reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No wlasnie tego jeszcze nie wiem.. zazdwonil tylko czy zgadzam sie... no ale jak sie nie zgdozic jak to zawsze dodatkowa kasa....

reklama
daff czyli na jakiś czas bys została sama z Julką tak? a mieszkasz gdzies blisko swojej rodziny?

tak niesttey. na szczescie 100m dalej amm mame i tate no ale wsyztsko bedzie na mojej glowie.. hehe nawet nie odpoczne od tego lbuza małego... no ale obiadow nie ebde musiala gotowac;p

Daff Współczuje Ci tej nie wiedzy.Ogólnie rozstania...
Jakby G. mi tak zadzwonił to nie wiem, pewnie też bym się zgodziła bo pieniądze zawsze się przydadzą...Ale by było mi strasznie smutno...

Hej dziewczyny. Ja dzisiaj już poinformowałam wychowawczynię o wszystkim i nic nie powiedziała złego tylko żebym pozałatwiała wszystko itp.

Daff mam nadzieję, że nie zostawi Cię samej na długo. 3maj się ;)

Ja się zastanawiam nad jednym... Teraz jem Feminatal 800 i nie wiem czy kupić teraz ten Feminatal 400 +DHA czy kupić Feminatal N... Powiedzcie co radzicie??

Hej dziewczyny. Ja dzisiaj już poinformowałam wychowawczynię o wszystkim i nic nie powiedziała złego tylko żebym pozałatwiała wszystko itp.

Ja się zastanawiam nad jednym... Teraz jem Feminatal 800 i nie wiem czy kupić teraz ten Feminatal 400 +DHA czy kupić Feminatal N... Powiedzcie co radzicie??

ja cala ciaze wcinalam Feminatal N i jeszcze mi nawet zostal:)

ja wolalam w ogole centrum materna +Dha:)
Daffi wspolczuje wyjazdu meza:( ja do ciebie wpdane:D

reklama
Do góry