reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
wiecie co chodzi za mną jakieś dobre ciastko lub ciasto z kremem :) ale będę gruba jak zjem :)
He he Ty i gruba bo padnę. Ja wczoraj na chrzcinach sobie ostro pofolgowałam :) ale takie pycha ciasta były i ciasteczka że palce lizać !!!mniam a dziś woda i sucharki niestety. Franko pije mleka mnóstwo wiec mu też smakowało jedzenie :) A Polusia Twoja córcia idzie do zerówki czy do 1klasy? Bo ja to mam stresa jedno do 0 a drugie do 1 klasy :)

Ostatnia edycja:
no jutro idę
zal mi go strasznie bo wiem jak mnie to boli a co dopiero maluszek...
jaj uz mam to wszedzie nawet pod jezykiem :( caly dzien albo leze albo nosze małego na zmianę z Ł. troszke mały pospał nie chce nawet soczku ciagnie smoka widac ze chce pic i zaraz płacz :( pewie z tydzien sie pomeczymy
w ogole mały potok sliny wydziela

reklama
witajcie wieczorkiem,
ale jesienny ten wieczór, tak mglisto i deszczowo, już nawet centralne włączyłam aby troskę zagrzać bo kominek muszę posprzątać dopiero :) ale zrobię to jutro i będzie można palić.
jak byłam u weterynarza z fioną to podeszłam do biedronki i kupiłam te pampersy dada zobaczymy co one warte, a były promocji więc wzięłam.
mała była z tatą ale podobno grzeczna i zjadła nawet mu cały słoiczek deserku bez szemrania więc nue było źle:)

Polka moja Julka idzie do zerówki, a stresa mam dlatego że to nowa szkoła nie tamto stare przedszkole co już chodziła. martwię się też tym że znowu zacznie się chorowanie, bo ona to strasznie choruje na jesień i wczesną wiosnę.

Marciaa kochana ucałuj Nikiego od nas i trzymajcie się cieplutko i szybko wracajcie do zdrowia *)

moja Pola zjadła 260 mleka i śpi,więc czas dla siebie już mam:)

Do góry