reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej dziewczyny ja jak zwykle z pytankiem. Mam trochę z tego powodu wyrzuty sumienia, bo wpadam tylko z pytaniami, ale taki już mój los. Ciagle zalatana, nie mam czasu nawet was dobrze poczytać.
W niedziele dostałam
okresu i trwał on do pn, pózniej 2 dni nic i od dzisiaj plamie. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Ciążę raczej wykluczam, bo robiłam test, a poza tym temp spadla. Dodam, ze dwa mieciace temu poronilam, wiec może to organizm dochodzi do siebie? Kurcze nie wiem co mam myśleć ;(. Myślicie, ze powinnam iść to ginka?

Cześć Dziewczynki:))

Oczywiscie nie nadrobiłam:(( A juz było tak dobrze i przynajmniej czytałam na bieżąco... Nie wiem kiedy wkońcu uda mi się tak normalnie z Wami posiedziec i pogadać... A tak to wpadam na chwilke co jakiś czas, napisze coś a i tak nikt mnie za bardzo nie kojarzy:-(... Chciałabym wkońcu jakoś normalnie pisać.... Jeszcze przyszły tydzień w piwnicy, potem tydzień w górach i może potem wkońcu będe mieć pracę niewymagającą wstawania od biurka....

Mi już trochę lepiej... Wczoraj mąż został dłużej w pracy to sobie zrobiłam wieczór na płakanie:) Dzis opuchnięte oczy ale humor lepszy:)) I tak sobie pogadałam z koleżanką, że może to że mam aktywny tylko 1 jajnik bez żadnej przyczyny to może tez blokada psychiczna jest...

Nadzieja witaj:) Nie mam niestety pojęcia co to może byc:(( Może daktycznie jeszcze organizm dochodzi do siebie...

Mary doczytałam o planach imprezowych - powiem Ci że super pomysł.... Trzymam kciuki żeby wypalił:) I doczytałam że z mieszkankiem najgorsze już zrobione:))

Babinka zapamiętałam co napisałas o teściu, głównie dlatego że mój jest taki sam!:angry: Nie mają kotki naszczęście ale jak teraz mieli małe pieski to chciał utopić... Nawet nie zrobił suce budy porządnej a rodziła w marcu! I naszczęście dla neij tylko dwa przeżyły i stwierdził że dla dwóch to jakoś się dom znajdzie:angry: I stąd moja Sami jest:)) Ale ogólnie jak kiedys mieli kociaki czy małe psy to zazwyczaj zabijał.... Brak mi słów na takich ludzi!!

Sergi a Ty co spać nie możesz że o tej porze szukasz artykułów??

Ostatnia edycja:
Witam się porannie - moje dziecię dzisiaj nie dało mi pospać :dry:

Wisieńka - fajnie że masz już neta :tak:

mary - kciuki zaciśnięte :tak:

monisia - dzień dobry :-)

Idę robić śniadanie bo Karola coś kombinuje a wolę ją mieć na oku :-D Jeny - nie wyspałam się w ogóle :-( Dobrze ze dzisiaj ładne słoneczko za oknem - ciekawe na jak długo :dry:

Cześć Sol:)
U mnie też śliczne sloneczko:)) I do tego chłodniutko:) Uwielbiam taka pogodę:))

Ciebie Karola co jakiś czas budzi a mnei psiak codziennie! nauczyła się cholera że wstaję o 5.50 do pracy i teraz codziennie o 5.40 już szczeka i musze wstać wcześniej i otworzyć jej pokój (śpi w dużym pokoju zamknięta, tam ma wodę jedzienie i kuwetę - reszta mieszkania dla nas:)) I aż sie boję co teraz będzie w weekend bo jedziemy na wesele aż do Jarosławia (2 godziny drogi - z teściami w jednym samochodzie wrrrrr:no:) i w niedzielę będziemy chcieli odsypiać....

monia - no to współczuję :-D Mi czasami koszatniczki spać nie dają ale to dlatego ze im kółko do biegania niemiłosiernie piszczy a nie mam na dziada żadnego pomysłu żeby przestał. Nowe też szybko zacznie piszczeć więc muszę coś wymyślić :-D

Lubię takie poranki jak mi przynoszą rozliczenie i się okazuje że mam nadpłatę taką że w przyszłym miesiącu mogę nie płacić czynszu :-D

sawi - nie oszczędzam :-D - czynsz mi o 70 zł w zeszłym roku podnieśli z 350 na 420 zł niesłusznie więc mam nadpłatę za ogrzewanie :-D I dzisiaj mi przyszło rozliczenie :-D Więc mam ich w poważaniu i we wrześniu nie płacę czynszu :-D Będzie na wyjazd do Warszawy :-D

Oj dzisiejszy dzień się fajnie zapowiada :-D Karola je śniadanie a potem spadamy na spacer bo jest fajnie chłodno ale śliczne słoneczko świeci :-D

reklama
[FONT=&quot]
043.gif
[/FONT]

ja wczoraj jak przed dentysta wylaczylam komp.to juz nie odpalalam...u nas wczoraj pogoda zwariowala ....
dzis jakby nigdy nic slonko Zuza poszla do przedszkola w spodniczce i skarpetkach i na krotki rekaw a po przedszkolu jedzie do kolezanki bo wcz.dostalam tel.czy dziewczynki moga sie jeszcze pobawic razem a ze mamy do siebie niedaleko to niech idzie tak wiec Zuza bedzie w domu kolo 18.00
pewnie beda
[FONT=&quot]
n040.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c060.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k030.gif
[/FONT] [FONT=&quot] I
n080.gif
[/FONT] a kiedys pewnie razem pojada pod [FONT=&quot]
h060.gif
[/FONT]

witam wszystkie babeczki ktore juz sa-SOL MONISIA,SAWI...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry