u nas na szczescie dzisiaj bylo ladnie i w miare cieploAs-matko kochana,dobrze ze męzowi nic sie nie stało...
wiatm z rana
dzis mi dzieciaczki dały pospac az do 8 za to D wyruszal a drogę i trzeba sie było porzegnać.....obiad mam z wczoraj,posprzatane jest...wiec dzis dzień leniuchowania...szkoda ze pogoda do kitu,bo leje cały czas i znowu w domu przesiedzimy...

Jutro ma niby padac a pzoniej zapowiadali jakas poprawe pogody:-)

Super foteczki Kochanano to fajnie jak wizyta u gina ok, kochana nim sie obejrzysz to juz bedzie po
bardzo dobry pomysl z tym kacikiem dla niego, no rewelka i jeszcze ta nauczycielka z angla - zobaczymy co Kubus na to...
a jeszcze raz sie powtorze - dobrze ze Darkowi nic sienei stalo...
u nas w domu tez mrozy ... brr az sie z lozka nie chce3 wstawac
kochane zdjecia:
Zobacz załącznik 280118Zobacz załącznik 280120Zobacz załącznik 280121Zobacz załącznik 280119
w kolejnosci:
1. ja z niki
2. ja z m ale juz w domku po weselu
3. niki spi a muza gra
4. sewi i kuzynka ola - tancowali

Normalnie wygladalas booosko:-)
A dzieciaczki to istne slodziaki

taniec Sewka no pierwsza klasa

Super foty,Niki wyglada jak mala ksiezniczka

A jak urosla
:-)
ja planuje w jakis dzien jechac do ikei i rozejrzec sie za wyrkami dla dziewczynek bo chcialabym Im we wrzesniu juz kupicMH dawaj linki doradzimy
My będziemy musieli kupić niedługo Antoniemu jakiś tapczanikale z racji że miejsca mało to będzie to pewnie jednoosobowa sofka albo fotel rozkładany taki co by w dzień złożyć i mieć miejsce...ale ja się na tym zupełnie nie znam
![]()

Mam nadzieje ze beda takie jakie bym chciala

Mi podoba sie 2 i 4No to doradzajcie, bo jestem baaaardzo niezdecydowana, nawet niewiem i le kasy na to wydacNa pewno mniej niż więcej
1. HIT MEBLE _ KANAPA JAZZ - sofa / tapczan TANIO! (1197476973) - Aukcje internetowe Allegro
2. HIT MEBLE _ NAROŻNIK/ROGÓWKA - SPACE - PROMOCJA! (1197476986) - Aukcje internetowe Allegro
3. SOFA Brava !!!!!!!!!!TRANSPORT GRATIS!!!!!!!!!!! (1201221040) - Aukcje internetowe Allegro
4. HIT CENOWY !!! NAROZNIK MIAMI OD PRODUCENTA !!! (1201628873) - Aukcje internetowe Allegro
5. HIT MEBLE - kanapa / wersalka / sofa SANDY - TANIO (1201966917) - Aukcje internetowe Allegro
6. HIT MEBLE _ NAROŻNIK/ROGÓWKA - OSKAR - PROMOCJA! (1201966927) - Aukcje internetowe Allegro
7. NAROŻNK--LATI--UNIWERSALNY DOSTAWA W 3 DNI W-WA (1203162499) - Aukcje internetowe Allegro
8. SOFA Barcelona !!!!!!!!!TRANSPORT GRATIS!!!!!!!!!! (1205028998) - Aukcje internetowe Allegro
9. KANAPA ---ORFEUSZ--- NOWA DOSTAWA W 3 DNI WARSZAWA (1211452337) - Aukcje internetowe Allegro
inne propozycje mile widziane![]()

NATALI
Super ze u gina wszystko ok

Teraz to juz mozesz spokojnie rodzic:-)
No i wcale nie jest powiedziane ze przenosisz;-):-)IWCIK
Ciesze sie ze mala tak ladnie przybiera na wadze

Oby tak dalej:-)

Ciekawe jak tam KERNA bo dzisiaj miala miec sciagany szew

jak nie zapomne to rano napisze do Niej eske,albo moze lepiej teraz

Na pewno mniej niż więcej