reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kiniorek ale u Ciebie jeszcze nie widac. u mnie ludzie zaczeli sie dowiadywac jak byłam gdzieś na początku 4miesiąca a w 6 nie było widać wiec później myślieli że to tylko plota ale teraz bede dumnie paradować z brzuszkiem ;-)

jutro religia ciekawe co ksiądz powie.... jak sie bedzie czepiał to ide do wychowawczyni żeby nam zmienili na katechete bo on jest spoko i niczego sie nie czepia.

reklama
To dobrze, że malo jest takich nieprzyjemności, bo w końcu to naprawdę nie małe poświęcenie być matką i wychować dziecko...
a tu daje zdjęcia mojego młodego, najaktualniejsze :D
Zobacz załącznik 280197Zobacz załącznik 280198
Słodziutki =) na miniaturce myślałam, że to dziewczynka=)

A moja Perła od 18.03 śpi=D mam tak jak Daffi, patrzę zawsze na zegarek=D zboczenie=D Dzisiaj Mała malutko spała popołudniu i dlatego tak wcześnie usnęła. Ale przy kąpieli się wyszalała fajnie, potem jak jadła kolacyjkę to marudziła, a zła była, że strach się bac=D

Ja mam 23 lata. Może nie jestem najmłodsza. Ale czasem się tak czuje. Adaś był planowany,ale tak jak każda matka mam czasem dylematy. Czasem tez tracę cierpliwość dla małego jak jest nieznośny. Ale wystarczy,ze zrobi śmieszną minkę,albo się przytuli i wszystko mija.
Ostatnio rozbroił mnie totalnie w weekend. Obudził się w nocy z płaczem i mój Seba wziął go na ręce. A tak żałośnie płacze i nagle pada : mama. Uspokoił się odrazu u mnie i za chwilkę zasnął. Dawno nie mówił mama. Jakies 2 miesiące prawie tego nie słyszałam. No i się popłakałam:)

em_x- śliczny maluszek. Ja też chcę u młodego takie włoski. Dlatego tylko grzywę mu podcieliśmy. Ciekawe kiedy się takich dorobi.

a ta suknia ślubna:

Daffodill-chyba cię przebiłam:p

ja tez mimo trochę starszego wieku miewam wątpliwości, dni kiedy mam dosyć.. taka rola matki ;) teraz jak chlopcy podrastają jest już trochę lepiej bo są bardziej komunikatywni i lepiej rozumieją ale i tak, dzieci to dzieci :) a co do zdjęć, to tak, wszyscy mi mowią, że moi synkowie wyglądają jak dziewczynki ;) zwlaszcza ten starszy jak miał tak 3 latka.
Jeszcze jedno zdjęcie mam, sorry, ze tak zawalam tymi zdjęciami, ale kocham fotografię i kocham fotografować moje dzieci. :D
z wakacji:
gfgfgfg.jpg

lenka87
- uwielbiam dlugie wlosy u chlopcow :D moi dwaj mają długie i nie narzekają, więc ja też nie chcę za nic im ścinać. nie wiem ale jakoś nie podoba mi się jak widze malutkiego chlopca z wlosami dokladnie ściętymi na jeża.. jakieś wydaje mi się to takie nienaturalne ale w końcu co mama to inny gust :)

Ostatnia edycja:
Ja mam 23 lata. Może nie jestem najmłodsza. Ale czasem się tak czuje. Adaś był planowany,ale tak jak każda matka mam czasem dylematy. Czasem tez tracę cierpliwość dla małego jak jest nieznośny. Ale wystarczy,ze zrobi śmieszną minkę,albo się przytuli i wszystko mija.
Ostatnio rozbroił mnie totalnie w weekend. Obudził się w nocy z płaczem i mój Seba wziął go na ręce. A tak żałośnie płacze i nagle pada : mama. Uspokoił się odrazu u mnie i za chwilkę zasnął. Dawno nie mówił mama. Jakies 2 miesiące prawie tego nie słyszałam. No i się popłakałam:)

em_x- śliczny maluszek. Ja też chcę u młodego takie włoski. Dlatego tylko grzywę mu podcieliśmy. Ciekawe kiedy się takich dorobi.

a ta suknia ślubna:

Daffodill-chyba cię przebiłam:p

nie cyba a raczej napewno:)

ja tez mimo trochę starszego wieku miewam wątpliwości, dni kiedy mam dosyć.. taka rola matki ;) teraz jak chlopcy podrastają jest już trochę lepiej bo są bardziej komunikatywni i lepiej rozumieją ale i tak, dzieci to dzieci :) a co do zdjęć, to tak, wszyscy mi mowią, że moi synkowie wyglądają jak dziewczynki ;) zwlaszcza ten starszy jak miał tak 3 latka.
Jeszcze jedno zdjęcie mam, sorry, ze tak zawalam tymi zdjęciami, ale kocham fotografię i kocham fotografować moje dzieci. :D
z wakacji:
Zobacz załącznik 280215
piękny uśmiech hiiiiiii =)

Em - ja z kolei wolę krótsze u chłopaków. Moi bratankowie /4 lata/ jak mają długie włoski, do tego noszą okularki - istne Harry Pottery=D Jak mają na jeżyka o wiele wiele lepiej=)

Ostatnia edycja:
lenka ta jest zdecydowanie gorsza... jak to mawia moja znajoma " niektórzy ludzie to wstydu nie maja"
a co do włąosów to zalezy od twarzy nie wszystkim chłopcom jest ładnie w długich...;-)

no dokladnie. mi sie wydaje, ze moim jest z dlugimi jak najbardziej okej, ale niektorych sobie nie wyobrażam w długich ;) moj mąż miał zawsze długie, wcześniej dready i teraz ma tak do ramion. normalnie rodzinna tradycja z tymi długimi :D Która jeszcze by synkowi zapuszczała? :p Troche mam sie boi, że jak dziewczynka chlopiec będzie wyglądał, no i tak właśnie było u mnie ale mi to nie przeszkadzało. Przy pierwszym synku, nawet część włosow brałam mu w kitkę zeby na oczy nie spadały. dziewczynka malowana :D

reklama
2yzbnk6.jpg

Oto ja w prawie całej okazałości w krótkich i długich włosach ;]

Idę posprzątać w szufladzie bo już z mamą się pożarłam ;]

wstąpię za jakiś czas...

Do góry