reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Ewi Śliczne rysunki :-)
My byliśmy po kotkę wabi się Gizmo :-D
Teraz siedzi w pokoju i gdzieś śpi...Nie mogę jej znaleźć , musi się oswoić...Rozczarowała mnie Tosia ,syczała bardzoo...Ale jeszcze ją pokochają... :-)
Później zrobię zdjęcie to wam pokaże Gizmo :-D

Conf ty w swoim mieście pewnie większą między klubami. No i Kraków to już się kojarzy z koszykówką na poziomie :-)
Ewi ja się nie znam ale na amatorskie nie wyglądaja ;-)

hej dziewczynki!!
W czwartek miałam wizyte w szpitalu i mój brzdąc waży 1400g a wizyta byla z powodu mojej niskiej wagi ;)
lekarz był zdziwiony,ze bobek sie miesci w swoim mieszkanku ale widocznie jemu sie podoba ;)ogólnie bobo szczęśliwy i duży nie wspominam o jego 24h kopaniu mnie na co sonografistka powiedziała,ze bedzie nie grzeczny bardzo ;)
w tatusia wszedl i pewnie bedzie szklanki gryzl i kupki bede aluminiowe kupywac ehehehehe ;P
ginekolog byl murzynem hmmm ale ciacho sliczny jak jejku nie do opisania ;D
a wyniki badan wszystkie idealne wizyta kolejna za 4tyg
ewi piekne rysunki ;)też kiedys rysowalam,ale portrety obecie wole spiewac i to mi chyba obecnie naj lepiej wychodzi razem z graniem na gitarze ;)

Ostatnia edycja:
Eve, ładnie Twój Szkrab waży:) Cieszę się, że wszystko ok:)

Czas na kąpanie Martynki. Nie zrobiła sobie dzisiaj drzemki popołudniu bo byliśmy u jej prababci i cioci, więc atrakcji jej nie brakowało, to pewnie szybko dziś uśnie. My mamy wieczorem grilla.

heja laski pozniej podczytam wszystko ok :p ? :) na razie padnieta jestem :p bylam wczoraj u znajomkow na imprezce z okazji narodzin dziecka :) kilka dni wczesniej bylo pepkowe dla dzidziusia a wczoraj imprezka dla starszych no i po tej imprezie na disco jeszcze skoczylam sobie :) Damian z malenka zostal :) wyrozumialy jest pod tym wzgledem bardzo :) no i musialam wstac aby do pracy isc wiec bardzo zmeczona jestem ... pozniej wpadne i podczytam :p

ps rysunki swietne, a ja interesuje sie muzyka tancem informatyka kotami i Nadia co nawazniejsze :))

Dzięki Vegas co naj ważniejsze wszystko oki z maleństwem jest i babcie zadowolone bardzo są jeszcze 12tygodni i teściowa przyjeżdża mi pomóc przy bobku moim mam nadzieje,że nie bądzie mi matkować ;) a twoja Martynka pewnie słodyczy się objadła i rośnie u mnie rodzinka i znajomi mówią,że dziewuszka będzie bo urode trace ;) moze marzenie sie spelni i wkoncu w rodzinie marcina bedzie dziewczynka jakas ;D

a ja już mam posprzątane ciasto zrobione - rolada z jabłkami...;-) nie chciało mi sie kombinować...;-)
paulus a która by sie nie napaliła...xD ;-);-)
ixi ja mam bzika na punkcie Kubusia Puchatka i Garfielda
elizka Mikuś jest boski.. a zaproszonko już wysyłam..;-)
kiniorek mi sie najbardziej podoba zdj. pt. płomyczek szczęścia. lubie swieczki ...;-) no torcik bardzo ładny tylko żeby jeszcze smakował tak jak wygląda to by było dobrze bo niektóre torty wyglądają dobrze ale ze smakiem jest gorzej...:-)
a co do hobby to ja mam fioła na punkcie koralików, robienia na szydełku itd. rysuje tylko na nudnych lekcjach, ale kredki i komplet ołówków mam zawsze w szkole.;-)
ale najbardziej to lubie śpiewać, u mnie w domu mówią że wyje ale zdarzało mi sie nawet zarabiać śpiewając wiec najgorzej chyba nie jest ;-) niestety na gitarze nie umiem.
ewi amatorskie to mogą być moje bohomazy ja tu widze pełną profeske.;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry