Bafinka
Fanka BB :)
tak a gdzie? gdzie chodzisz do gina?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
biały grudkowaty w miarę gęsty... to dobry znak?
Bafinka, ja mam 31 dc i też śluz taki jak Ty. Chciałabym, żeby to było na bobasa, ale wątpię...ps.mieszkam niedaleko Ciebie ;-)
Witam,
Mam takie pytanko - 14.08 mialam @, cały czas wszystko było o czasie, bo brałam tablety, więc @ jak w zegarku. Niestety, nawał pracy, moje roztargnienie - nie wykupiłam tabsów i - co gorsze - zapomniałam uprzedzić męża, ja sama tez zapomniałam zupełnie, no i był seksik bez zabezpieczenia, wg moich wyliczeń (w sumie internetowych) w samym środeczku cyklu, 27 i 28.08. @ powinna być 11.09, ale od wczoraj bardzo boli mnie podbrzusze, mam metaliczny posmak w ustach, wróciła mi sie treść żołądka.......Moje pytanie brzmi - czy cykl wyrównany tabsami wciąż będzie 28 dniowy, czy mogę sie na tym opierać? No i czy nie biorąc tych kolejnych tabletek jestem bardziej podatna na zapłodnienie??
No i ten ból.....jakby z prawej strony, nigdy nie bolały mnie jajniki, więc nie wiem czy to to. Może to z racji odstawienia tabletek??
Mam metlik w głowie....kiedy można zrobić betkę? Czy poniedziałek to za wczesnie??
Według mnie dobry, alee..każda kobita ponoć ma inaczej. Tylko że jeszcze bardzo podobny śluz jest na jakąś tam chorobę. Kurde, kobieto, zatestuj że już!
Ja tam Wam życzę powodzeniaPrzeczucie mi coś mówi, mówi że będziecie mamusiami. Ale prorokiem nie jestem. Mogę tylko Was wspierać
Witam,
Mam takie pytanko - 14.08 mialam @, cały czas wszystko było o czasie, bo brałam tablety, więc @ jak w zegarku. Niestety, nawał pracy, moje roztargnienie - nie wykupiłam tabsów i - co gorsze - zapomniałam uprzedzić męża, ja sama tez zapomniałam zupełnie, no i był seksik bez zabezpieczenia, wg moich wyliczeń (w sumie internetowych) w samym środeczku cyklu, 27 i 28.08. @ powinna być 11.09, ale od wczoraj bardzo boli mnie podbrzusze, mam metaliczny posmak w ustach, wróciła mi sie treść żołądka.......Moje pytanie brzmi - czy cykl wyrównany tabsami wciąż będzie 28 dniowy, czy mogę sie na tym opierać? No i czy nie biorąc tych kolejnych tabletek jestem bardziej podatna na zapłodnienie??
No i ten ból.....jakby z prawej strony, nigdy nie bolały mnie jajniki, więc nie wiem czy to to. Może to z racji odstawienia tabletek??
Mam metlik w głowie....kiedy można zrobić betkę? Czy poniedziałek to za wczesnie??
heh, dziwne, co się ze mną dzieje...ten śluz gęsty był ze 2 dni, a teraz mokrodziś mam 32 dc, jutro teoretycznie powinna być @, ale jakoś jej nie czuję, żeby się zbliżała. Nie chcę sobie wkręcać objawów ciążowych. Testu jutro nie robię, bo nie kupiłam.
Bafinka, testuj, no!