reklama
em_x piekne zdjecia, ja sie nie znam na obrobce, ale czesto dorabiam jako fotograf robiac zdjecia na weselach. Mogloby sie wydawac ze jedno nie idzie z drugim w parze ale to chyba przez to ze wczesniej analogiem robilam, a Ty czym pstrykasz ?![]()
dziekuje bardzo
C
clio87
Gość
em_x zdjecia rewelacja
naprawdę :0)
w wakacje robilam sporo zdjęć i chcialabym sie pochwalić paroma ;-) jestem bardzo ciekawa Waszej opinii.
Zobacz załącznik 282423Zobacz załącznik 282424Zobacz załącznik 282425Zobacz załącznik 282427Zobacz załącznik 282428Zobacz załącznik 282429Zobacz załącznik 282430Zobacz załącznik 282426![]()
piekne zdjecia! bardzo podoba mi sie 4
edit
Dziewczyny pomóżcie. Robiłam dzisiaj badania kri i wyszło mi coś takiego że na rozpoznanie cukrzycy ; glikemia na czczo mam 126mg/dl z tego co wyczytałam to jest stan początkowy cukrzycy ale może w ciąży to jest normalne?? Powiedzcie jakie wasze wyniki były i czy to jest dobrze czy nie??
ja mialam tylko badanie krzywej cukrowej ze wypijalam ROZTWÓR GLUKOZY 75G I PO GODZ MIALAM WYNIK 109.... A ZE ZAZWYCZAJ PO 75G WYNIK SPRAWDZA SIE PO 2 GODZ LEKARZ UZNAL ZA DOBRY.
no ale jak wyczytalas ze zbyt wysokie to musisz udac sie do lekarza bo moze to byc poczatek cukrzycy ciazowej. mam znajoma ktora w ciazy ja miala i musiala zastrzyki sobie robic.
co do plastrów Evra weszlam i poczytalam kilka for zdania podzielone jednak wiekszosc twierdzi ze sa dobre. pojde do lekarza i jak bedzie opcja po wynikach badan stosowania Evry to bardzo chetnie jes wypróbuje.
edit2:
Jula mi sie przeziebiła
ma katar i kicha. za kazdym kichnieciem luzne glutki wylatuja no i kaszle od tych glutkow bo chyba jej po gardelku splywaja!
Ostatnia edycja:
fikusek1988
Mama Alanka:)
o nie !!!pol dnia mnie nie bylo i tyle naskrobalyscie?
to teraz walne wam dlugiego posta tak za kare

a tak ogolnie to @ mam jak w zegarku
trzymam mocno kciuki by bylo wszytko ok

dzis spalam z malym ze 2 godz

teraz juz wiem dlaczego mnie nie wpuscilas
pomylilas mnie z tym facetem

slowo dnia!

trzymam kciuki by tak bylo i zeby niczym to nie grozilo.Pozdrow misie od nas

jeszcze jak pojde do gina to z nim pogadam,ale nigdy wiecej tabletek nie wezme....
Zdrowka Juleczko:***
i nadrobilam was kochane
ja dzis zrobilam pozadki,swiecilo sloneczko,zebralam sie z malym na spacer ,i co? patrze przez okno i pada
wiec na dwor wyszlismy dopiero po 18:/ ale jaki szczesliwy maly byl i grzeczny
teraz smacznie spi
mi kiedyts sie spoznial okres ponad dwa m,iechy a w ciazy nie bylam,no i teraqz dostalam tydzien wczesniej ale wydaje mi sie ze to ze stresu przed wyrwaniem zebami zawsze ginka mówiła, że do 5 dni @ ma prawo bez powodu się spóźnic. No ale Tobie to się i po tydzień spóźniają i chyba więcej też. Marsz do lekarza!=P
dobrze ze misia trafila na normalne kobietki na saliSms od Misia:
"Hej dziewczyny.Jestem na oddziale od rana na sali mam dwie babki przed 30 ale nie jest źle. Na razie miałam tylko ktg i badanie na samolocie. Z szyjką wszystko ok. Mam miec jeszcze przepływy dzisiaj. Clio juz urodzila?Buziaki. trzymajcie sie tam."
:-)
duuuuuuzo zdrowka zycze. Ja tez jakas podziebiona...nie dosz ze 7 ;at mam kaszel to teraz meczy bardziej...wiec chyba mnie musialo owiacNo i po spaniu...Dzieci wstały to i ja musiałam... I co najgorsze wcale nie czuje sie lepiej... wręcz przeciwnie...
Niewiem czy to ta choroba czy ta noc.... I znów gorączki sie nie umiem pozbyć....
Od 10 mam 38,7 i stoi w miejscu
Ale ja dzis narzekam... Jestem nie do życia:-
-(
Misia IXI trzymajcie sie Kochane....
Umi dla mnie 2 starczy.... Może mi sie odwidzi za 10 lat ale na pewno nie teraz
A co do podkładów to nie używałam tego nigdy i niestety nic nie polece
tez nie przepadam za spaniem w dzien bo pozniej jestem jeszcze w gorszym stanie niz przed ale teraz przy takiej pogodzie czesto mi sie o niestetyu zdarzaoj Pati - dużo zdróweczka dla Ciebie. Ja nie przepadam za spaniem w dzień, chyba, że na prawdę mam taką potrzebę, bo na ogół jestem bardziej niewyspana niż byłam=P
ja teraz dostalam przed czasem @ i nie mialam tez objawow zadnych,bylam w szoku ze dostalam ,wiec moze u ciebie tez bezobjawowo przyjdzienarazie tylko apetyt. z tym ze @ ma byc 14 a ja w ogole jej niecuzje... brzuch nie boli ale jeszcze nic nie przesadzone.
no jak nie ?? a moze cie z kims pomylilam.
u nas dzis ostrzegaja ze chodzi jakis facet w niebieskich roboczych spodniach i wmawia ze zakalda jakies czujniki do gazu czy cos i ze nie wolno go wpuszczac bo to zlodziej i bog wie kto jeszcze.
teraz juz wiem dlaczego mnie nie wpuscilas
moja kumpela mieszka pod jedynka i tez ja wkurza to ze zawsze wszyscy dzownia do niejuwazam uwazam
wiesz ja jak mieszkalam wczesniej gdzie indziej i pod 1 a bylam w ciazy a pozniej tuz po porodzie to wkurzalo mnie to strasznie bo wszyscy dzwonili mi pod 1. a poczatki po porodzie byly trudne... nocki zarwane w dzien odsypialam razem z mala a czesto zdarzyl sie ktos kto mnie budzil bo ulotki roznosil itp. mozna bylo na glowe dostac.. teraz mieszkam pod 2 i jest ciszaa![]()
hehehe szalone jestescieDaffodill ja mieszkałam po 18 i też do mnie non stop dzwonili, bo mój numer był najwyżej na domofonie ;-) Najgorzej było w weekend ;-)
Powodzenia w antykoncepcjonizowaniu ;-) Chyba dobrze napisałam ;-)??
tez od pierwszego dnia kazal mi gin bracbedziesz brala teraz? ja zaczynalam od pierwszego dnia krawaiwenia. a jakie bedziesz brala?
ja stosowalam yasminelle ale zle je znosilam i w ciaze zaszlam wiec teraz musze sprobowac innych po ktorych lepiej bede sie czula.
jej ja po tych tabletkach myslalam ze umre:/ z reszta jak po kazdych innych anty:/Dziewczyny jak biore Microgynon i jak dla mnie jest w porządku...
Eliza fajne to słowo hehehe
ja obiad nastawiłam ... a tak nic sie nie chce... Oh niech ta pogoda sie zmienia w końcu :[
mi tez mowili ze Alan maly a okozalo sie inaczej,wiec jestem dobrej mysli i moze po prostu szczuplutlki bedzieClio hehe no ja jej tez teraz napisalam sms![]()
No amoje dzieciaki, ok, Hania kaszle ale jakos sama ja lecze narazie;-)
A Miki dzis caly dzien spi.... oby tylko w nocy tez spal.....:-)
Mąż robi kolacje,ale zapachy sie unoszą w domku.... <mniam>
edit.
Misia odpisala:
"Mialam usg. Michas wazy 1850g no ale znowu jest o 4tyg za maly. tak jak poprzednio pytali czy nie pale ale ja w zyciu nie mialam papierosa w ustach. moj tata pali ale nie w domu wiec na razie nic wiecej nie wiem. clio do mnie pisala jak dobrze ze mam z wami kontakt. a co na forum?"
odpisalam i sie zapytalam co mu grozi tym ze jest za maly i odp.
" no tego o mi nie powiedzieli, tylko wymiary glowki sie zgadzaja z tyg. jutro rano bedzie moj lekarz to dowiem sie czegos wiecej. buziaki kopniaki od Michasia"
oj ja tez tego nie trawie:/ nie nawidze jak ktos tak je:/Witam oooo udalo mi sie was nadrobic hehe ja mam dzis ciezki dzien i kazdego sie czepiam bo sie nie wyspalam...maluch cala noc buszowal i kopal mnie po pecherzu,laskotal po rzebrach,i mial straszna czkawke!!!to byl koszmar ale bardziej mnie dobilo to ze gdy jadlam obiad moj brat bezczelnie zaczal glamac mimo ,ze zwrocilam mu uwage nadal rozdziawial morde az mi sie jesc odechcialo ;(
jeszcze mogl sobie w nosie dubac bezczelny...a ma 25lat zachowuje sie jak 4latek tragedia ;(
u dziewczyn pewnie wszystko wroci do normy i bedzie oki.
no jaki obzartuchLaski a może zamówimy sobie na forum pizzę=D?? Kurcze mam takiego smakaaaaaaaaaaaaaa!=)
bardzo profesjonalne zdieciaw wakacje robilam sporo zdjęć i chcialabym sie pochwalić paroma ;-) jestem bardzo ciekawa Waszej opinii.
Zobacz załącznik 282423Zobacz załącznik 282424Zobacz załącznik 282425Zobacz załącznik 282427Zobacz załącznik 282428Zobacz załącznik 282429Zobacz załącznik 282430Zobacz załącznik 282426![]()
ja sie decyduje chyba na wkladkeWitajcie wieczorem
Daff drogie to nosidlo bo ja widzialam za 250zl to troche duzo
Justysia1a ja mialam na czczo 76 wydaje mi sie ze to duzo skonsultuj sie z lekarzem, mam nadzieje ze to nie cukrzyca. Wydajesz mi sie bardzo znajoma, ale to tylko pewnie mi sie tak wydaje.
A co do anty... tez chcialabym zaczac cos brac ale co... ja mam problem z braniem jakichkolwiek tabletek na 100% bym zapominala ze trzeba brac tabsy,a do tego moj zoladek jest wrazliwy, a Elizka po tym co ty piszesz to nie wiem co myslec o zastrzykach, kusza mnie plastry
Vegas co ile przykleja sie taki plaster ??
em_x piekne zdjecia, ja sie nie znam na obrobce, ale czesto dorabiam jako fotograf robiac zdjecia na weselach. Mogloby sie wydawac ze jedno nie idzie z drugim w parze ale to chyba przez to ze wczesniej analogiem robilam, a Ty czym pstrykasz ?![]()
Zdrówka dla Juleczki!!
A moja Perła na kolację wypiła aż 250ml kaszki, kiedy zawsze piła 125=P Ciekawe czy coś dłużej mi pośpi?
i nadrobilam was kochane
i nadrobilam was kochaneja dzis zrobilam pozadki,swiecilo sloneczko,zebralam sie z malym na spacer ,i co? patrze przez okno i pada
wiec na dwor wyszlismy dopiero po 18:/ ale jaki szczesliwy maly byl i grzeczny
teraz smacznie spi
![]()
u mnie dzis caly dzien padalo strasznie!
martwilam sie ze cie nie bylo tyle czasu wlasnie smska pisalam!
edit
nie pochwalilam sie jeszcze ze wczoraj Juleczke wieczorem po kapieli odlozylam do lezaczka bo w nim lubi zasypiac zwlaszcza teraz jak taka maruda jest i zarwala lezaczek. caly prent stalowy sie zlamal. moj tato moze to jakos pospawa ale julka nie ma w czym spac i wyjelam jej nosidelko te do 9kg co tylem do jazdy sie siedzi w miare sie buja i dzis w nim lezy. bez tego bujaczka to jak bez reki!
wczoraj po tym incydencie wzielam ja kolo siebie polozylam pospiwealam i po 5 minutach dziecko mi odlecialo! spala juz od 20:30... dla mnie to szok
ps ja tez cos zaczelam kichac;(;(;(
Ostatnia edycja:
dzieki za komplementy co do zdjec 
dziewczyny, jak bylyscie w ciazy to mialyscie jakas preferowaną płeć? Ja zawsze marzylam o synku i az dwoch mi sie trafilo
Moje marzenie po prostu sie spelnilo 
ale chyba to u nas rodzinne, bo moja matka miala 3 synow i mnie jedną
dziewczyny, jak bylyscie w ciazy to mialyscie jakas preferowaną płeć? Ja zawsze marzylam o synku i az dwoch mi sie trafilo
ale chyba to u nas rodzinne, bo moja matka miala 3 synow i mnie jedną
reklama
dzieki za komplementy co do zdjec
dziewczyny, jak bylyscie w ciazy to mialyscie jakas preferowaną płeć? Ja zawsze marzylam o synku i az dwoch mi sie trafiloMoje marzenie po prostu sie spelnilo
ale chyba to u nas rodzinne, bo moja matka miala 3 synow i mnie jedną![]()
ja marzyłam o synku ale jak dowiedzialam sie ze córka to zakochalam sie w niej po uszy. w suemi zadna inna mysl juz by u mnie nie mogla przejsc. teraz znow chce corki bo jednak bardzo kocham dziewczynki ale troszke chcialabym miec syna i zobaczyc jak to jest;p ale tak jakos 70 % bardziej na dziewczynke i 30 na chlopca;p