fikusek1988
Mama Alanka:)
Clio a ja juz myslalam ze wrocisz z Alexem
obys tak zaraz zaczela rodzic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe, mniej roboty.. ja tak mówiłam kiedyś, że zetnę długie włosy bo mnie denerwowały, że będzie mniej roboty a potem jak miałam bardzo krótkie, coś jak Umi, to tak się wkurzałam przed lustrem, że masakra! nie potrafiłam ładnie poukładac włosów, zawsze było nie tak jak chciałam, w efekcie męczyłam się 40min przed lustrem a z długimi 5min i po krzyku bo albo prostowałam albo miałam naturalne kręcone. I po przykrych doświadczeniach z włosami wiem, że ścinac już nie zamierzam bo o wiele mniej roboty z długimi=]Vegas no to mała poliglotka rośnie
Mnie też w krótkich się podobam, ale Krzysiek przystaje ciągle przy długich... Hmm miałam obcinać je po weselu, bo mam troszkę nerwów z nimi przy prostowaniu, ale chyba zostawię żeby urosły jeszczea najwyżej jakoś przed porodem obetnę, żebym miała mniej roboty ...
![]()
clio ja jak teraz bylam w ciazy z Mikim na koncu wazylam 82kg;] ale zaczynalam z wagą70kg własnie;]