reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

ja mam O RH- a małż ma B RH- :) ale nie chce mi się sprawdzać co z tego dzidzi wyjdzie, ale wiem że znajomi to dwa minusy i dzieci mają też minusy :)

reklama
ja juz jutro na wizytę - doczekac sie juz nie moge:rofl2:
przy pierwsyzm dziecku do konca nie wiedzieliśmy, co sie urodzi, nie chcielismy wiedziec i już. Teraz mnie juz korci, zeby wiedzieć, ale mąż nieugiety, no trudno, może jakos wytrzymam:-D

Kasiulka ciesz się, że mąż też ma minusa - mój ma Rh+ i niestey mały przejął grupe krwi po tatusiu i muszę teraz uażać na konflikt serologiczny przy drugim dziecku:sorry2:

a z minusów to juz tylko minusy moga wyjśc;-)

ja juz jutro na wizytę - doczekac sie juz nie moge:rofl2:
przy pierwsyzm dziecku do konca nie wiedzieliśmy, co sie urodzi, nie chcielismy wiedziec i już. Teraz mnie juz korci, zeby wiedzieć, ale mąż nieugiety, no trudno, może jakos wytrzymam:-D

Kasiulka ciesz się, że mąż też ma minusa - mój ma Rh+ i niestey mały przejął grupe krwi po tatusiu i muszę teraz uażać na konflikt serologiczny przy drugim dziecku:sorry2:

a z minusów to juz tylko minusy moga wyjśc;-)
Widze ze kolejna osoba z konfliktem:)na naszym forumiku:)

Ciezarowki co Wy takie konfliktowe jestescie;-):-D
My z M dobralismy sie nawet pod wzgledem grupy krwi;-),oboje mamy A rh + :-)

reklama
Hmmmm...a mój lekarz stwierdził ,że grupa mojego męża jest mało ważna, bo ja stwierdził gdyby lekarze mieli się kierować grupami krwi mężów gdzie nie zawsze mąż jest ojcem :szok: to do niczego by nie doszli, a że ja mam B Rh+ to nie mam się czym martwić...i ot tyle wiem;-)

Do góry