z dzieckiem i para znajomych bo jada do Zakopanego przez Krakow :D hahaah no i mama sie na to nabrala :D pytala sie mnie co im przygotowac, wiec jak sie rozpedzilam z daniami to sie balam pozniej, ze zajarzy, ze to ja bede :D ahahaha

Mama- ja tez mam fajna dentystke tu na miejscu, zreszta Polka :D tak strasznie sie ucieszylam, jak zobaczylam ten gabinet i polskie nazwisko, bo maltanczycy (przynajmniej niektorzy) to maja w gabinetach syf.... niestety.. a tu - wszystko nowe i sterylne, wiec czlowiek spokojniejszy J no i tez jest rewelacyjna.. zawsze spedzam u niej na fotelu min. poltorej godziny.. bo najpierw gadamy o *******ach, pozniej jak robi zeba to ona dalej gada i pozniej po wszystkim znowu gadamY :D nie wiem czy to sie jej oplaca ale jak dla mnie jest ok :D

Fajnie,z e Zuzi sie podoba i ze chetnie idzie do przedszkola .. to bardzo wazne :)

krakowianka- super, ze juz masz L4 :) to teraz luzik i odstresowywanie :D odpoczywaj kiedy tylko mozesz ;)

wisienka- juz masz neta, wiec mam nadzieje,z e bedziesz czesciej wchodzic :D a jak tam w pracy???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry