reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sunday_ przykro mi , że się nie dogadujecie, może to przejściowe, minie...
Ja też czasami z moim M. dogadać się nie mogę i szlag mnie trafia, miejmy nadzieję, że się poukłada i się zobaczymy:)

reklama
sunday_ przykro mi , że się nie dogadujecie, może to przejściowe, minie...
Ja też czasami z moim M. dogadać się nie mogę i szlag mnie trafia, miejmy nadzieję, że się poukłada i się zobaczymy:)

Pewnie minie! Gdyby cały czas było dobrze to by tez bylo "nie dobrze" :-) trzeba czasem sie poklocic zeby sie moc "pogodzic".
Ja tez bardzo chce sie z Wami znowu zobaczyc, mam nadzieje,ze mi sie uda:-)

DZIEWCZYNY a co z konkursem na AM???Bo jakos nie moge go zlokalizowac???

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
misia super wiadomość, gratulacje!!
Dzięki za linka, z chęcią w niedzielę wybrałabym się gdzieś, wogóle lubie różne takie imprezy, wyjscia....chyba dlatego ze sama w domu jestem w tyg, oj wyciągnę tego mojego M., bo on jest uzależniony od gier na PS3 :)
Ja dziś oglądam szpilki na giewoncie - nowy serial na polsacie, no i na wspólnej wcześniej..
A w międzyczasie będę do Was tu zaglądała...

Do góry