reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sundey humorek nie najlepszy nie przez pogodę, ogólnie wszystko, ale nie będę smęcić wam, .. nie nie po podest, ale się zastanawiam i chyba go kupię:tak:
madzienka ok, to dawaj znać kiedy zaczynamy, ale wam fajnie macie jż ciepło, a tu trza się inaczej grzać:-p
karlita;-) kochana jesteś
fornetka jak tam mały wieczorkiem, dalej marudny
sienio fajnie że Julce się podoba w przedszkolu
mandziula to możemy podać sobie ręce z tym jesiennym dołem:wściekła/y: oby Mikołajowi się nocki polepszyły
marz dzielny Mateuszek

a ja byłam na zakupach w biedronce, takich podstawowych i mieliśmy przygodę, jedziemy a tu nagle coś łuup tak jakby coś wpadło pod samochód typu sierściuch, ja nic nie widziałam, P też nie, samochód bardzo nie chce jechać, ale żadne błędy czy usterki nie wyskakują, zjechaliśmy na awaryjnych ze skrzyżowania, okazało się że jakaś guma czy coś spadło:baffled: P nie przykręcił jak coś wymieniał, a już byłam w niezłym strachu:baffled:

zajechaliśmy jeszcze do komisu tego na Lubartowskiej co misia ostatnio podawała, spory jest, no i kupiłam małemu krzesełko uczydełko z fisher pricea, normalnie nie było dziecka cały wieczór.;-);-)

a misia widziałam tam krzesełka do karmienia ale bardzo się nie przyglądałam im, jedno mi się spodobało, takie plastikowe na środku stało:-)

no i upiekłam na szybko ciasto marchewkowe, smakuje jak piernik, ale coś środek mi się nie dopiekł, :baffled: nie wiem za krótko trzymałam czy jak...

madzienka jutro się smskiem umówimy co do spacerku, mam nadzieję, że pogoda dopisze

zmykam
dobrej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
madzienka ok, to dawaj znać kiedy zaczynamy, ale wam fajnie macie jż ciepło, a tu trza się inaczej grzać:-p

zajechaliśmy jeszcze do komisu tego na Lubartowskiej co misia ostatnio podawała, spory jest, no i kupiłam małemu krzesełko uczydełko z fisher pricea, normalnie nie było dziecka cały wieczór.;-);-)

madzienka jutro się smskiem umówimy co do spacerku, mam nadzieję, że pogoda dopisze

Maltanka sprawdź pionowe rurki, bo ja po nich zobaczyłam ze grzeją bo kaloryfery pozakręcane mieliśmy:zawstydzona/y:
A może lepiej że możecie się w inny sposób grzać, Hubercik pewnie chciałby siostrzyczkę albo braciszka:-p:-p:-p:-p

Krzesełko uczydełko u nas króluje już prawie rok i bardzo chwalimy sobie tą zabawkę a dużo zapłaciliście w komisie??:blink:

Na jutro jesteśmy umówione....

super fotka Julci:tak::tak::tak::tak::tak:

misia zaraz ci coś prześlę na pw :-D

Madzia u mnie też zimne kaloryfery a już by się przydało ciepełko np w łazience ...
co do placu zabaw to nie ma sprawy :-D mamy czas :-D

to czekam na PW:sorry2::sorry2::sorry2:;-);-);-)
ooo właśnie, w łazience by się przydało, bo ręczniki gniją:sorry2::sorry2::sorry2::-:)-:)-:)-(

witajcieW

dzieki, ze pamietacie o Julce :) chyba sie jej podoba w przedszkolu, troche placze przed sala , ale za 2 min jesy juz ok :) wiem, bo podgladam czasem przez okienko :p
Po moim wirusie nie ma juz sladu :D:D:D
talia pisalam Ci kiedys o tej lyzeczce co madzieńka pokazala, mysle ze warto spróbowac. Ja przynajmniej bym tak zrobila
maltanka oj chyba jesienna depresja Cie dopadla :p mysle, ze spotkanie z madzia i Jula postawi cie na nogi :D:D:D
madzienka swietny ten plac zabaw, musze sie kiedys wybrac!
antuanet fajnie, ze wrocilicie juz, to prawda strasznie szybko minelo :p trzebaby sie jakos spotkac jak pogoda pozwoli :)
madziara kurcze zaskoczylas nas z tym przedszkolem :p chyba wczesniej nie planowaliscie wyslania Julka? Trzymam kciuki za pierwszy dzien, napewno bedzie dobrze :)

zmykam, bo dzien mi sie konczy a jeszcze mam troche do zrobienia :p milego wieczorku :):)

brawa dla dzielnej Julki:tak::tak::tak:

hej ja tylko daję znać że jeszcze żyję:tak:choć ledwie daję radę, Mikołąj dalej ma cięzkie noce a co za tym idzie je bezsenne:no::no:, edwie łażę, ledwie widzię na oczy, dziś rano wstawiłam pustą filiżanę do mikrofali, bez mleka:no::baffled::-D:-D w pracy też ledwie się wyrabiam, i wogule jakas depresja mnie dopada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie smęcę wam tylo życzę miłego wieczoru:tak::tak:

trzymaj się....już coraz bliżej weekendu i wtedy nieco odpoczniesz:tak::tak:

Czesc dziewczyny melduje jedynie ze zyje wróciłam dzisiaj do pracy wkoncu do siebie i nie mam juz na nic czasu. Mateusz od poniedziałku zaczyna marudzic juz jak sie zblizamy do przedszkola w pon w szatni a dzisiaj juz na parkingu ale jestem zadowolona juz lepiej ja to znosze a on tylko marudzi przed wejsciem pozniej ponac nic nie placze i odbieramy o suchego nadal i nie płaczaceo. jestem dumna z mojego chłopaczka:-)drugi trudny etap to pewnie lezakowanie ciekawa jestem jak to bedzie w tym tyodniu jeszcze mu darujemy
Madziara oby Julkowi sie spodobało i Ty bardzo sie nie stresuj chociaz mi było i nadal troche jest ciezko
Senio dzielna masz core

dzielny Mateuszek:tak::tak::tak:

sundey humorek nie najlepszy nie przez pogodę, ogólnie wszystko, ale nie będę smęcić wam, .. nie nie po podest, ale się zastanawiam i chyba go kupię:tak:
karlita;-) kochana jesteś
fornetka jak tam mały wieczorkiem, dalej marudny
sienio fajnie że Julce się podoba w przedszkolu
mandziula to możemy podać sobie ręce z tym jesiennym dołem:wściekła/y: oby Mikołajowi się nocki polepszyły
marz dzielny Mateuszek

a ja byłam na zakupach w biedronce, takich podstawowych i mieliśmy przygodę, jedziemy a tu nagle coś łuup tak jakby coś wpadło pod samochód typu sierściuch, ja nic nie widziałam, P też nie, samochód bardzo nie chce jechać, ale żadne błędy czy usterki nie wyskakują, zjechaliśmy na awaryjnych ze skrzyżowania, okazało się że jakaś guma czy coś spadło:baffled: P nie przykręcił jak coś wymieniał, a już byłam w niezłym strachu:baffled:

a misia widziałam tam krzesełka do karmienia ale bardzo się nie przyglądałam im, jedno mi się spodobało, takie plastikowe na środku stało:-)

no i upiekłam na szybko ciasto marchewkowe, smakuje jak piernik, ale coś środek mi się nie dopiekł, :baffled: nie wiem za krótko trzymałam czy jak...

zmykam
dobrej nocki

dzięki za wiadomości:tak::tak:jak tylko znajdziemy chwilkę czasu wybierzemy się do tego komisu:tak::tak::-D:-D:-D
super, że Hubert zadowolony z nowej zabawki:tak::tak::tak:
oj, macie pecha z tym autem:no::no::no:
Ja po wizycie u okulisty:sorry2:znowu wada większa (no ale ostatnio byłam na kontroli 2 lata temu) i mocniejsze soczewki trzeba kupić, bo okulary już dziś kupione:sorry2::tak:niestety kasa poszła:-:)-:)-(....dobrze, że chociaż w promocji szkła i oprawki za 50% ceny:-)

tak z ciekawości, co to jest krzesełko - uczydełko?co ma ciekawego?

martyna nie tęskno Ci za Krakowem, ja za każdym razem jak tam jestem mogłabym już zostać:sorry2:

Bardzo mi tęskno za Krakowem, ale zdecydowaliśmy, że musimy być w Lublinie, mój M ma tu swoją firme, z mi łatwiej było zostawić pracę i się przeprowadzić...ale przyznaję, że z przyjemnością jeżdżę do Krakowa...mam tam siostrę i znajomych...

Dziewczyny a propos basenu to ja znalazłam kiedyś te zajęcia:

BOBO SWIM - program

Maltanka sprawdź pionowe rurki, bo ja po nich zobaczyłam ze grzeją bo kaloryfery pozakręcane mieliśmy:zawstydzona/y:
A może lepiej że możecie się w inny sposób grzać, Hubercik pewnie chciałby siostrzyczkę albo braciszka:-p:-p:-p:-p

Krzesełko uczydełko u nas króluje już prawie rok i bardzo chwalimy sobie tą zabawkę a dużo zapłaciliście w komisie??:blink:

nie ja mam poodkręcane kaloryfery żeby się nie zapowietrzyły i nie grzeją:no:

to zdjęcie Julci jest boskie

hehe pewnie by chciał, i nie tylko on:-p ale najpierw chciałabym jednak mieć pracę:sorry2::-(

krzesełko 80 zł kosztowało:tak:

my mamy też to pierwsze:tak:

misia my mamy jeszcze coś takiego: FISHER PRICE AKTYWNY STOLICZEK , KRAKÓW (1203524555) - Aukcje internetowe Allegro

super ten stoliczek jest, kupiliśmy to na święta w tamtym roku i robi też furorę, ale to to trzeba na allegro szukać, albo po promocji w marketach bo w dziecięcych prawie 400 kosztuje:szok:

martyna a z której częsci lublina jesteś?

dobra teraz już na prawdę zmykam

Ostatnia edycja:
mandziula wierzę, że może dopaść dołek jesienny....ale trzymaj się, ja sobie poprawiam humor gorącą czekoladą z bita śmietaną:) hihi

karlita dzięki za porady....wybiorę się chyba na te zajęcia aktywne 9 miesięcy...

oj a z tą czekoladą i centymetrami to daj spokój...to nic złego..a jaki daje odlot i przyjemność:)

Ja tu gadu gadu na forum a mój M gra w Play station...no duży chłopczyk..hehe:)

Miłego wieczorku...oj no i czekam na termin spotkania z niecierpliwością...

maltanka jestem z Czubów, Różana...

Moj siostrzeniec ma krzesełko uczydełko i to jest jego ulubiona zabawka, siada na nim bawi się i taki ważny się czuje, że ma swój tron:)

Miłego wieczorku

reklama
Hej girls
miałam dziś fatalny dzień. Ciągle wychodzą jakieś nowe newsy co do tego cyrku w pracy, które przechodziłam niedawno. Dziś też dowiedziałam się paru szczególików na ten temat od życzliwych osób. Powiem szczerze, że mam już szczerze dosyć tego wszystkiego, jedyne co czuję do tych ludzi to obrzydzenie.

Poza tym mój M. wyjeżdża jutro do Hiszpanii na całe 2 tygodnie. Jest mi smutno, źle i chce mi się ryczeć. :frown::frown::frown:

wzajemnie kochana :-D:-D:-D:-D

to co po kawałeczku ??

Zobacz załącznik 281830
no poprawę humoru ;-)

heloł
fogia no trochę szkoda z tym weselem, a M nie może się zamienić na wyjazdy:sorry2:
niestety nie. Niby ten weekend już dawno sobie zaklepywał jako wolny, a wyszło jak wyszło. :-:)-(

Teraz mam inny problem, co można kupić chłopakowi na 18-stke????Mój brat cioteczny zaprosił nas a my myślimy myślimy i nic wymyślić nie możemy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
mój brat dostał od nas aparat fotograficzny, ale mój jest rodzony więc chciałam się troszkę szarpnąć z kasą na ten cel.

Do góry