reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja właśnie sobie zrobiłam szybki prysznic i tak sobie trochę myślałam o mamach tutaj i mam pytanie do tych najmłodszych co zaszły w wieku 16-18: jak zareagowałyście jak sie dowiedzialyscie, że jesteście w ciąży? bo ja np. jak byłam nastolatką to byłam totalnym dzieckiem.. miałam niby stałego faceta, ale w życiu bym nie była w stanie zaopiekować się malutką istotką.. więc mnie zastanawia czy któraś tu była aż tak bardzo mocno zaskoczona macierzyństwem jak ja bym była..

ja właśnie sobie zrobiłam szybki prysznic i tak sobie trochę myślałam o mamach tutaj i mam pytanie do tych najmłodszych co zaszły w wieku 16-18: jak zareagowałyście jak sie dowiedzialyscie, że jesteście w ciąży? bo ja np. jak byłam nastolatką to byłam totalnym dzieckiem.. miałam niby stałego faceta, ale w życiu bym nie była w stanie zaopiekować się malutką istotką.. więc mnie zastanawia czy któraś tu była aż tak bardzo mocno zaskoczona macierzyństwem jak ja bym była..
Co do bycia mamusią w wieku 18 lat... Ja zaszłam w styczniu a w czerwcu miałam osiemnastke:] byłam zqskoczona ale z drugiej strony bylam gotowa:-) jestem najmlodsza w rodzenstwie a zanim sama zaszlam w ciaze mialam do czynienia z szóstką dzieci moich dwóch braci:-D uwielbialam dzieci i juz sporo sie nauczylam, takze miesiac przed porodem wyprowadzilismy sie od moich rodziców ipierwsze dni i reszte bylam sama z Hanią:-) takze zalezy pewnie od dzieczyny;-)

Elizka nie ty jedyna :( a jak u ciebie dzionek??
U mnie dzionek ok, ogoda super, słoneczko swieciło i wogóle ;-)

Jak było u teściów?? ;-)

Mam nadzieję, że tylko jesteśmy przewrażliwione i z Ixi ok ...
No a u tesciów jak u tesciów. niby wszystko ok:-) przywiezlismy marchewki, slonecznika, kapusty od nich z ogródka ;-) hehe no a tak to nic ciekawego:-)

A wam dziewczyny jak dzien minoł?

tutaj pustawo, byłam w IKEI po pudełka do łazienki, zrobiłam przegląd ciuszkowy Alexa ale za to nie uciełam sobie drzemki popołudniowej i mam nadzieję spać w nocy ...

reklama
Do góry