reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

to ja witam z rana, dis też w domku:tak::tak:
moje dziecie powita ło mnie dzis o 6 radosnym aguuuuu:baffled::baffled::baffled:

robie kawe, któras chce??? to zapraszam

jhfddfvbb f se dgytfgv
a to i Mikoła dorwał sie klawiatury:baffled::baffled::-D:-D

reklama
ojej...fatalnie z barierką:no::no::no:nie mozesz jej wymienić na inną?:sorry2:
Wymienią mi ja ale chcą zebym płaciła drugi raz za przesyłkę:crazy::wściekła/y:

Witam po przerwie:tak:
po tym wypadzie z teściową zebrać sie nie mogłam na pisanie:-p poza tym wczoraj nawet nie bylo kiedy siąść na spokojnie bo załatwialiśmy trochę spraw po urzędach na szczęście wszystko udało się na spokojnie pozałatwiać:rofl2: co do wyjazdu to muszę przyznać ze był bardzo udany;-) pogoda dopisała i teściowa grzeczna była:-D:-D:-p A idąc zwiedzać klasztor spotkałam Mamolkę z wątku grudniowego :-) z która to spotkałam sie jak w tamten weekend do mamy pojechałam oczywiście to spotkanie w Krasnobrodzie nie bylo planowane:tak: no taki ten świat mały:rofl2:

Miałam dziś też wizytę o 17.30 u gina ale bez usg:rofl2: wyniki powiedział ze są bardzo dobre i glukozą tez nie musze sie martwić bo przy 75g norma jest do 140 a nie tak jak na tej kartce miałam do 110 więc sie mieszczę:-) szyjka długa zamknięta bez oznak przedwczesnego porodu:tak: na dogach brak obrzęku i żylaków a waga już 10kg na plusie wskazuje:szok: kolejna wizyta 30.09:rofl2:
Super,że wyniki są dobre i nie masz sie czym martwić, Krasnobród ładny jest ja go znam z zalewu:-)

I jeszcze coś za dzis::-D:-D:-D

34415milionowhektolitro.jpg
ImageShack.us[/IMG] Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

A dla wszystkich ciężaróweczek:

Uploaded with ImageShack.us
Dzięki , dalej kciuki zacisnięte

a głowa przestała boleć, dobrz że Mikołaj pospal troszke to odpoczełam, teraz tez juz śpi:tak::tak::tak:
dałam mu na kolację kaszkę i nawet z apetyten zjadł bo buziaka otwierał, potem opił się wody i wszystko zwrócił:baffled::baffled::baffled: co oczywiście nie przeszkadzało mu w bzikoleniu :no::no: ledwie dał sie powycierać:dry::dry::dry:normalnie... słow brakuje na tego mojego łobuza:-D:-D:-D
Cz esto tak zwraca?, Moja Gabi jest tak zwiercona ze przewijanie jej to koszmar, bo ona zaraz na brzuh się przekręca i ani mysli poleżeć na pplecach....

Karolinko jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!Rośnijcie zdrowo!!!!

Fogia trzymamy....

Maltanka
jak Hubcio, bardzo marudzi??

Talia walcz o swoja barierke jak nie to idź do rzecznika konsumenta

My właśnie wróciliśmy z Nałęczowa, byliśmy na pokazie lotów balonowych, zaraz pokaże Wam co widziałam:tak::tak:...Jula zafascynowana wielkimi balonami...cała droge powrotna przezywała te balony:-D:-D:-D:-D
Miała dołączyć do nas Madziarka z rodzinką ale Nelcia i Julo wywinęli numer i nie zdążyli:baffled::baffled::baffled::baffled:
Na pewno balony to nie ada atrakcja,my też mielismy jechać tylko pogoda się zepsuła. Z tego co prognozy pokazują to juz trzeba się zbroić na jesień i zimę ja też muszę dokonać zakupów dla Gabi. Bucików nie mamy:sorry2:
A moja panna mnie dziś z samego rana zezłosciła bo znowu coś świruje z butlą, nie chce z nie pić a w cysiu juz mleka brakuje:baffled: No i głodna nie moze zasnać nie wiem czy takie karmienie mieszane w ogóle mozna z nią kontynuować bo tak byłoby najlepiej nie rezygnowałabym z karmienia piersią a dzieco było najedzone. Zobaczymy w ciagu dnia, przymusza ją znowu muszę:baffled:

witaj MIKOŁAJU :-D:-D:-D:-D
moze Gabi przetłumaczy ;-);-)

mandziula Gabi też od 6 na nogach .... przynajmniej do 6:30 udało mi się poleżeć ;-)

właśnie władowała mi się na ręce .....

Madzienka nas też czekają zakupy ...
ehhhh gdyby była druga dziewczynka byłoby ekonomiczniej ;-)

musze przebrać ciuszki Gabi i zostawić sobie te niebieskie i uniwersalne

a różowe śpioszki mogę zawsze oddać Marcie albo Fogii jak będą dziewuszki :-D:-D:-D

maltanka
jak tam nocka ????

Fogia trzymamy kciuki :-D:-D:-D:-D

no Gabi nie da mi posiedzieć nooooo :wściekła/y:

Hej!
To znowu ja ale mamy pogode leje strasznie i jak tu wyjść po pieczywo? Chyba zeka nas wyprawa w deszcz bo nimt nam go do domu nie przyniesie a dzis jesteśmy same:baffled:

maltanka to dobrze że nocka spokojna:tak::tak:

talia Mikołaj nigdy aż tak nie zwracał, wydaje mi się że wczoraj zadużo wody sie opił i dlatego tak było:tak::tak: a co do przewijania to ja tez miałam jak mi się zaczą przekręcac ale zaczełam mu dawac pieluszke do trzymania i lezy spokojnie bo się ta pielucha zajmuję tylko potem musze się z nim poszarpac żeby oddał:-D:-D:-D
kapryśna ta twoja panna z karmieniem, Mikołaj już się chyba nauczył że rano butla, aczkowiek jak siedzę rano w domu to mi sie do cyców pcha z pyszczkiem:-D:-D wczoraj rano to przez bluzke próbował cos tam złapać, ale mu sie nie udało i musiał butle pociagnąc:-D:-D:-D

karlita napewno cos wybierzesz dla małego z garderoby Gabi, fatk sukienki i falbankowe rzeczy się nie nadadzą;-) ale poewie coś się trafi:tak::tak:
to ci się udało polezeć, ja musiał małego zabrac z pokoju bo małz wrócił w nocy i odsypia więc nie chcaiał żeby mu Mikołaj gadolił nad uchem

Mikołaj usnał o 8 to mmiałam czas żeby porządek zrobić :tak::tak:

Witamy!!!

maltanka fajnie,ze Hubcio spokojnie spal.
fornetka gratuluje pracy!!!:-)
karlita jeszcze nie mozesz przestawic sie w sklepach dzieciecych,;-) czesc ubranek napewno bedzie z Gabi, ale wiekszosc jednak bedzie trzeba dokupic:-) Ja spokojnie moglabym Ci dac po Maksiu ale juz oddaje kuzynce M. :-) No ale ile prezencikow dostaniesz:-) JESZCZE RAZ GRATULUJE!!!!
fogia trzymamy kciuki i dzisiaj!!!!:-)

A ja sie ciesze,ze jest taka pogoda bo w koncu ograne szafki w mieszkaniu. I u Maksia w pokoju trzeba przepatrzec i moje. Porzadek moze w koncu zrobie :-) My juz po sniadanku-kanapeczki z twarozkiem i herbata zielona. A teraz zaraz kawe zrobie i zabieram sie za robote. Moj M zrnowu dzisiaj obudzil sie w nocy z potwornym bolem nogi, matko juz nie wiem co to moze byc. Znowu musi isc do lekarza. Dalam mu przeciwbolowe ktore przepisala mi gina jak mnie bolal brzuch, bardzo silne i teraz mowil mi przez tel jest jest lzej.No ale nie moze brac przeciwbolowych non stop:-(

Witam się i ja z kawusią w ręku bo bez niej to dziś chyba bym nic nie zrobiła.... straszna ta pogoda... ja chcę lata i słonka!

a wizja jesieni takiej deszczowej mnie przeraża... mam nadzieję że przynajmniej kilka dni będzie takich złotych :-)

Moje dzieciaki się nudzą i marudzą... idę im zajęcie znaleźć...

no to Gabi padła ;-)

a ja siadam do papierów

mandziula
dla Gabi mam część rzeczy uniwersalnych tylko pytanie czy ich nie rozdałam bo dużo ciuszków rozdałam koleżankom co rodziły po mnie ... muszę jakoś się zorganizować i wyciągnąć te małe ciuszki i je przejrzeć :-) bo już nie pamiętam co zostawiałam a co oddawałam ...

karlita jeszcze nie mozesz przestawic sie w sklepach dzieciecych,;-) czesc ubranek napewno bedzie z Gabi, ale wiekszosc jednak bedzie trzeba dokupic:-) Ja spokojnie moglabym Ci dac po Maksiu ale juz oddaje kuzynce M. :-) No ale ile prezencikow dostaniesz:-) JESZCZE RAZ GRATULUJE!!!!

może z mężem muszę pójść do sklepu może On będzie myślał po męsku :-D i zobaczy więcej ciuszków dla juniora :tak:

właśnie ja też porozdawałam ciuszki i nie wiem co mi zostało ale z Gabi jakoś nie widzę tego przeglądania ciuszków :tak: musiałabym ją sprzedać na jeden dzień do moich rodziców :tak:

dobra idę do pracy mam dzisiaj plan zrobić wszystko co zaplanowałam ale nie wzięłam po uwagę tak paskudnej pogody ....

Ostatnia edycja:
reklama
Marta jeśli chodzi o mieszkanie to moje jest do wynajęcia może być nawet od września, co do biuro to nie bardzo moge pomóc jak chcesz cos jeszcze na temat tego wynajęcia to moge napisac Ci na PW
W razie czego się odezwę ;-):tak: bo wczoraj dzwoniłam do znajomej i ona właśnie ma do wynajęcia w centrum ale teraz remontują i dziś mam odpowiedź dostać kiedy skończą:tak::-).
a różowe śpioszki mogę zawsze oddać Marcie albo Fogii jak będą dziewuszki :-D:-D:-D
Gratuluję synka:-):-).
Trzymam za słowo.
A akurat wpadłam na pomysł żeby pod koniec ciąży zorganizować takie spotkanie - przyjęcie dla maluszka jak w USA robią:dry:.
Jakiś dzień zmulony mam, nocka pracowita ale nie przemęczyłam się.:happy:

Do góry