reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

Malinka Twoj Fredzio to madry psiak bo ma madrych włascicieli.Jak moge cos doradzic to moze poswiec jakas czesc własnej garderoby np skarpetki i daj mu na stałe,pewniej sie poczuje bedac sam w domku i nie bedzie musiał niczego z Waszym zapachem samemu szukac :)

A co do terminow to u mnie tez jest dziwnie bo z usg dzidzia jest tydzien młodsza niz z om a termin mimo wszystko doktorek wyliczył prawie taki sam tzn roznica jest jeden dzien ale zastrzegł ze to wszystko moze sie przesunac.

reklama
A ja już nie wytrzymuję w pracy dzisiaj, tak mi niedobrze :-( Nawet pierwszego pawianka w firmowej łazience zaliczyłam. A w domu będę późno, bo jeszcze wizyta u gina i jakieś zakupy do zrobienia :-( Ech, nawet mój M. mi dzisiaj na nerwy działał.

Koncia, Ty już masz kiecuszkę? A ja jeszcze czekam, wrrr!

a ja zmykam do domku:-D dziś strasznie dużo w pracy zrobiłam ...jestem z siebie dumna:-) ale weekend chyba będzie pracowity bo możliwe że projekcik na fuchę dostanę.

Miłego piątkowania i w razie by co miłego weekendu bo nie wiem czy będę na necie czy nie:-D

moje kochane

wpadam tylko na chwilke wlasnie wcinam FLACZKI mniam mniam i zaraz mykam z córcia na plaze troszke fotek porobic co sie odstresuje;-)

nadrobie was wieczorkiem

buziaki

Zmykam dziewuszki. JEszcze godzinka i kończę pracę. Już się nie mogę doczekać powrotu do domku, bo czeka mnie pyszny obiadek- ziemniaczki i rybka, a do ego suruweczka z kiszonej kapustki mniam mniam uwielbiam to :))
A potem nauki przedmałżeńskie ... a to już gorzej.

Dobrawa to tak jak u mnie z tym nieregularnym okresem, według niego mam termin na 16 stycznia, a według USG na 7 marca, to dopiero jest rozbierzność :)

Buziaki mamusie, miłego weekendu, bo napewno nei zawitam do poniedziałku, jutro weselisko w niedzielę poprawiny więc nie będzie czasu buzka :)

Koncia strzel sobie fotkę i pokaż jak wyglądasz!

Chciałabym, ale niestety nie jestem u siebie i nie mam aparatu, ani kabelka od telefonu nawet.:no: musicie mi uwierzyć na słowo:rofl2:
Bosonóżka, czasem tak wysyłają nie po kolei, ale ja tak bardzo prosiłam niebiosa, żeby doszła do piątku i się udało. :laugh2: Chciałam się w nią ubrać w poniedziałek do ginka, bo nie mam żadnej spódniczki na tą pogodę, a w spodniach niewygodnie na badania.

Ola kiedyś dałam mu zurzytą poszewkę na jaśka (zaraz napisze po co) i nie długo wytrzymała, co więcej Fredzio skojarzył, że może gryźć również inne poszewki, no więc na kilku nowiusieńkich mam wyżarte rogi :/ ale da się przeżyć, moja wina!
A po co ta poszewka?? No bo pierwszego dnia jak do nas trafił sikał strasznie gdzie popadnie, a my z wielkim zapałem szybkiego wyuczenia naszej psiny, daliśmy mu niezłą reprymendę, a za karę miał siedzieć w swoim kojcu, no i zrozumiał inaczej, że ma w nim sikać, co się odbywało przez dwa kolejne dni ;) Kojec materiałowy, więc go wyprałam, a żeby poczuł, że to fajne miejsce,a nie kuweta, to wyłożyłam mu tą poszewką ;)
I nieprawdą jest, że żeby pies niczego nie gryzł musi mieć masę gryzaków, owszem kości ze skór takie twarde to mają sens, ale gumowe już nie ;) Przynajmniej nasz Fred jest na tyle cwany, że nie będzie żadnej gumy albo plastiku gryzł, jak ma dużo przyjemniejsze gadżety ;)
Kolejny mój błąd taki, że kiedyś chciałam bardzo, żeby się sobą zajął i dałam mu reniferka z pepsi, teraz ma już drugiego, bo po tamtym ślad zaginął ;) Teraz się obawiam, że Fred będzie się brał za maskotki naszego dziecka, no zobaczymy..

Futrzakowa uważaj, żeby się nie przepracować! Bo będzie stękanie, że boli potem ;)

Milenka ja miałam taki obiadek dokładnie wczoraj, ale z rybką było chyba coś nie tak, bo mam dziś lekką srakę, no ale dla mnie to zbawienie po zaparciach hahahaha
Twoja rybka będzie naświeższa i najpyszniejsza na świecie! Na bank!! Smacznego :D No i baw się wyśmienicie na weselichu!!!!

Bosa biedaczyno mam nadzieję, że szybko dotrzesz do domku i wypoczniesz :*

A my z Fredem w osamotnieniu byliśmy w sklepie i teraz gotujemy pomidorufkę.. eM dopiero o 18:30 buuu Mam tylko nadzieje, że nikt dziś nas nie nawiedzi, bo jego kumple lubią wpadać w piątki ;) A ja wolę mieć go tylko dla siebie!

Ostatnia edycja:
pozdrawiam z migrenowa i powiem, że na ból głowy pomagają dwie rzeczy (najlepiej w takiej kolejności)
MASAŻ
SEX

podobno też relaks, ale nie wiem jak to zrobić niż bez dwóch wyżej wymienionych ;)))))

reklama
Witam wszystkie marcóweczki :)
Cieszę się, że mogę do Was dołączyc:tak:.
Termin wg OM to 13 marca, a wg USG 4 marca - zobaczymy!
Nadrobic Was - nie nadrobie, ale chociaż przeczytam ostatnie posty i trochę się rozgoszczę, jeśli pozwolicie?
Dopiero co napisałam a już mam do Was pytanko. Mój ogólny wynik moczu jest ok, poza jednym KET 15 mg/dl. Wiem, że są to ciała ketonowe i mogą wskazywac na cukrzycę, ale niekoniecznie. Może któraś z Was miała taki bądz podobny wynik i wie więcej? Będę wdzięczna za odpowiedz.
Obiecuję, że później napiszę więcej osobie, i nie tylko :)
Pozdrawiam Was serdecznie:-)

Do góry