reklama
C
clio87
Gość
hehe zbiorą się chłopaki
ja to czuję ;D i mój Alex i od szwagierki Patryk 
Liza
Fanka BB :)
Witam wieczornie:-)
Witam dwie nowe mamusie:-)
Kurde jestem ciekawa co z tą ixi.....
ja właśnie sobie zrobiłam szybki prysznic i tak sobie trochę myślałam o mamach tutaj i mam pytanie do tych najmłodszych co zaszły w wieku 16-18: jak zareagowałyście jak sie dowiedzialyscie, że jesteście w ciąży? bo ja np. jak byłam nastolatką to byłam totalnym dzieckiem.. miałam niby stałego faceta, ale w życiu bym nie była w stanie zaopiekować się malutką istotką.. więc mnie zastanawia czy któraś tu była aż tak bardzo mocno zaskoczona macierzyństwem jak ja bym była..
C
clio87
Gość
Elizka nie ty jedyna
a jak u ciebie dzionek??
lolkak
Październikowa Mama Mai
Witam wieczornie:-)
Jak było u teściów?? ;-)
Mam nadzieję, że tylko jesteśmy przewrażliwione i z Ixi ok ...
C
clio87
Gość
ja dalej układam przekładam itp ... mąż gra w Civilization ...
ależ tu dzisiaj cicho ...
ależ tu dzisiaj cicho ...
Liza
Fanka BB :)
Co do bycia mamusią w wieku 18 lat... Ja zaszłam w styczniu a w czerwcu miałam osiemnastke:] byłam zqskoczona ale z drugiej strony bylam gotowa:-) jestem najmlodsza w rodzenstwie a zanim sama zaszlam w ciaze mialam do czynienia z szóstką dzieci moich dwóch bracija właśnie sobie zrobiłam szybki prysznic i tak sobie trochę myślałam o mamach tutaj i mam pytanie do tych najmłodszych co zaszły w wieku 16-18: jak zareagowałyście jak sie dowiedzialyscie, że jesteście w ciąży? bo ja np. jak byłam nastolatką to byłam totalnym dzieckiem.. miałam niby stałego faceta, ale w życiu bym nie była w stanie zaopiekować się malutką istotką.. więc mnie zastanawia czy któraś tu była aż tak bardzo mocno zaskoczona macierzyństwem jak ja bym była..

U mnie dzionek ok, ogoda super, słoneczko swieciło i wogóle ;-)Elizka nie ty jedynaa jak u ciebie dzionek??
No a u tesciów jak u tesciów. niby wszystko ok:-) przywiezlismy marchewki, slonecznika, kapusty od nich z ogródka ;-) hehe no a tak to nic ciekawego:-)Jak było u teściów?? ;-)
Mam nadzieję, że tylko jesteśmy przewrażliwione i z Ixi ok ...
A wam dziewczyny jak dzien minoł?
C
clio87
Gość
tutaj pustawo, byłam w IKEI po pudełka do łazienki, zrobiłam przegląd ciuszkowy Alexa ale za to nie uciełam sobie drzemki popołudniowej i mam nadzieję spać w nocy ...
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
hehe ja w ciazy spalam pewnie ok 18 godz na dobetutaj pustawo, byłam w IKEI po pudełka do łazienki, zrobiłam przegląd ciuszkowy Alexa ale za to nie uciełam sobie drzemki popołudniowej i mam nadzieję spać w nocy ...