reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

misia92 teraz ty mi checi robisz na ciasto ;( ide kielbaske wziasc sobie polska mamusia mi przyslala wkoncu ;D i juz z 2kg sie zrobilo 0,5kg bylo leczo byla kielbaska na cieplo a dzis zupke zrobilam z buraczkow czerwonych (botwinke)i mmmmmmmmmmm zaje.........tylko jesc i jesc a konca nie widac braciszka zbrzydly zupki bo za czesto robie a ja juz glodna teraz moj 5posilek dzis ;)Jak chcesz to po szukaj w necie podstawowych chwytow na gitare akustyczna i gitare kupisz taka za 60zl max 150zl ale taka wypasiona juz ja mam z allegro zwykla taka choc przymierzam sie do elektrycznej tylko poczekam az dzidzia bedzie miala z 6lat zebym za wczesnie jej nie stracila ;)
Vegas a co serwujesz ???Jak coś to zawitam w przyszlym roku moze kielbaski jeszcze cieple beda :)))

reklama
evedo gitary to sie już ze 3 lata przymierzam ale coś mi nie wychodzi,
vegas ja wpadam do Ciebie jak coś bo mój K dziś na kawalerskim u kumpla do którego mamy zaproszenie na weselisko ;-)

Misia dzięki za zaproszonko ;) do gitary trzeba miec serce ja o swoja dbalam jak moglam nawet kusz co dziennie z niej wycieralam ;P na poczatku ciazy grywalam sobie jeszcze w polsce i dzidzi sie podobalo bardzo ale tu bez mojej gitary to nudy ;(ciekawe czy jeszcze cala jest bo jak moj brat ja zlapal to pewnie marny zywot jej ;,( twoj facet na kawalerskim a ty w domu....ja to bym brzusio na taczki zarzucila i poszla bym na impreze hehe ;)grabicie sobie u mnie propozycjami jedzenia ja juz zjadlam ale jak czytam na forum to znow glodna jestem ;/

moje drogie jestem po sesji padam tyłeczek w wannie wymoczyłam i teraz jest mi dobrze :-) piszecie o takich pysznościach ze mam ochotę i na grilla i na zupkę nie wspominając misia o twoim cieście :-D
żadna nie odpisała co myśli spotkaniu
rozmawiacie o swoich talentach i zdolnościach ja jestem zdolna manualnie mam wrażliwy dotyk (masaże wykonuję w pracy) lubię wykonywać makijaże ale to co zaprezentowała eve super :tak::szok: to należy gdzieś pokazać i rozwijać gra na gitarze też super ale ja to moge słuchać bo tak mogę coś zepsuć :-p:rofl2:

wklejam jedna fotę na świeżo z sesji :rofl2:

No ja dzisiaj wypróbowałam autko z tatą na trasie ;D zrobiliśmy w 30 min jakieś 80km xD
Ale to na autostradzie ;p i jakimś cudem się naprawiło - jak tata świece nowe kupił a ich nie założył ;]

A dzisiaj jakoś dziwnie troszkę bo Krzysiek w ogóle nic nie pisze :( ... Jakby mu się w ogóle nie chciało gadać :(

Chérie Witam!! Napisz coś więcej o sobie ;-)
Vegas Gdyby nie kilometry była bym na pewno chociaż nie jadam mięsa to lubie atmosfera taka przy grillu :-)
Misia ja z braku talentu do rysowania miałam zawsze w plecaku krzyżówki :-p:zawstydzona/y:
Kiniorek może nie ma ochoty, czasami ma się takie dni! Mnie już nic dziwi, P jest czasami gorszy niż nastolatka z PMS-em:-p

No Miki już zasypia więc mam wolne. Ostatnio edukuję się z matmy bo kumpela przychodzi bo mam poprawke z matury w poniedziałek wyobrazicie sobie 1 pkt jej zabrakło, żeby zdała to trzeba mieć pecha.

reklama
moje drogie jestem po sesji padam tyłeczek w wannie wymoczyłam i teraz jest mi dobrze :-) piszecie o takich pysznościach ze mam ochotę i na grilla i na zupkę nie wspominając misia o twoim cieście :-D
żadna nie odpisała co myśli spotkaniu
rozmawiacie o swoich talentach i zdolnościach ja jestem zdolna manualnie mam wrażliwy dotyk (masaże wykonuję w pracy) lubię wykonywać makijaże ale to co zaprezentowała eve super :tak::szok: to należy gdzieś pokazać i rozwijać gra na gitarze też super ale ja to moge słuchać bo tak mogę coś zepsuć :-p:rofl2:

wklejam jedna fotę na świeżo z sesji :rofl2:

Clio ja bardzo chętnie tylko te km:dry:

puk puk? można do was dołączyć? ;-)

Witamy :-)

Do góry