reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinka ja to się boje takich rzeczy, lepiej z tym nie zadzierać.:szok::szok::szok:

mama ciesze sie ze rybka się udała:tak::tak:

reklama
mary my też tak robimy,czasem częściej...;)
;-);-) Ja już M. zapowiedziałam, że to nie oznacza, że ma trzymać rączki przy sobie w te dni pomiedzy... :-D:-D:-D

OK, kochane, lece do mojego sprzatania... Papiery ws. sprzedaży mieszkanka już podpisane, dostaliśmy też plakaty, które mamy powiesić (że na sprzedaż). :-) Przed zimą będziemy już mieszkać w większym mieszkanku i innym mieście! :tak::tak::tak::-):-):happy::happy::happy::happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

A tymczasem kochane, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was na staranka!

Bibinka, już nawet nie skomentuję, bo co tu komentować....dla mnie tacy ludzie nie powinni mieć zwierząt...

Ostatnia edycja:
z kotami to niefajnie sama mam kocicę i 4 kociątka pluszakowe, ale to dlatego, że nam się skubana puściła, zanim mieliśmy umówiony zabieg sterylizacji. nie upilnowało się i już nam z brzuchem laziła. ale mamy teraz 4 maluchy, na każdego czeka już dom-> jeszcze niech trochę podrosną. mój G też chciał się ich pozbyć, ale ja mu powiedziałam, żeby się kulał. ja kociakom dom znajdę, niech się o to nie martwi. i znalazłam. następnego miotu nie będzie, bo Picia idzie pod nóż. za tydzień jadę do weta umawiać wizytę i będzie po problemie.

tak wogóle to robię obiad-> sama jeść nie będę, bo zjadłam póóóóóóóóóóóóźne śniadanie i jestem pełna. byle małżon dostanie pojeść, co by nie syczał

Maranka, no widocznie nasze dzieciaki jeszcze nie potrafią przesypiać całych nocek. Moja koleżanka ma 2 miesięczne dziecko, które przysypia jej w nocy po 6,7 godzin. W dzień ma tylko krótkie drzemki, ale za to jakie noce...
JA TEŻ TAK CHCĘ PRZY MALEŃSTWU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale jak piszesz DAMY RADĘ.

zapmarta moja Ala własnie dopóki jej zabki nie zaczęły wychodzić to przesypiała całe nocki jako noworodek... ja sie w nocy budziłam z pełnymi cycusiami mleka i patrzyłam czy ona oby żyje bo całe noce do 6 rano spała... a cyce jak kamienie miałam wówczas i tak prawie do 3 miesiący, ale jak Ala skonczyła 3 miesiące to sie zeby zaczeły... pierwszy je wyszedł 14 czerwca jak miała 3 miesiące i 11dni... i noce sie skonczyły...

musia ja też...:baffled::eek:.już usnąć nie mogłam,dopiero jak świtać zaczęło...
mary no pewnie:-D.nie dziękuję za &,ale wzajemnie życzę:tak::-)
ewelinka ano...no i co z tymi okładami- oprócz jajek:-D:-D:-D??

KOCHANE- Marylce padl komp,sciska Was i ma nadzieje ,ze jeszcze do nas wroci dzis:tak:

PRALINKA- nas pozdrawia i teskni za nami ,dzis dostala @:-(

ja kawkuje i ogladam ciąze z zaskoczenia!

reklama
bibinka i tak cie podziwiam że nadal leżałaś w tym łóżku.:tak::tak: U nas w łazience jest takie małe okienko i którejś nocy coś strasznie obcierało, tak szurało w łazience. Ja się obudziłam i od razu Adriana na nogi postawiłam a okazało się że to gałąź o okno szura:szok::-D:-D Okropnie się boję.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry