reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ixi a dlaczego nie można ^^ ... że niby to ciepło zaszkodzi czy co ;p ... pytam bo mamy kupiony już dawno, a nie używaliśmy i myśleliśmy że będzie dobry, bo jedziemy teraz na 3 dni do Bystrej na nauki przedmałżeńskie i mamy nadzieję na osobny 2 osobowy pokoik ;D

reklama

Ixi kochana 2 zdjecie wymiata! jest boskie i te 2 na koncu jako obecne rewelka. mi sie jeszcze podoba to z FB co stoisz w sukience krotkiej z brzuszkiem.. masz piekne dlugie nogi i taka dojrzale i powaznie wygladasz w tej kroótkiej fryzurce.

widzialam je! straszne! maja pomysly babeczki.

Ech... nic ... nie będę z niczym ryzykować, pójdziemy najwyżej do apteki ...

W ogóle to się zdenerwowałam... Mam mega katar... No oczywiście kropli do nosa nie można używać, to ja myk po Rhin Bac Fresh... zrobiłam jeden wdech... Patrzę potem z ciekawości na ulotkę a tam "nie stosować u kobiet w ciąży" ... no i co?! No i musi papier toaletowy wystarczyć... :(

Ech... nic ... nie będę z niczym ryzykować, pójdziemy najwyżej do apteki ...

W ogóle to się zdenerwowałam... Mam mega katar... No oczywiście kropli do nosa nie można używać, to ja myk po Rhin Bac Fresh... zrobiłam jeden wdech... Patrzę potem z ciekawości na ulotkę a tam "nie stosować u kobiet w ciąży" ... no i co?! No i musi papier toaletowy wystarczyć... :(
kochana kup sobie sol fizjologiczna:) i ja mazna zapuszczac do nosa:) a ten Rhin podejrzewam ze tez ,po prostu zazwyczaj na lekach jest napisane tak ze nie mozna bo nie robili badan a mi sie wydaje ze takie cos do wdychania nie powinno zaszkodzic:)

Nie wiem... Jak pisze, to nie biorę... jakoś jestem tego zdania, ale tata mówi, że może mi kupi olejki inhalacyjne do domku takiego ze świeczką i w pokoju mi zapali... Za chwilkę poczytam o tym

reklama
Nie wiem... Jak pisze, to nie biorę... jakoś jestem tego zdania, ale tata mówi, że może mi kupi olejki inhalacyjne do domku takiego ze świeczką i w pokoju mi zapali... Za chwilkę poczytam o tym
ta sol mi gin polecil jak mialam katar:)

ja w ciazy bralam kilka lekow gdzie pisalo ze w ciazy nie wolno a przepisalm mi je gin:p najlepiej spytaj lekarza:)

Do góry