reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
słońce wyszło ażmi się homor troche poprawił:tak::tak:
tyle napisałyście że nawet nie wiem co której odpisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
odezwe sie wieczorkiem i zdam relację jak Kola po basenie:tak::tak::tak::tak::tak:

mandziula cieszę się że humorek lepszy, słonko daje jednak pałera, ja też dziś uśmiechnięta od rana :)

Fogia ja też do tuniki polecam leginsy albo getry ostatnio kupiłam takie bezuciskowe świetnie leżą na ciążowym brzuszku i nie uciskają i czułam się lepiej niż w spodniach hehehe

szczypki to takie cukierki ja na nie mówie scypki ;-) są mega słodkie i pyyyszne

Martyna Fogia idzie do dr Chołubka jak dla mnie to najlepszy specjalista od usg w Lubinie :-)

Gabi dopiero mi usnęła .....

A co to za getry, ja też głównie w legginsach chodzę, albo kupiłam super jeansy w H&M z takim pasem na brzuszek i fajowo się w nich chodzi i świetnie leżą..

Biedactwo,ładnie dziś ci Gabi dała popalić, Ty w takim razie o dietę nie musisz dbać...i mogłabyś zjeść te cukiereczki "scypki", których nigdy nie jadłam, to jakaś specjalność tego regionu?

A propos tego doktora to moja Pani dr polecała Krzyżanowskiego lub jeszcze jeden dr Swatowski ( z niego byłam bardziej zadowolona) w Luxmedzie bo byłam u obydwóch:happy:

melduję tylko, że jestem...pozaznaczałam cytaty, ale nie odpiszę, bo goście już jadą:sorry2:

Meldunek przyjęty: ODBIÓR:!! :-D:-D:-D
Powodzenia z gośćmi i do usłyszenia...

Witam popoludniowo!Zagladalam wczesniej poczytalam Was,ale nie mialas weny do pisania. Wojowalam sie z Maksem zeby gulasz zjadl!Sasiedzi pewnie mysleli ze go ze skory obdzieram-tak sie darł!!! Myslalam ze wyjde z siebie:-( Bylismy z Maksem na dworze, mnie strasznie wygwizdało :-( brrr... Maksiowi kupilam czapke w koncu uszy ma dokładanie zakryte:-):-) Teraz koncze sciagac bajki do słuchania-bede miala do przedszkola i dla Maksa:-)

karlita Gabi jest urocza!!!:-)
fogia super, że zakupy sie udały i ze humorek Ci poprawiły :-) A do tej cudownej truniki to legginsy:-) tak w ogole to poglabys jakas fotke sobie strzelic z tej tunice :-)

Witam popoludniowo!Zagladalam wczesniej poczytalam Was,ale nie mialas weny do pisania. Wojowalam sie z Maksem zeby gulasz zjadl!Sasiedzi pewnie mysleli ze go ze skory obdzieram-tak sie darł!!! Myslalam ze wyjde z siebie:-( Bylismy z Maksem na dworze, mnie strasznie wygwizdało :-( brrr... Maksiowi kupilam czapke w koncu uszy ma dokładanie zakryte:-):-) Teraz koncze sciagac bajki do słuchania-bede miala do przedszkola i dla Maksa:-)

Hej sunday, już sobie przypominam, jesteśmy sąsiadkami, klikałyśmy kiedyś na gg:-) prawda?
Już sobie wyobraziłam Twoje wojowanie z Maksem...hihih...świetnie to napisałaś....tak sie darł!!:-D

Miłego popołudnia z bajeczkami :-)

fogia super, że zakupy sie udały i ze humorek Ci poprawiły :-) A do tej cudownej truniki to legginsy:-) tak w ogole to poglabys jakas fotke sobie strzelic z tej tunice :-)

fogia sunday ma świetny pomysł, może fotka w tej tunice??:tak::tak::tak:

My już po basenie....było jak zwykle super i trochę mi szkoda:sorry2:, że zrezygnowaliśmy z Motycza, ale jak na podzamczu będzie nam źle to wrócimy:tak::tak::tak:
Jula i Hubert królują na basenie...ale Mikołajowi też podobało się, prawda Mandziula???czekamy na relację...i fotorelację....

Ja fotki zgram i pokaże:tak::tak::tak:Maltanka czekamy też na wasze....

Martyna widzę że udało się z cytatami;-)Moge zapytac gdzie będziesz rodzic i do jakiej pani dr chodzisz bo moja też polecała Krzyżanowskiego i jeszcze jednego na S..
Jesteś sąsiadką z Sunday ale fajnie:tak::tak::tak:

Kolka własnie zasnął to mam chwilkę czasu dla siebie:tak::tak::tak:
na basenie było super, Mikołaj się wypluskał, wymacholił nogami i nie płakał jak inne dzieci:tak::tak::tak: no ale ja się na ten basen nie nadaje bo tak jest 140cm a ja mam 156 i wystaje mi tylko głow a co za tym idzie ciezko mi tam z małym chodzić:-p:zawstydzona/y::-:)-:)-( no ale Mikołaj z tatą będa szalec bo się zapisalismy na cały miesiąc:tak::tak:

misia ja kuiłam krzesełko do karmienia o takie: KRZESEŁKO DO KARMIENIA 2 kolory + GRATIS od SS !! (1217412445) - Aukcje internetowe Allegro jest fajne bo siedzisko się odchyla i Mikołaj nie ma problemów z siedzeniem bo jeszcze sam nie umie:tak::tak::tak:

karlita śwetny filmik:tak::tak: Gabi rewelacja:tak::tak:

Martyna zazdroszczę optymizmu:tak::tak:brawo Kobieto za zasiewanie uśmiechów na forum:tak::tak::tak:

Fogia jak tunika jest dłuższa to leginsy bedą najlepsze, ja miałam takie krótse to spodnie pasowały:tak::tak: no i ja całą ciąze przechodziłam w spodniach z pasem, w zmiie to mi poprostu cieplej bbyło;-);-);-)

oj i nie wiem co jeszcze miałam napisać:no::no:

madziarka jak przedszkolak????

My już po basenie....było jak zwykle super i trochę mi szkoda:sorry2:, że zrezygnowaliśmy z Motycza, ale jak na podzamczu będzie nam źle to wrócimy:tak::tak::tak:

Ja fotki zgram i pokaże

Fajnie z tym basenem, ja też z moim małym będę chciała chodzić, chciałabym chodzić na najlepszą szkółkę pływania dla bobasów, która waszym zdaniem jest the best??

Madzienka czekam na fotki, z chęcią zobaczę, moi siostrzeńcy chodzili na basen od niemowlaka, teraz są starsi i już świetnie pływają, lepiej od ciotki :-D:-D:-D:-D
Czasami chodziłam z nimi na te zajęcia, ale w Krakowie...

Martyna widzę że udało się z cytatami;-)Moge zapytac gdzie będziesz rodzic i do jakiej pani dr chodzisz bo moja też polecała Krzyżanowskiego i jeszcze jednego na S..
Jesteś sąsiadką z Sunday ale fajnie:tak::tak::tak:

Ja chodzę do dr Połuszejko - Kamińskiej do luxmedu, ona jest ze Staszica no i chyba tam będę rodziła, nie jestem z Lublina to też i nie mam za dużo znajomości, mój M. także, a Pani doktor jest naprawdę fajna, dobrze czuję się pod jej opieka jako pacjentka...

A z Sunday kiedyś klikałyśmy w czerwcu chyba i zgadałyśmy się że blisko siebie mieszkamy, później były wakacje to się dużo działo, dużo wyjazdów weekendowych no i dopiero teraz powróciłam na forum pełną parą....

Tak opanowałam cytaty, siedziałam, dumałam i zaczęło wychodzić..poprostu trzeba wiedzieć gdzie kliknąć...a chcę pisać przejrzyste posty, żeby przekazać jak najlepiej co Wam chce powiedzieć ;-)

na basenie było super,............... no ale ja się na ten basen nie nadaje bo tak jest 140cm a ja mam 156 i wystaje mi tylko głow a co za tym idzie ciezko mi tam z małym chodzić
hi hi no to faktycznie musi być ci ciężko, lepiej jak mężulek będzie w wodzie a ty będziesz im fotki strzelała :-):-):-)
karlita śwetny filmik:tak::tak: Gabi rewelacja:tak:
potwierdzam filmik fajowy, i Gabi kochana, śliczna dziewczynka :tak::-):-):-)
Martyna zazdroszczę optymizmu:tak::tak:brawo Kobieto za zasiewanie uśmiechów na forum:tak::tak::tak:
Dziękuję, taka już chyba jestem, optymistka, chociaż i ja miewam gorsze dni, ale obiecuję,że będę wam dawała dużo uśmiechu na forum:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

my po basenie, było super, ja chcę żeby Jula chodziła z nami:tak::-(

Jula i Hubert królują na basenie...ale Mikołajowi też podobało się, prawda

Ja fotki zgram i pokaże:tak::tak::tak:Maltanka czekamy też na wasze....

madzienka a żebyś wiedziała jak ja żałuję, że was nie będzie:-:)-:)-( po cichu mam nadzieję, że wrócicie;-) fotki wrzucę (nie ma tego za dużo dosłownie parę, bo jak P robił to ta babka wlazła i zabroniła:crazy:) ale jutro bo małż okupuje duży komp a na laptopie nie da się bardzo wgrać bo za wolno chodzi:-p

mandziula fajne to krzesełko
sundey no wyobrażam sobie, ja już nie walcze, nie chce jeść to nie

ale obiecuję,że będę wam dawała dużo uśmiechu na forum:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
martyna nie mogę:-D:-D:-D:-D the best kobitka:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry