reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Miłego popołudnia dziewczyny...
Ja jestem mega zmęczona po pracy, właśnie pałaszuję obiadek, potem wskakuje pod prysznic i odpoczywam przy kakao. Pogoda jest paskudna, normalnie jesień....wiedziałam, że taka będzie, bo za niedługo zaczynamy urlop, więc musi się coś zesrać.... :-P
Na dodatek pobolewa mnie gardło! Chyba "klima" w aucie mnie "załatwiła"...

reklama
dzień doberek
już dostanę tę pracę, to sobie pójdę na studia administracyjne i dopiero potem będę myśleć o innym stanowisko-> więc przynajmniej te 3 lata bym tam chciała pracować.
ooooooo to trzymam kciuki za przyjęcie do pracy i jak już zaczniesz studiować to będziemy sie wymieniac informacjami bo aj od października idę na administracje

BUNIA- tule...bedzie dobrze...my tu caly czas trzymamy zastęp &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to musi byc dobrze!!
MARY-BETH- nooo!! kochana gratuluje kredytu-jakkolwiek to brzmi:-Dteraz wybierajcie mieszkanko i bedziesz niedlugo meblowac:tak:

zapomnialam Wam rano napisac jakim tekstem walnąl mi Domi jak wstal....zeszlismy na dol ,usiadl na wypoczynek i mowi-poprosze kakao czlowieku:szok::szok::-D:-D:-D:-D

EWELINKA- cześć!! smacznego-ja tez wcinam wlanie:))

mama - niezły tekścik młodego człowieka :-D

bunia - wdech - wydech i tak 10 razy :tak: :-)

Karola poszła spać więc zabieram się za mycie kuchni - wczoraj sobie obiecałam że umyję płytki bo koszatniczki jednak brudzą :-p Mam nadzieję ze dzidzia się nie zbuntuje przeciwko wysiłkowi bo już się wnerwił o usypiania Karoli częściowo na nim :sorry:

ooooooo to trzymam kciuki za przyjęcie do pracy i jak już zaczniesz studiować to będziemy sie wymieniac informacjami bo aj od października idę na administracje

ja już jestem na aministracji- tyle że w szkole policealnej, bo jest za darmo. muszę mieć pracę, żeby iść na studia zaoczne, żeby mieć z czego to płacić. jak mi nie wyjdzie, to pójdę jeszcze na rachunkowość- też policealną, a dopiero potem na studia. mam czas żeby sie uczyć

bunia - wdech - wydech i tak 10 razy :tak: :-)

co ja się będę pie*rzyć, tak będzie i tyle

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczęta:tak::-)
melduję się ,że żyję po wizycie u teścia(teściowa nienajgorsza...).jak Ala poszła spać,to się delikatnie znieczuliłam,obejrzeliśmy film i jakoś przeżyłam.za to w nocy prawie nie spałam.najpierw Ala mnie obudziła-siku,a potem jakiegoś ducha chyba widziałam:szok:,wydawało mi się ,że jakaś kobieta stoi od strony moich nóg przy łóżku:szok::baffled:...poza tym dowiedziałam się,że teść znów utopił kociaki-6 sztuk,wrrrrrr:angry::wściekła/y:.brak mi słów...

Ala maruda,więc zabardzo nie nadrobię...

mama witaj człowieku:-D:-D.rybka już w piekarniku???
monisia &&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko:tak::-)
krakowianka super wieści:tak::-)
bunia &&&&&&&&&&&&& za prackę:-)
mary jeszcze trochę i będziecie na swoim:tak:
ewelinka czosnek,mleczko z masłem i do urlopu przejdzie:tak:
ewcia no i dobrze,że nie odbierasz,po co masz się denerwować:tak:
zapmarta,maran mama nadzieję,że niedługo dzieciaczki nauczą się ładnie same spać:tak::-)
marylka Ty masz teraz rocznicę w sobotę??ja mam razem z mamą i sorbusiem w poniedziałek:tak::-)
sol,sawi hello;)

Bibinka, tak jest! :-D, mam zamiar wypić tą miksturę...zapomniałaś dodać okład z młodych.......ha ha ha ha ;-)

Próbowałam WAS pierony jedne nadrobić, ale po 5 str mi się odwidziało...miejcie litość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BIBINKA, doczytałam o kociakach...Ty mi nawet takich rzeczy tu nie pisz, bo zaraz znajdę Twojego Teścia i .....ech...

Ostatnia edycja:
BIBINBKA- dzieki za &&&&&&&&&&!!!!! Co ty jakiego ducha?????:szok::szok::szok:ja sie tak panicznie boję ze szok:szok::szok::szok::eek::eek::eek:
MAMUŚ - smacznej rybki zyczę!!!!! Ja sie teraz wyjem rybek nad morzem...mniami....:tak::tak::tak:
BUNIUŚ- &&&&&&&&&&&&&&&& za pracę Kochana!!!!!!!

reklama
Monisia kiedy testujesz??? Trzymam &&&&&&&&&&&& Oby wystarczyło:happy:

Bibinka co do kociaków... Rozumiem, ze tesciowie mieszkaja na wsi... Tam niestety ludzie tak robia:-(:-( Ja strasznie kocham zwierzeta-sama mam ich sporo. Serce peka jak sie slyszy co ludzie ze zwierzakami robia... Ehh:-(

Dziewczyny ja sie ubieram i lece do rodzicow pomoc w sprzataniu na sobote... Potem do tego Kosciola. Wieczorkiem sie do was odezwe na pewno.

Mam takiego stresa, ze :szok::szok::szok::szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry