reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no dziewczyny a wy co sie nie włuczycie w szkole....? :-D hehehe..
bożesz ja juz 2 lata temu ponad skonczylam szkole, mature mialam.... ale czas leci....:dry:
miki mi sam zasnoł w wózku :-) heh, mam chwile bo obiad zrobiony, w domu posprzatane... sie meczylam jak nie spal a teraz mam wolnee.... :-D

kingusia oj dawno cie nie bylo.... Co u Ciebie? jak mala? :-A) ale czas leci, juz 5 miesiecy mala ma...:-) a dopiero co pamietam jak byla wiesc ze urodzilas:-) ehhh

reklama

kingusia oj dawno cie nie bylo.... Co u Ciebie? jak mala? :-A) ale czas leci, juz 5 miesiecy mala ma...:-) a dopiero co pamietam jak byla wiesc ze urodzilas:-) ehhh

tak,
czas leci masakrycznie :)
kurcze juz masz trojke dzieci, podziwiam ! ;o
u mnie ok, po za tym, ze okres mi sie spoznia, ale nie mam czym sie martwic, bo wiatropylna nie jestem :p
a tak to hmm malutka siedzi juz, slini sie strasznie, chyba zabek bedzie wychodzil :D

teraz kto bedzie rodzil ?? clio ?? :)

Kingusia tam w UK to inne powietrze wiec kto wie moze jesteś wiatropylna;-p
Misia ooo to ja musiałam cos przeczyć kiedy sie do Dębicy wybierasz:-p?

kingusia tak teraz ja na dniach :) już takie zniecierpliwienie ale mam dzisiaj całe mnóstwo energii :D i właśnie robię ostatnie przygotowania pościel na zmianę żeby Bartek mój mógł wszystko znaleźć bo on dalej niż z przodu nie zagląda :p
pisz jak tam Kornelcia i czekam na jakieś zdjecia tego cukiereczka
fikusek u mnie też świeci i chyba po jogurcik sobie pójdę :D odkryłam super smak Milko czerwona pomarańcza :D pychotka

kingusia tak teraz ja na dniach :) już takie zniecierpliwienie ale mam dzisiaj całe mnóstwo energii :D i właśnie robię ostatnie przygotowania pościel na zmianę żeby Bartek mój mógł wszystko znaleźć bo on dalej niż z przodu nie zagląda :p
pisz jak tam Kornelcia i czekam na jakieś zdjecia tego cukiereczka
fikusek u mnie też świeci i chyba po jogurcik sobie pójdę :D odkryłam super smak Milko czerwona pomarańcza :D pychotka

o nie:D:D no i mi tereaz tez smaka narobilas:D:D hehe ja chyba z toba smaki mam:D

reklama
clio to superowo!:) nie moge sie doczekac, az urodzisz i pokazesz tego slodkiego bobaska , ah jak sobie przypominam jaka Nelcia byla mala to niedowierzam teraz, ze juz taka ona wyrosnieta i ma inna buzke troszke ;) " doroslejsza " hehe :D

no to wstawiam zdjatka malutkiej :p

Załączniki

• DSC01480.jpg
    DSC01480.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01437.jpg
    DSC01437.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC01501.jpg
    DSC01501.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC01473.jpg