reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam sobotnio!
Ja na sekunde wpadlam sie przywitac. Od rana pralka chodzi, a ja juz wieszac nie mam gdzie, no ale tydzien nic nie pralam wiec.... mam co chcialam :-(
Maks spi, a jak wstanie jedziemy na grilla do Bychawki :-( M dzisiaj kierowca wiec ja.......:-):-):-)

Moja kolezanka miala USG-BEdzie chlopak!!!!(chyba,bo zaciskal nogi wstydziuch maly)

sienio to kiedy Ty w koncu zaczynasz prace?
fogia taka jesien jaka opisujesz to i ja lubie :-) Super rower!!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ja na chwilkę....my już po rodzinnej części chrzcin a wieczorem idziemy na klubową imprezkę chrzcinową;-);-);-);-)

Przy okazji zaliczyliśmy plac litewski...o rany ile tam się dzieje, mnóstwo zabaw dla maluchów, polecam jutro tez maja tam byc od 12

Karlita jak pazurki chwal się

Sienio kupiliśmy w końcu łańcuszek i zawieszkę....i mega misia...a na część klubową idziemy z ubrankami bo jakoś bez niczego do dziecka nie wypadało nam iść więc kupiłam komplecik i super skarpetki;-)

Witajcie w sobotę ja już po porządkach, spacerze obiedzie i kawce, teraz leniuchowanie do końca dnia przy Gabi:-);-)
madzienka pochwal się co zakupiliscie ja chętnie zobaczę te słodkości:-)
sunday_ spokojnie pranie sie wypierze gorzej z prasowaniem ale powodzenia:tak:
Marta1981 bardzo fajnie te przyprawy, ja pewnie samodzielnie coś zamówie bo mój M jest maniakiem egzotycznych przypraw szczególnie lubi te arabskie.
fogia super ten rowerek, dobrze że korzystasz z czasu dla siebie kiedy Fifi śpi
mandziula fajnie że taniej zakuiłas ten wózek, daj znać jak Ci się sprawuje.
Wszystkim gratuluję udanych zakupów w Tesco, ja sama nie pojechałam moja Gabi przestraszyła się wózków w marketach i płacze strasznie wiec z nia się nie ruszamy do sklepu.:no:

Napiszcie mi gdzie w Lublinie mozna poszukać sukienki na wesele??? U nas w Puławach nic mi się nie widzi, w sumie to wybredna jestem;-) Jakie ulice przejśc bo nie mam obeznania. Kiedyś z mężem się zabiore jak bedzie załatwiać kredytowe sprawy le na spotkanie nie dam rady przyjechać bo juz mi powiedział ze wtedy wolnego wziąć nie może:no::no:

Karlitko...Ty robisz akrylowe czy zelowe pazurki???czekam na fotke...

wróciłam :-D

ja robię żelowe :-):-)
ewentualnie z akrylowym dodatkiem w postaci kwiatka :tak:

Fogia rower jest rewelacyjny :-D:-D:-D ale i cena ładna :baffled: :tak::tak::tak:

Marta dalej nie mogę dołączyć i niestety do spotkania z Bugi nie mogę dodać albumu bo nie mogę dodać go do tego spotkania bo jakby mnie na nim nie było (bo się nie da dołączyć) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej dziewczyny
przesadziłam trochę z aktywnością i krzyż mi pęka.
W dodatku cały wieczór przeleżałam z nospą bo głupia baba znowu się nadźwigała, zakupów, worków na śmieci, FIlipkowego rowerka..... No ale co na to poradzę, sama jestem i jakoś muszę sobie radzić.....

Z wesołych wieści: dostałam dziś takiego kopniaka, że aż się w pierwszej chwili przestraszyłam, bo nie załapałam co się dzieje. :-D:-D:-D A Filipek chodzi za mną już od kilku dni i gada do brzucha " Dzidziu pofikaj".

dzień dobry niedzielnie :-)
piękna pogoda się zapowiada :-):-):-)
mała wstała o 7 - świetna pora na wstanie w niedzielę :baffled:

do tego wczoraj zapomniałam siatki od brata z zakupami i świeżym chlebusiem ....

normalnie chyba grzanki dzisiaj na śniadanko będą maczane w jajku :-D:-D:-D
mi to tam pasi :tak::tak:

tak sobie myślę że chyba później pojedziemy do BOTANIKA porobimy jakieś foteczki :-D

wiecie że jeszcze 4 dni i idziemy na USG
??

właśnie małe się obudziło i kopie :-D:-) pewnie pozdrawia ciotki z BB

Fogia oszczędzaj się :tak::tak::tak::tak:

Filip będzie super starszym braciszkiem :-D

ps umówiłaś się już na usg do luxmedu ?? bo chyba na początek września już są zapisy

Martusia
przyprawa do kurczaka ta co od ciebie kupiłam robi furorę już mi chyba tylko pół zostało więc pewnie później też będę zamawiać :-D:-D

talia a może idzcie z Gabi normalnie w spacerówce do sklepu :-D będzie się czuła bezpiecznie ??

sunday_ kolejny chłopak na styczeń ?? GRATULACJE DLA RODZICÓW SZKRABA
ale jaja :-D:-D

powiem Wam ze w styczniu dużo chłopaków się szykuje :tak::tak::tak: co widzę po styczniówkach z bb

Madziara78 narobiłaś mi smaka grillowaną cukinią - jeszcze nie jadłam :-D

we wtorek wracają rodzice to szykujemy extra grillika :-D

Witam się z rana:-)
karlita śliczne pazurki.
fogia super są te kopniaczki, aż zazdroszczę:-) Kuba mi po żebrach dawał już pod koniec że nie raz zastanawiałam się czy mi nie połamał:sorry2:
madzienka super że chrzciny udane, my idziemy 05.09 i też mój M będzie chrzestnym.
madziara78 super że już w domku, wszędzie dobrze ale u siebie najlepiej...
sienio i co porabiałyście ciekawego? Pewnie Jula zadowolona.
talia dużo sukienek jest w Galerii Olimp, i chyba nawet teraz są mega wyprzedaże. Więc możesz tam zobaczyć.
A ja dzisiaj od rana na nogach bo nasz uniwersalny budzik nie zawiódł i o 7 wołał mamusi, szkoda że nie wiedział że o 3 się położyliśmy:sorry2: Ja już się spakowałam w piątek więc dzisiaj można na spokojnie odpocząć przed podróżą. Miłej niedzieli.:-)

Dziewczyny jak Wam powiem do której dzisiaj spałam to chyba mnie zlinczujecie - do 10. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Oczywiście z przerwami w nocy (na Filipowe siusiu) i z pobudką ok. 8 ale później jeszcze sobie dospałam. W sumie to należało mi się trochę leniuchowania po wczorajszych wyczynach, zwłaszcza że synio bardzo grzecznie bawił się obok w piknik. Zaraz jedziemy do babci na obiad, później pewnie spacer, a wieczorem mam zamiar ostro przysiąść do nauki.

Fogia oszczędzaj się :tak::tak::tak::tak:

Filip będzie super starszym braciszkiem :-D

ps umówiłaś się już na usg do luxmedu ?? bo chyba na początek września już są zapisy
no właśnie nie umówiłam się jeszcze bo nie wiem kiedy będę mogła przyjechać. W środę po radzie podejmę decyzję czy wracam od września do pracy i wtedy zadzwonię.

fogia super są te kopniaczki, aż zazdroszczę:-) Kuba mi po żebrach dawał już pod koniec że nie raz zastanawiałam się czy mi nie połamał:sorry2:
a ja właśnie nie wiem co to znaczy kopniaki w żebra. Filipek był ułożony miednicowo, główkę miał pod moimi sercem, nóżki podkulone, stópki w okolicy mojej prawej pachwiny.

reklama
Do góry