reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

też mi się wydaje, że były Firanki robi jej na złośc, odgrywa się za coś a może taki już jest. Myśli, że może miażdżyc bo nie ma nic do stracenia. Co za Skurkozjad..;/ Czemu te dzieciątka muszą tak cierpiec przez nieodpowiedzialnośc ojców? Nie rozumiem tego.

U nas dziś na dniach Pszczyny śpiewała m.in. Maryla Rodowicz. No ale nie poszliśmy bo nie jest jakaś taka nasza ulubiona:p Poza tym oglądamy ją w Rodzince Zastępczej i nam wystarczy hehe:)

reklama
Dzięki dziewczynki,ale ja to się zastanawiam jak on może spojrzeć w lustro...bo o mnie nie chodzi...to uczucie się skończyło...ale,nie myślałam,że ktoś jest tak cyniczny,że stwierdzi,że to dla dobra dziecka,żeby miało normalną rodzinę,jak sobie kogoś znajdę...że wtedy ten facet nie będzie się miał o co się wściekać bo żaden ex nie będzie się panoszył...

Firanka na pewno znajdziecie z Malutką na swojej drodze pewnego Ktosia, który Was uszczęśliwi na maxa:) Wierzę w to, zresztą nie tylko ja:)

Clio, ciszej w tej sypialni bo tu wszystko słychac hehehe;D

Dzięki dziewczynki,ale ja to się zastanawiam jak on może spojrzeć w lustro...bo o mnie nie chodzi...to uczucie się skończyło...ale,nie myślałam,że ktoś jest tak cyniczny,że stwierdzi,że to dla dobra dziecka,żeby miało normalną rodzinę,jak sobie kogoś znajdę...że wtedy ten facet nie będzie się miał o co się wściekać bo żaden ex nie będzie się panoszył...
twoj eks ani moj nie maja zadnych skrupolow. Moj np po naszym rozstaniu,a bylam wtedy w spzitalu z zagrozona ciaza,zasczas sie spotykac z dziewucha ode mnie z pracy!

kolia fajnie jest być romantyczką ale niestety czasem trzeba trzeźwo myślec a mi to w niektórych kwestiach przychodzi z trudem .;-)
clio dobrej nocki. ja też bym skorzystała tyle że nie dostałam niestety dziś takiego zaproszenia..;-)
firanka znajdziesz jeszcze faceta swojego życia, wróć waszego będzie dobrym ojem dla Nicolki nie to co ten..ach... na każdą z nas czeka odpowiedni facet tylko czaami trzeba troche poczekac..niestety...
vegas tobie tez dobrej nocki :::*

Misia bez romantyków świat by się nie rozwijał bo jaki realista marzył by np. o lataniu kiedy to było jeszcze nie możliwe:-)
Clio ty tu się panoszysz a ja te nie dostałam takowego zaproszenia :-):-p

Faceci bywają takimi palantami, że trudno to nawet przewidzieć :angry::wściekła/y:

reklama
motylicaja [/B]ja z Krakowa, ale to już pisałam:-)

dzieki:* o nawet nie zauwazylam ze z Krk:) jestes;) Moze keidys sie spotkamy??

motylicaja przykro mi z powodu dziadka :( :)

dziekuje;*

lenka87-jak tam Adac juz mu lepiej?? przeszlo mu zatrucie

confunded chodzi mi o teatr Słowackiego chyba nie jestem pewna urzadzony w starym stylu smierdzi staroscia ale go uwielbiam:-p

Motylicaja a skąd ty jestes jesli mozna wiedziec?.

Krakow niedaleko ZOO mieszkam w Krakowie;)

kiniorek91;-fajny Torcik:)

ixidixi;-cos nie pokazuje twego Profilu na FB

puk puk? można do was dołączyć? ;-)

witam Nowa Mamusie;*

hejka;l) ja dzis spalam do 12.00 sam nie wiem dlaczego....

Tate kozonki zlapaly:( masakra Dziadek w szpitalu ile jeszcze...ranyy...
mam Fotki w Galeri u mnie na Profilku wiec zapraszam:)

dobrej nocki:*

Do góry