reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Harash...mój małż ma 1,91 wzrostu , więc jak dzidzia pójdzie po nim to uuuuuuuuuu....:szok:
Pabela...im szybciej urośnie tym może szybciej wyjdzie :-D:-)

Ola, Scarletka...wy nie bądźcie takie hej do przodu , zobaczymy ile wasze już mają:-D
kiedy wizyty?????Ola chyba w poniedziałek a Scarletka?????:-)
Futrzaczku, Ona...dziękuję kochane...buziaki!!!!;-)

reklama
Ona to pierwsza zdasz relacje bo ja dopiero na 15.30 ide.
Co do płci to ja nie uwierze na 100% poki nie urodze.Moja znajoma przez cała ciaze miała mowione ze bedzie dziewczynka,wszystko było przygotowane na coreczke a w czasie porodu lekarz sie jej pyta ''wie pani co bedzie?'' a ona tak ze dziewczynka a on '' z takimi jajami?'' a wiec uwierze jak urodze ;)
Clifordzik ja Ona i Milenka idziemy w poniedziałek.
Nasza dzidzia bedzie malutka bo ja to mam 165cm a maz 172 wiec takie z nas karakany,po zatym
na ostatnim badaniu dzidzia miała wymiary jak na o tydzien młodsza ,no zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Ona to pierwsza zdasz relacje bo ja dopiero na 15.30 ide.
Co do płci to ja nie uwierze na 100% poki nie urodze.Moja znajoma przez cała ciaze miała mowione ze bedzie dziewczynka,wszystko było przygotowane na coreczke a w czasie porodu lekarz sie jej pyta ''wie pani co bedzie?'' a ona tak ze dziewczynka a on '' z takimi jajami?'' a wiec uwierze jak urodze ;)
Clifordzik ja Ona i Milenka idziemy w poniedziałek.
Nasza dzidzia bedzie malutka bo ja to mam 165cm a maz 172 wiec takie z nas karakany,po zatym
na ostatnim badaniu dzidzia miała wymiary jak na o tydzien młodsza ,no zobaczymy.

Ja to cały czas czuje że jednak ta parka będzie:)...trzymajcie kciuki żeby chociaż jeden facet był bo mam w rodzinie babiniec!!! Ale i tak się w czwartek podpytam lekarza czy coś widac!

u mnie przed wczoraj 1 wsza osoba powiedziała ze bedzie chyba dziewczyna, tak to dosłownie wszyscy się pytają jak tam Alanek.... masakra.... moj maz by chciał 1 wszego synusia a mi obojętne... ale co do USG to tez 100 % nie uwierze, chyba ze zobacze tam na prawde wystającego siusiaczka na USG hehe :-p

Ola..tak jak mówisz z tą płcią..chyba też do końca nie uwierzę....bo raz słyszałam u koleżanki ,że miał być facet a okazało się ,że tak niefortunnie zawinęła się pępowina ,że wyszła jednak dziewczynka...a drugim razem też do końca ,że dziewczynka dziewczynka a wyszedł facet ..;-) także wszystko możliwe ;-) a mi też mówią,,że będzie synek...i ok..byleby zdrowe a drugie by było dziewczynką ;-)

Milutek..trzymamy kciuki aby była parka !!!!!!!!!!!!;-)

Dlatego ja mimo wszystko przygotowuje wyprawke dla dzieciaczka w neutralnych kolorach:beż, biały, krem,zielony, żółty a i nawet niebieski:)

Dlatego ja mimo wszystko przygotowuje wyprawke dla dzieciaczka w neutralnych kolorach:beż, biały, krem,zielony, żółty a i nawet niebieski:)

oj Milutkuuuu ja w tych kolorach widze troszke przewage Małego Milutka Chłopczyka :p:p hehe tak podswiadomie chyba jednak bedzie chłopczyk cos czuje :p:p:p :)))))

a myslalam ze to futrzaczkowa napisała bo macie psiaki w profilu hehe :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry