reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As-matko kochana,dobrze ze męzowi nic sie nie stało...

wiatm z rana
dzis mi dzieciaczki dały pospac az do 8 za to D wyruszal a drogę i trzeba sie było porzegnać.....:)obiad mam z wczoraj,posprzatane jest...wiec dzis dzień leniuchowania...szkoda ze pogoda do kitu,bo leje cały czas i znowu w domu przesiedzimy...
u nas na szczescie dzisiaj bylo ladnie i w miare cieplo:tak::tak::tak:
Jutro ma niby padac a pzoniej zapowiadali jakas poprawe pogody:-):tak:

no to fajnie jak wizyta u gina ok, kochana nim sie obejrzysz to juz bedzie po :-D

bardzo dobry pomysl z tym kacikiem dla niego, no rewelka i jeszcze ta nauczycielka z angla - zobaczymy co Kubus na to...
a jeszcze raz sie powtorze - dobrze ze Darkowi nic sienei stalo...

u nas w domu tez mrozy ... brr az sie z lozka nie chce3 wstawac :sorry2::no:

kochane zdjecia:

Zobacz załącznik 280118Zobacz załącznik 280120Zobacz załącznik 280121Zobacz załącznik 280119

w kolejnosci:
1. ja z niki
2. ja z m ale juz w domku po weselu
3. niki spi a muza gra
4. sewi i kuzynka ola - tancowali
Super foteczki Kochana:tak::tak::tak:Normalnie wygladalas booosko:-):tak:A dzieciaczki to istne slodziaki:tak::tak::tak:
taniec Sewka no pierwsza klasa:tak::tak::tak:

Patryśka, świetnie wyglądacie :tak: A mała słodziutka :tak:

No to teraz ja kilka fotek wrzucę :-p

Tu czekamy aż nas ksiądz do kościoła wprowadzi:

p1150783.jpg

By lola_lu at 2010-09-01

Tutaj tuptuś :

p1150805.jpg

By lola_lu at 2010-09-01

A to nasz tort :)

p1150862j.jpg

By lola_lu at 2010-09-01
Super foty,Niki wyglada jak mala ksiezniczka:tak::tak::tak:A jak urosla:szok::-):tak:
MH dawaj linki doradzimy:tak::tak::tak::tak:
My będziemy musieli kupić niedługo Antoniemu jakiś tapczanik:tak:ale z racji że miejsca mało to będzie to pewnie jednoosobowa sofka albo fotel rozkładany taki co by w dzień złożyć i mieć miejsce...ale ja się na tym zupełnie nie znam :no::no::no:
ja planuje w jakis dzien jechac do ikei i rozejrzec sie za wyrkami dla dziewczynek bo chcialabym Im we wrzesniu juz kupic:tak::tak::tak:
Mam nadzieje ze beda takie jakie bym chciala:tak::tak::tak:

Mi podoba sie 2 i 4:tak::tak::tak:

NATALI
Super ze u gina wszystko ok:tak::tak::tak:Teraz to juz mozesz spokojnie rodzic:-):tak:No i wcale nie jest powiedziane ze przenosisz;-):-)

IWCIK
Ciesze sie ze mala tak ladnie przybiera na wadze:tak::tak::tak:
Oby tak dalej:-):tak:

Ciekawe jak tam KERNA bo dzisiaj miala miec sciagany szew:tak:
jak nie zapomne to rano napisze do Niej eske,albo moze lepiej teraz

reklama
lunka Ty mi tak nie gadaj bo ja w samouwielbienie wpadne bo czesalam sie sama :laugh2:
hehehe, doczytałam, ale zdania nie zmianiam. Zdolna bestia z Ciebie.

Spadam dziewczyny zalec, bo mnie plecy przeokrótnie dzis bolą- a pro pos narożnika, hehe. Nie wysiedzą, moze cos poczytam, bo ksiażki są już przetrzymane a naet nie zaczęte. Ale wstyd:zawstydzona/y:

Dobranoc.

No i zapomnialam
LUNKA
Szkoda ze mała tak plakala w przedszkolu:-(mam nadzieje ze szybciutko sie przyzwyczai i bedzie ok:tak::tak::tak:

Napisalam eske do KERNY:tak::tak::tak:

A wiec KERNA lzey w szpitalu,szew ma sciagniety,skurcze ma ale jeszcze nie te porodowe:tak:caluje nas wszystkie:-)

Ostatnia edycja:
za pare minut nocne karmienie Julka i czas na sen....

Dowikla-niestety leje u mnie caly dzien a jutro ma byc nie lepiej....czekam na poprawe pogody....

Patrysia- no takiego mi smaczka zrobilas ze jutro mam zaplanowane pierogi:)))

Lunka-ja juz nawet nie patrze na swoje ksiązki, bo i tak narazie nie mam czasu na czytanie a uwielbiam strrrasznie.....

Lidka-oj cisza poprostu jest boska....az glowa boli:p....a jutro od nowa....

Iwcik-rzeczywiscie córeczka slicznie na wadze przybiera oby tak dalej:)

moj Julek wazy juz ponad 6 kilo...zakladam mu ubranka roz 68....tych malych rozm 50 i 56 prawie nie zakladalam....ale mój byczek wazyl 4400....

MAMAOLA
To niezlego byczka urodzilas:szok::tak::tak::tak:

ja juz zmykam pod kolderke bo cos zaczynam miec katar:no:Chyba wypadaloby sie cieplej zaczac ubierac bo ja nadal w krtokich spodenkach i krotkim rekawku buszuje po chacie i spie:szok:
Jak sie nie ociepli to chyba zaczne wlaczac ogrzewanie bo ja z tych cieplolubnych jestem

No i zapomnialam
LUNKA
Szkoda ze mała tak plakala w przedszkolu:-(mam nadzieje ze szybciutko sie przyzwyczai i bedzie ok:tak::tak::tak:

Napisalam eske do KERNY:tak::tak::tak:

A wiec KERNA lzey w szpitalu,szew ma sciagniety,skurcze ma ale jeszcze nie te porodowe:tak:caluje nas wszystkie:-)
no prosze to moze jutro juz bedziemy bogatsze o kolejna ksieniczke:tak::tak::tak::tak:
zaczynam zazdroscic:zawstydzona/y::-D:-D
choc porodu boje sie jak cholera:tak::tak::tak:

ok spadam nyny do lozeczka
do juterka babencje

hej

wstaliśmy o 6.20:)...

dzieciaczki juz nakarmione,Darus ogląda bajke a Julus hmmmm....oglada swoje raczki:)

za oknem brak deszczu wiec jak tylko sie obrobie to mykamy na dwór:)

Dowikla-a no byczek:)obydwa chlopaki trafiły mi sie takie byczki:)

pozdrawiam wszystkie szkolne i przedszkolne mamusie:)

witam sie porannie.

zaraz wychodzimy do przedszkola. ale wstawanie było dzis ciężkie,jak nie trzeba było to wstawała bez niczego o goz 6.00 ateraz jak trzeba do przedszkola to dobudzic jej nie mogę.dzis ją obudziłam o 6.20 ale jak powiedziałam ze jak nie wstaje to nie idzie do przedskola to od razu wstała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzis idziemy w trójke ztatusiem bo Oliwka powiedziała ze chcemu pokazac przedszkole :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra zbieramy się,ale dziś znów zimno na dworze brrrrr az sie nie chhce z domu wychodzić

reklama
MAMAOLA
To niezlego byczka urodzilas:szok::tak::tak::tak:

ja juz zmykam pod kolderke bo cos zaczynam miec katar:no:Chyba wypadaloby sie cieplej zaczac ubierac bo ja nadal w krtokich spodenkach i krotkim rekawku buszuje po chacie i spie:szok:
Jak sie nie ociepli to chyba zaczne wlaczac ogrzewanie bo ja z tych cieplolubnych jestem
to chyba nie do konca cieplolubna bo ja juz bym miala dawno włączone jakbym sama o tym decydowała:rofl:

nie no powaznie, ja śpie w dresie....:szok: ciekawe co będzie w zime:confused::rofl:

Do góry