reklama
daff czyli na jakiś czas bys została sama z Julką tak? a mieszkasz gdzies blisko swojej rodziny?
tak niesttey. na szczescie 100m dalej amm mame i tate no ale wsyztsko bedzie na mojej glowie.. hehe nawet nie odpoczne od tego lbuza małego... no ale obiadow nie ebde musiala gotowac;p
kiniorek91
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj już poinformowałam wychowawczynię o wszystkim i nic nie powiedziała złego tylko żebym pozałatwiała wszystko itp.
Daff mam nadzieję, że nie zostawi Cię samej na długo. 3maj się
Ja się zastanawiam nad jednym... Teraz jem Feminatal 800 i nie wiem czy kupić teraz ten Feminatal 400 +DHA czy kupić Feminatal N... Powiedzcie co radzicie??
Daff mam nadzieję, że nie zostawi Cię samej na długo. 3maj się
Ja się zastanawiam nad jednym... Teraz jem Feminatal 800 i nie wiem czy kupić teraz ten Feminatal 400 +DHA czy kupić Feminatal N... Powiedzcie co radzicie??
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj już poinformowałam wychowawczynię o wszystkim i nic nie powiedziała złego tylko żebym pozałatwiała wszystko itp.
Daff mam nadzieję, że nie zostawi Cię samej na długo. 3maj się![]()
ja cala ciaze wcinalam Feminatal N i jeszcze mi nawet zostal
kiniorek91
Fanka BB :)
Do lekarza mam dopiero na 22 września ;]
fikusek1988
Mama Alanka:)
ja wolalam w ogole centrum materna +DhaHej dziewczyny. Ja dzisiaj już poinformowałam wychowawczynię o wszystkim i nic nie powiedziała złego tylko żebym pozałatwiała wszystko itp.
Daff mam nadzieję, że nie zostawi Cię samej na długo. 3maj się![]()
Daffi wspolczuje wyjazdu meza
reklama
ja wolalam w ogole centrum materna +Dha
Daffi wspolczuje wyjazdu mezaja do ciebie wpdane
![]()
fikusku czekam z otwartymi drzwiami na Ciebie i Alana