reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a moje dziecię też już śpi, dziś miało bardzo kiepski dzień pod względem jedzenia, czyli łącznie 340ml mm i pół słoika deserku:-(

Ale to moje dziecię absorbujące :laugh2: Normalnie nie mam czasu się poudzielać na forum:-( Ale teraz już od ponad godziny śpi, więc mam wreszcie czas wolny :-)

Też mam problem z ubieraniem Szymcia na spacer. Wkładacie dzieciom rajstopy pod spodnie? U nas było dzisiaj 16 stopni. Włożyłam mu te rajstopy, ale już sama nie wiem. Nie mam jesiennej czapki tylko takie dość cienkie. A jakie Wy ubieracie dzieciom czapki?

Nesiaa zdrówka dla Oleńki!

Myszowata mam nadzieję, że lepiej się czujesz.

Co do seriali, to ja też oglądam, ale np. m jak miłość powoli staje się nudne. Mój P też głupio komentuje jak oglądam. I Czarnuszka ja też nie mam tvn :zawstydzona/y:

asia ja zakładam rajstopy, u nas ostatnio temp. nie przekracza 12-13 stopni, zresztą teraz jest tak: jak słońce świeci jest ciepło a jak wiatr zawieje zaraz zimno, więc wkładam te rajstopki i chyba oznak przegrzania brak;-)czapka też na głowie:tak:

U nas tez rajtuzki obowiazkowo i czapeczka tez. Mnie samej jest czasem zimno a co dopiero takim maluszkom. Ola juz spi. Malo zjadla, chyba przez ta chorobe nie ma apetytu:( Mi jeczmien wyszedl na oku:( az mnie glowa boli od oka:(
Uciekam spac! dobranoc!

Asia u nas dzis bylo 10 stopni-rajstopki obowiazkowo pod spodenki do tego kocyk-obawiam sie tylko jak ja bede w zime corcie ubierac skoro teraz tak ja opatulam ale mi bylo zimno a co dopiero takiemu malenstwu!! no i czapa i kaptur na łepetyke zarzucam ale jej było dobrze bo siedziala w wózku jak truśka i nosa spod koca nie wychylała i tak 1,5 godz spacerowałyśmy a ta ani nie usnela ani nie marudziala-hehe jakby zesztywniała (moze z zimna hehe) i tyle nadreptałysmy:)

Nessia a jednak ospa:/ ale bedzie miala juz za sobą - i ciesze sie ze łagodnie ja przechodzi bo i dla ciebie i dla niej bedzie lżej znosic to chorubsko wiec dużo zdróka dla Oleńki:)

reklama
Do góry