reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Bibinka, Ewelinka, Maryla, Misia, Sawi, Monisia, Bunia, Sol, Ewcia, Zapmarta, Maran i wszystkie klikające, z którymi się jeszcze nie witałam! :-)

Dziewczyny, my z M. postanowiliśmy sie przytulać co 2. dzień i nie liczyć dni płodnych. U mnie to na dwoje babka wróżyła z tą owulka, więc system Maran będzie i dla nas najlepszy! :-):-D:-)

reklama
Monisia kiedy testujesz??? Trzymam &&&&&&&&&&&& Oby wystarczyło:happy:

Bibinka co do kociaków... Rozumiem, ze tesciowie mieszkaja na wsi... Tam niestety ludzie tak robia:-(:-( Ja strasznie kocham zwierzeta-sama mam ich sporo. Serce peka jak sie slyszy co ludzie ze zwierzakami robia... Ehh:-(

Dziewczyny ja sie ubieram i lece do rodzicow pomoc w sprzataniu na sobote... Potem do tego Kosciola. Wieczorkiem sie do was odezwe na pewno.

Mam takiego stresa, ze :szok::szok::szok::szok:

Kochana testuje 26 go:)

ewelinka JAJEK??:-D:-D:-D:-D.ja to już mu ostatnio nagadałam,bo stwierdził,ze mu szkoda na sterylizację i co rusz tak robi:angry::wściekła/y:.może do niego trafiło wreszcie,bo poszedł z nią do weterynarza,dostała tablety anty,a niedługo ma ją wysterylizować,zobaczymy...:baffled:

monisia no nie wiem co to było,ale męża obudziłam,bo się przeraziłam:szok::szok::szok:....

mary my też tak robimy,czasem częściej...;)

misia tak robią,ale ja bym wolała wysterylizować...niedługo Twój wielki dzień,będzie dobrze;)))

Ostatnia edycja:
BIBINKA- czlowiek wita:-D:-D:-D:-Dno ,nie wiem skad Mu to przyszlo do glowy:eek:
a Ty najwazniejsze,ze przezylas wizyte:tak:i znowu jestes z nami!!!;-)a rybka wlasnie zjedzona:tak:

MONISIA- byla pyszna:tak::tak:
KALA- no niestety ,nic nie zostalo;-):-):-)byly dwie i dwie zjadlam....
RENNA- dzieki za przepis:tak:

ja wlasnie wstawilam na kawe-wypije i pojdziemy z Domisiem spacerkiem po Zuze:-p

SOL- milego sprzatania..

ja już jestem na aministracji- tyle że w szkole policealnej, bo jest za darmo. muszę mieć pracę, żeby iść na studia zaoczne, żeby mieć z czego to płacić. jak mi nie wyjdzie, to pójdę jeszcze na rachunkowość- też policealną, a dopiero potem na studia. mam czas żeby sie uczyć
ja mam szkołe policealną (pLatną) ukończoną Administracje ale wkońcu mam możliwość pójść na studia bo po tej policealnej to wiedza jest że tak powiem liźnięta a ja lubie bawić się w papierkach,przepisach itp.. więc chciałabym kiedyś w przyszłości pracować w tym kierunku ale i lepiej zarabiać (wystarczy że ma się mgr przed nazwiskiem i płaca wyższa dwa razy)

napewno powiedzie sie tym razem,ja trzymam kciuki
a te twoje emotki są superaśne

mnie dziś naszło na bigosik i teraz siem gotuje
a na obiadek mam białe kiełbaski ziemniaki i ogórasa kiszonego

Ja już się melduje w domciu. Byliśmy u lekarza, przyjął nas nawet wcześniej i okazało się, że to prawdopodobnie alergia na białko. Czyli narazie 0 mleka (trzeba kupić takie specjalne) i w ogóle 0 produktów mlecznych.:tak::tak::tak:

mama jak tam ryba?

bibinka dzielnie wytrzymałaś noc z teściami:tak:słyszałam że ducha widziałaś:szok::szok::szok: Może ci się śniło??

krakowianka gratuluje, super wieści:-):-)

bunia ty to zawsze masz takie pocieszne te posty z tymi emotikonkami:-D:-D A o prace się nie martw, będzie dobrze:tak::tak:

sawi jak tam mała?

ewelinka JAJEK??:-D:-D:-D:-D.ja to już mu ostatnio nagadałam,bo stwierdził,ze mu szkoda na sterylizację i co rusz tak robi:angry::wściekła/y:.może do niego trafiło wreszcie,bo poszedł z nią do weterynarza,dostała tablety anty,a niedługo ma ją wysterylizować,zobaczymy...:baffled:

No miałam dopisać kilka wersji okładów i "niepotrzebne skreślić", ale znów bym wyszła na zboka :-D:-D:-D ale może być z jajek, byle świeżych!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Skoro szkoda mu kasy na sterylizację, to po kiego grzyba trzyma w ogóle koty???????????????????????? No krew mnie zaleje za chwilę....oby w końcu zrozumiał, bo tak nie można....serce mi pęka...

SAWI
, bigosik z kiszonej??????????????????????? Miej litość, albo podeślij maluśką porcję dla spragnionej... :-D

Ostatnia edycja:
mama Ala wczoraj przed snem mi powiedziała,że jstem fajna jak pierdziołek:szok::-D,
cokolwiek to znaczy bradzo się przytulała i całowała,jakwykle przed snem:tak::-)

musia to raczej nie sen,bo męczył mnie bół żołądka i się kręciłam cały czas.brrr,aż mnie dreszcze przechodzą:baffled:

ewelinka myślisz,że mnie nie pęka???a najgorsze było,jak miała miot w maju.przyjechaliśmy,a on każe M trzymać kocicę ,bo idzie topić 2 z 4,a ja w ryk-byłam 2 tyg po stracie:-(:-(:-(.myślałam,że M i teściowa go ubiją,zero taktu i pomyślunku...:baffled:

reklama
MUSIA- rybka super,smaczna i soczysta-teraz kawka i zaraz mykam po Zuze...fajnie,ze z Synkiem to nic powaznego-kilka dni diety i bedzie si...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry