reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aga, niech korzystają póki stoły całe hahahahahahahahahahhahahahahaha

No nic idę się wtulić w kołderkę, bo coraz gorzej ze mną....DOBRANOC :))))

reklama
Witaj Wisieńka:)
Co tam u Ciebie?

dobra uciekam chyba nikogo nie ma...pooglądać tv z godzinkę i spać.Dobranoc!!

Ostatnia edycja:
No ja tylko się pokazalam i lecę spać bo zdycham. Teraz już będę bardziej dostępna.
Powiem tylko, ze juz po @ i zaczynamy staranka. Juz też na nowym mieszkaniu.
Słodkich snów .

Heloł wieczorkiem!

Ufff, padam na twarz... Łazienka wyszorowana, nawdychałam się różnych środków czyszczących i teraz mi szumi we łbie... :eek::szok::szok: Najgorsze, czyli malowanie, woskowanie i przewożenie sporej części rzeczy juz za nami. Zostało parę pudeł oraz dwie półki i TV. :eek:

A teraz o imprezie, którą szykuję dla M.: poprosiłam jego kumpla o pomoc w wywleczeniu M. z domu w sobotę tuż przed imprezą, co by znajomi mogli przyjść i zrobić mu tą niespodziankę. Ale skubany nie dał się! Powiedział koledze, że mamy rocznicę i ma zamiar mi czas poświęcić w weekend!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):happy::happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Więc miałam problem! Wymyśliłam, że mam poważny problem rodzinny związany z moją mamą, że ponieważ nie moge do niej pojechać (mieszka w Oslo) bo mamy rocznicę i nie chcę go zostawiać (;-);-):-D), to mam z nią telekonferencję na Skypie, ale ona potrzebuje dyskrecji, więc może by w tym czasie śmignął do swojego ojca zawieźć tą półkę i TV... :-D:-D:-D;-);-);-) No, zgodził się.

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, żeby się nie rozmyślił, bo lipa będzie z imprezą-niespodzianką! :szok::szok::-D:-D

Mam nadzieję, że wieczór Wam dobrze minął. Ja brykam spać, bo mnie głowa boli po tym szorowaniu... :szok:

Dobranoc! :tak:

Hej Bibinka, Ewelinka, Maryla, Misia, Sawi, Monisia, Bunia, Sol, Ewcia, Zapmarta, Maran i wszystkie klikające, z którymi się jeszcze nie witałam! :-)

Dziewczyny, my z M. postanowiliśmy sie przytulać co 2. dzień i nie liczyć dni płodnych. U mnie to na dwoje babka wróżyła z tą owulka, więc system Maran będzie i dla nas najlepszy! :-):-D:-)

My robimy podobnie z uwagi na nieregularne@:zawstydzona/y:

Kochana testuje 26 go:)

To ja też tak pewnie zatestuje bo nie wytrzymam:-p

Dziewczyny My dipiero w domu. W sklepie spotkalismy Ciocie Mikusia z Gdanska i szla z naszym prezentem slubnym:rofl2::rofl2::rofl2: i od razu go dostalismy. Dostalismy parowar:happy: dobrze bo mielismy zamiarr sobie taki kupic wiec po slubie dietka:happy::happy::happy:

Kochane... Kupilam test ciazowy:zawstydzona/y: bede sobie na niego patrzec:zawstydzona/y:

Jutro juz po suknie i w sobote od rana przygotowania:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry