Lenka a moze cos takiego????
Zobacz załącznik 280174 Zobacz załącznik 280175 Zobacz załącznik 280176
Zobacz załącznik 280174 Zobacz załącznik 280175 Zobacz załącznik 280176
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daffodill- 1 i 3 rewelka. Właśnie o coś takiego mi chodzi. Napewno coś znajdę, mam jeszcze sporo czasuMasz link do strony z jakiej to wzięłaś?
Widzę,że Julcia jak burza idzie z ząbkami. My cały dół spuchnięty,ale narazie nic się nowego nie przebiło.
HAHAHA DOBRE:d:d
kiniorek91 - postaram sie pomoc jak tylko mogea zastanawia mnie jeszcze, czy mnie spotykają Was moze nieprzyjemnosci z powodu ciąży w tak mlodym wieku? bo wiadomo jakie stare baby są, cały czas coś mamroczą. Ja sama wyglądam bardzo młodo, zawsze wyglądałam, jak bylam 2 lata temu w ciąży to widzialam te spojrzenia, zgadywanie ile mogę mieć lat, czasem jakis glupi komentarz. po prostu żałosne :/ więc zastanawia mnie jak to z Wami jest i jak sobie radzicie.
Daffodill - boskie![]()
ja wiem ze sie o gustach nie dyskutuje ale bez przesady....witam nową mamę=) ja mam 22 lata, więc nie czuję się bardzo młodą mamą, taką raczej akurat=) poza tym nigdy złych komentarzy nie było pod naszym adresem może dlatego, że zawsze roześmianą mamusią jestem=) a jak mam ciężkie chwile to je kryję=]kiniorek91 - postaram sie pomoc jak tylko mogea zastanawia mnie jeszcze, czy mnie spotykają Was moze nieprzyjemnosci z powodu ciąży w tak mlodym wieku? bo wiadomo jakie stare baby są, cały czas coś mamroczą. Ja sama wyglądam bardzo młodo, zawsze wyglądałam, jak bylam 2 lata temu w ciąży to widzialam te spojrzenia, zgadywanie ile mogę mieć lat, czasem jakis glupi komentarz. po prostu żałosne :/ więc zastanawia mnie jak to z Wami jest i jak sobie radzicie.
Daffodill - boskie![]()