E
EwciaM
Gość
Jutro bede testowac
jak nic nie wyjdzie to we wrzesniu zrobie druga probu testowania o ile @ nienadejdzie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wcześniej zdarzało ci się takie opuźnienie?? my sie staraliśmy z mężem od września i w grudniu się udałoa jak u ciebie u was?
hej Laski. Mąż pojechał do pracy to mam czas na neta. Malutka usnęła ok 19.30![]()
Ewcia trzymam kciuki za FasolkęDaj znac jak najszybciej jaki wynik testu
Co do pierwszych objawów to ja nim test pozytywny ujrzałam to cierpiałam na paskudny ból macicy. Tak cholernie bolała, że byłam pewna, że @ będzie. Do tego sutki były bardzo bolące.
A co do obniżenia brzuszka to mi bardzo mało się obniżył i to ok 35 tyg.
Motylicaja a z Andzią masz kontakt, że tak piszesz co o Tobie mówi?
a Ty masz córeczkę już czy już mi się mylicie nowe Mamusie?nie ma zadnego problemujuz sie sama nie moge doczekac jutrzejszego dnia
![]()