reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Marciaa Kurujcie się szybko, biedny Nikoś:-( mam nadzieję że szybko zejdą mu te świństwa.

Patinkakrk Witaj, mój synek mówi baba i lalala. Przękręca sie nagminnie z plecków na brzuszek, rwie do siadania, chwyta stopki ale jeszcze zalążków raczkowania nie odkrył.:tak:

reklama
Bartus tez spi,wykapany najedzony.Ale czuc juz jesien chłodnawo w domku trzeba włączyc chwilowa ogrzewanie,zeby Bartusiowi było ciepło.

mazia89 ładne zdjecie masz synusia:)
Patinkakrk witaj:)

Marciaa spokojnie, może nie będzie źle, Niki zasnął i może będzie właśnie spał zmęczony całym dniem,będzie dobrze, już jutro pójdziecie do lekarza i Mały dostanie lek, który szybko przyniesie mu ulgę, bądź dobrej myśli

oj Marcia wspołczuje choroby no i najgorzej ze maluszek tak samo cierpi, trzymajcie sie i wracajcie szybko do zdrowia

ja mysle ze chyba sie zdecyduje na ten spiworek, nie jest to drogie wiec spokojnie 50zl moge wydac nawet jak sie nie sprawdzi, najwyzej siostrze oddam ona ma o 4 miesiące mlodsza cooreczke

a jak jest tak chlodniej to zakladacie juz czapki dzieciom??

katrinka - ja jeszcze nie ubierałam, ale jeśli jutro będzie tak zimno, jak dziś, to ubiorę.
A nie, przepraszam, w niedzielę ubrałam, bo zaczął padać deszcz i wiało jak cholera i zimno też było.

reklama
Do góry