reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
clio mój K też nie ma nic przeciwko miom kilogramom...;-) on w ogóle nie gustuje w chudych dziewczynach bo lubi mieć sie do czego przytulić... ;-)
mój też mówi, że jestem idealna i chudszej nie chce bo on wieszaków ma pod dostatkiem w szafie

ja się dzisiaj czuję jak w ciąży początkowej - ból piersi, strasznie nagazowana jestem, sennośc, promieniowanie nad jajnikiem i jakiś nabrzmiały brzuszek /ale to z wiadomo czego/ Jakby nie plastry to bym świrowała hehehe=D

Ostatnia edycja:
a ja w 9 mies wazylam 94 kg:D:D:D pobilam was:D
a od jakiej wagi zaczynalas:)

misia ja nie wiem gdzie mi te kg przyszły ale mam nadzieję że po porodzie będę miała ok 5 kg mniej od razu :D sasasa
ale najważniejsze jest to że mój B dalej uważa ze jestem sex`y :D
No i o to chodzi;)))

Co do włosów to ja mam tak jak Vegas, z krótkimi to sie meczylam:/ i wogóle zle wygladalam, a teraz mam dluzsze i albo susze szczotka albo wcale nie susze i mam takie krecone:-) no i wogle w grudniu jeszcze rok temu mialam blond pasemka:-D która wersja lepsza?

Załączniki

• SPM_A0352.jpg
    SPM_A0352.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC02356.JPG
    DSC02356.JPG
    68,6 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC02329.jpg
    DSC02329.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 68
Środkowa wersja to jest aktualna:-D heh ;-)
dziękuje bardzo, tez uwazam ze w okularach lepiej wyglądam:) bo bez to tak dziwnie sie czuje;] wogóle juz nigdy nie rozjasnie włosów, nie dosc ze niszty to strasznie wlosy to jeszcze wygladalam tak sobie;) wole ciemne to jest wtedy taki fajny kontrast z moimi niebieskimi oczami:D

Dokładnie Eliza, niszczą to raz, a dwa ładniej Ci w ciemnych. Ja jeszcze nigdy nie farbowałam włosów i raczej się nie skuszę. Nie chciałoby mi się latac do fryzjera odrosty malowac/farbowac.

a od jakiej wagi zaczynalas:)

No i o to chodzi;)))

Co do włosów to ja mam tak jak Vegas, z krótkimi to sie meczylam:/ i wogóle zle wygladalam, a teraz mam dluzsze i albo susze szczotka albo wcale nie susze i mam takie krecone:-) no i wogle w grudniu jeszcze rok temu mialam blond pasemka:-D która wersja lepsza?

ja zaczynalam od 80 kg:( ale ja mam grube kosci i nie bylow po mnie widac ze waze az tyle:) a to moje metamorfozy:D

DSC00064.jpgDSC00190.jpgSDC14780.jpg

Załączniki

• a48fcbad03.jpg
    a48fcbad03.jpg
    1,8 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry