sergeevna
Pysiołkowa Mama
Dziewczynki, znalazłam taki artykuł... Ku "pokrzepieniu serc"...
Przeciętna para stara się o dziecko aż 6 miesięcy!
Przeciętna para stara się o dziecko aż 6 miesięcy!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mają kotki naszczęście ale jak teraz mieli małe pieski to chciał utopić... Nawet nie zrobił suce budy porządnej a rodziła w marcu! I naszczęście dla neij tylko dwa przeżyły i stwierdził że dla dwóch to jakoś się dom znajdzie
I stąd moja Sami jest
Jeny - nie wyspałam się w ogóle :-( Dobrze ze dzisiaj ładne słoneczko za oknem - ciekawe na jak długo 
) i w niedzielę będziemy chcieli odsypiać....
Mi czasami koszatniczki spać nie dają ale to dlatego ze im kółko do biegania niemiłosiernie piszczy a nie mam na dziada żadnego pomysłu żeby przestał. Nowe też szybko zacznie piszczeć więc muszę coś wymyślić 

szczęściara,jak to robisz że masz nadpłate?? na czym oszczędzaszLubię takie poranki jak mi przynoszą rozliczenie i się okazuje że mam nadpłatę taką że w przyszłym miesiącu mogę nie płacić czynszu![]()
- czynsz mi o 70 zł w zeszłym roku podnieśli z 350 na 420 zł niesłusznie więc mam nadpłatę za ogrzewanie
I dzisiaj mi przyszło rozliczenie
Więc mam ich w poważaniu i we wrześniu nie płacę czynszu
Będzie na wyjazd do Warszawy 
Karola je śniadanie a potem spadamy na spacer bo jest fajnie chłodno ale śliczne słoneczko świeci