reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was wszystkie :happy:
Ja juz nie moge spac i nie wiem jak to bedzie jutro chyba w ogole nie zasne:szok:
Ide zaraz zrobic sobie sniadanko na naszym nowym sprzecie:happy2: zobaczymy czy działa:happy2:

Mama ja do dentysty zadko. Nie mialam szczescia zeby znalezc jakiegos dobrego i zaufanego. A ten Twoj dentysta gdzie urzeduje? Moze sie wybiore:-p

reklama
Przepraszam ale oderwać się od kompa nie mogę...Maggy to Twoi rodzice nic nie wiedzą o ciąży?
nie no wiedza :D moja mama sie poplakala jak Jej powiedzialam :D a tata poszedl do sklepu po szampana :D hihihih tak bardzo chca byc dziadkami wreszcie :)

tylko nie wiedza, ze przyjezdzamy :D poza tym moja mama nie moze uwierzyc, ze mam taki duzy brzuch i jak pokazywalam na kamerce czy zdjecia to w ogole nie wierzyla :D hahaa wiec jak mnie zobaczy na zywo to juz w ogole padnie :D

renna- wyniki wynikami.. jesli masz dobrego ginka, to Cie z tego wyciagnie...
a jesli chodzi o rodzicow, to wytlumacz im, ze nie mozesz byc, bo bilety sa drogie ... przelicz im na zlotowki i na pewno zrozumieja... mozesz im wyslac bukiet kwiatow przez internetowe kwiaciarnie w PL :) do tego liscik z pieknymi zyczeniami i na pewno sie uciesza :)

Maggy77 super :happy2::happy2::happy2: Moi Rodzice też strasznie chca byc dzidkami. Najbardziej Tata sie nie pokoi kiedy nim bedzie. A o staraniach wie tylko Mama... Tat dowie sie jak juz sie uda :happy2:

nie no wiedza :D moja mama sie poplakala jak Jej powiedzialam :D a tata poszedl do sklepu po szampana :D hihihih tak bardzo chca byc dziadkami wreszcie :)

tylko nie wiedza, ze przyjezdzamy :D poza tym moja mama nie moze uwierzyc, ze mam taki duzy brzuch i jak pokazywalam na kamerce czy zdjecia to w ogole nie wierzyla :D hahaa wiec jak mnie zobaczy na zywo to juz w ogole padnie :D

renna- wyniki wynikami.. jesli masz dobrego ginka, to Cie z tego wyciagnie...
a jesli chodzi o rodzicow, to wytlumacz im, ze nie mozesz byc, bo bilety sa drogie ... przelicz im na zlotowki i na pewno zrozumieja... mozesz im wyslac bukiet kwiatow przez internetowe kwiaciarnie w PL :) do tego liscik z pieknymi zyczeniami i na pewno sie uciesza :)

Jeżeli chodzi o prezencik i kwiatki tu juz mam sprawe zalatiwoną ciezko im tylko zrozumiec ze ja nie moge przyjechac bo bilety sa drogie. A co do ginka to mam nadzieje ze trafie na dobrego bo tu w irl wcale o takiego nie łatwo.

hej babeczki moje,

witam się z pracy, piąteczek dziś i mam nadzieję, że szybciutko zleci.

W każdym razie jestem na bieżąco, wszystko nadrobiłam.

Mama- miłego spacerku:tak::tak:

Aga- u nas ładna pogoda- w końcu:tak:
przesyłam słoneczko
Zobacz załącznik 275942

Maggy- spódnica powinna się przydać:tak::tak:

Renna- główka do góry, zobaczysz wszystko się ułoży:tak: :**

Marta- hej Słoneczko :**

Ostatnia edycja:
Maggy to super będą mieli niespodziankę:)))))I na pewno popłyną łzy szczęścia!!
Ewcia dziękuję za słoneczko...już złapałam:))

Uciekam..baj!!

Witam Kochane!!!!!
U mnie dzisiaj niebiesko niebo i ciepełko:tak::-D:tak:
Muszę Was troche nadrobić....
No a ja czekam cierpliwie jeszcze tylko 6 dni ......:tak::tak::tak:Ale raczej watpię ze sie udało - choć baardzo bym chciała - wole sie jednak nie wkręcac...ehh....
WISENKA- &&&&&&&&&&&&& za staranka!!!!!!!!
MAGGY - krótkie gatki i bluzeczka, to dobry pomysł - brzusio sliczny na wierzch i niech dziadki sie nacieszą!!!!!
RENNA- tulam z powodu wyników- ale nie łam się - dobry ginek i wszystko będzie si!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Monisia- tak jak to wczoraj napisała Bibinka,
staramy się nie wkręcać, a i tak się wkręcamy:-D:-D

Ja także wiem, że będzie I krecha to już wkręcona jestem na maxa:-D:-D
a Sol przy tym mi wtóruje:-D:-D

Aga- pa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama