reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Elizka A jakie warunki musza miec te króliki:-p? Bo ja tak mysle o zbiciu 2 klat w przyszłym roku u nas na działce i chodowaniu kilku królików tak na pasztet własnie, na zime musiałabym je niestety ukatrupic jakos, ale tak myslałam o wiosnie i lecie. Tylko sie zastanawiam kto by je zatłukł bo ja bym nie mogła:(

reklama
Laski co na obiad robicie? Ja kalarepową na zupę a na drugie zastanawiam się czy grysik na słodko z cukrem i cynamonem czy ryż =P chyba wolę ryż =)

Mi też się jakoś nic nie chce. Nie mam specjalnie wiele do roboty, ale lodówki mogłabym w środku poczyścic. Tyle, że jak do nich dochodzę to mi się odechciewa=p

To moja łobuziara:) (czyt. gówn*jadek)

A tak Julka bije brawo:p jeszcze nie załapała ze uderza się wewętrzną częścią dłoni :)

Ostatnia edycja:
Witam dziewdzynki!
Zasnelam dopiero o 2.00 i wstalam nieprzytomna normalnie w dodatku ta pogoda :no: ciagle leje...Ehhh masakra nie ma co robic...:crazy:

Vegas śpi z mamusią masz dla niej czas :) fajna ta Twoja Martynka :) a ja dzisiaj robię danie meksykańskie :D mam ochotę na dania jedno garnkowe broń boże nie z torebki :D
umi a jak Twój zębowy potwór??
dzisiaj dzień jakiś smętny taki ;/ miałam obszyć Alexowi prześcieradełka bo mam 2 jednoosobowe nie przydadzą się więc postanowiłam je przeciąć :D biorąc pod uwagę Julkę od Daff może się przydać :p

Vegas Daff córcie urocze ^,^

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Clio no póki co czasu mam dużo dla niej, ale niebawem do pracy i niestety.. =(
A śpię z Myszką rzaaadko, czasem jak mąż ma nocki.

reklama
Elizka A jakie warunki musza miec te króliki:-p? Bo ja tak mysle o zbiciu 2 klat w przyszłym roku u nas na działce i chodowaniu kilku królików tak na pasztet własnie, na zime musiałabym je niestety ukatrupic jakos, ale tak myslałam o wiosnie i lecie. Tylko sie zastanawiam kto by je zatłukł bo ja bym nie mogła:(
Nawet na zime moga byc na dworze. Mój mąż z desek zbił klatke sporawą, a na zime tylko ocieplimy to styropianem i tyle. to jest na nogach gdzies na wysokosci 0,5 metra. :-) ja tez pasztet uwielbiam a ze niewiele im potrzeba bo zimą sianko,marchew , zboze jakies a latem zwykla trawa to od tesciów wzielismy 4 sztuki i jedną juz moj tata zabil:-)

To moja łobuziara:) (czyt. gówn*jadek)
A tak Julka bije brawo:p jeszcze nie załapała ze uderza się wewętrzną częścią dłoni :)
Śliczna:-)
No to zapraszam ;)
a jak mam Cie znaleźć?:-)
śliczna Julka =) fajne ma włoski. Ja czekam aż będę mogła Mysi robic kicałka=D choc ostatnio jej zrobiłam, tadam
Super!!! :-D

Ostatnia edycja:
Do góry